Asys írta:Hali barca_bome !
Én is most készülök venni egy bringát 50-60 körül, eddig futottam szintén.
Azt kérdezném tőled, hogy Te ősszel-télen mibe fogsz tekerni? (gondolom nem áll majd a sufniban tavaszig a becajod)
Van ilyen speciális biciklis ruhád vagy másba, mondjuk vastagabb szabadidőbe?
Csak mert, egyelőre nem tudnék a ruházatra is pénzt költeni...
Ez már tényleg off

Még most térdgatya - pulcsi kombóval tolom, de télen, ősszel majd pulcsi, dzseki - melegítőgatya összeállítás lesz.
Ha sportolok abszolút teszek a hidegre, egy utcai viselettel simán el fogok menni kerózni, nem veszek én azért külön ruhákat.
A tapadós gatyáktól meg sportruháktól meg egyenesen feláll a hátamon a nemlétező szőr!
Mondjuk nem nagyon akarom télen tönkretenni a kerómat, de szerintem amikor tűrhető idő lesz, akkor csak ki fogom vinni. Egyedül az eső az, ami akadály nekem a kerózásra.
Itt most is esik és most gyógyultam meg, ezért vagy 2 hete semmi edzésem nem volt, erre most mikor már mehetnék akkor nem lehet, mert szakad az eső...
Ui.: Sajnos itt Püspökladányban nem sok jó kerós hely van. Városban szoktam álalában, vagy külvárosban... Kár, hogy nem a hegyek közelében élünk... élvezném nagyon!
Nővérem vőlegénye is nagy kerós, neki egy meridája van, vagy százvalahányezres, de nagyon ütős kecaj. Majd néha be fogom vinni vonattal a kerómat és Debrecenben is rajolok, ott vannak jó helyek kint a város mellett, például a tavak fele (fancsika tónál pölö).
De mint már írtam, szvsz. csak az eső az, ami meg tud akadályozni a kerózásban!