Egy igazi költő veszett el benned.Indulnod kellene vmi vers író versenyen én tuti rád szavaznékozsimiki írta:
Elmentünk a bálba,
Sok volt ott a bálna,
Hazaérve betettem a szádba,
Néztél mint a páva,
Nem segített se málna,se mályva,
Lettünk emiatt mindketten kába,
S mentünk át a kádba,
Mert koszos lett a lába.
hurrá.
Te beteg vagyMessiFan írta:Kalapács vagy a micimackó. Szívesen.messideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
Elmentünk a bálba,Messidona10 írta:Bálna, kádba, szádba, lába, kába, málna, mályva, páva...messideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
Kalapács vagy a micimackó. Szívesen.messideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
A csúcson abbahagyásról:Fecooo írta:én is múlt héten írtam egyet, "állítólag" elég jól sikerült, meg is említettem, h lehet, h a csúcson kéne abbahagynom a versírást, de van még igény rá
GratulálokFecooo írta:na ná, hogy volt(azért próbáltam érzékeltetni, h "állítólag" jól sikerült
)
és igény természetesen részéről van
Csak úgy írtad, vagy volt címzettje is?Fecooo írta:én is múlt héten írtam egyet, "állítólag" elég jól sikerült, meg is említettem, h lehet, h a csúcson kéne abbahagynom a versírást, de van még igény rá
Most nem is tudnám, mert anyósoméknál van Szegeden, de amúgy sem haragudna érteFecooo írta:lenne egy 5letem, de inkább megtartom magamnak, nem ízléstelenkedekmessideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
bálba=málnásba, kárba, bájba(nem selypítős bálba), álmába, stb...
elviszlek a bálba, utána te beengedsz a málnásba
szerk: Firefox, te kész vagy(azért sztem ne add elő a párodnak
)
FEHÉR KÉKBÁLNAMessa írta:Egy nagy fehér kékbálna.messideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
lenne egy 5letem, de inkább megtartom magamnak, nem ízléstelenkedekmessideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
Egy nagy fehér kékbálna.messideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
Bálna, kádba, szádba, lába, kába, málna, mályva, páva...messideco írta:Mi rímel arra a szóra, hogy bálba?
tesómnak lesz, ő meg nem egy hatalmas gémer, szóval elég lesz a kártya is tuti.szajko írta:nem rossz. gyors gép,de játszani ne játsz vele,mert az integrált kari pár hónap alatt szétmegy.
nem rossz. gyors gép,de játszani ne játsz vele,mert az integrált kari pár hónap alatt szétmegy.lui1698 írta:Köszi daffy, erre esett a választásunk.daffy írta:ugyan kicsit fölé megy,de: az i3-as proci miatt megérheti
És, ha most megnézed az árát...
remeklui1698 írta:Köszi daffy, erre esett a választásunk.daffy írta:ugyan kicsit fölé megy,de: az i3-as proci miatt megérheti
És, ha most megnézed az árát...
Köszi daffy, erre esett a választásunk.daffy írta:ugyan kicsit fölé megy,de: az i3-as proci miatt megérheti
KösziEl fanático írta:http://deak.kispest.hu/index.php?oldalid=20Gerard3Piqué írta:Sziasztok
Van aki tud PESTEN olyan szakközép iskolát (4-5-ös tanuló vagyok de több ötös mint a négyes) ahol van média szak mert Nógrád megyében komoly nincs
sportkommentátor szeretnék lenni. Fontos hogy Pest legyen mert azt nagyjából ismerem.