Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hm, én nem írom össze,de akinek úgy rémlik,hogy lógok neki, az nyugodtan szólítson meg a talin,és ha kicsi igazat is látok az indoklásában,akkor már kapja isSlither írta:Hmmm... nekem is lóg pár ember sörrel (elsősorban zenékhez link).
Sajnos ma nem jó!Szandi írta:Tim? Ma?
No majd meglátom akkor,estig jelzek mindenképpDrigo írta: Ha már a suttyó pestiek nem képesek befogadni, a Drigo Panzióba jöhet, természetesen annyi kikötéssel, hogy másnap délig tudom csak elszállásolni a népet. Sőt, lehet, hogy addig sem.
Ha már a suttyó pestiek nem képesek befogadni, a Drigo Panzióba jöhet, természetesen annyi kikötéssel, hogy másnap délig tudom csak elszállásolni a népet. Sőt, lehet, hogy addig sem.lionelmessi19 írta:csababarcának valaki egy sos jellegű szállásajánlat ?
Majdnem megpusztultam, annyira kellett akkor röhögnömDrigo írta:Az mondjuk valóban nem árt, főleg úgy, ha Csongor megint úgy kezdi a szereplését, hogy felrúgja a labdát a kerítésre, aztán rögtön utána küldi a mdridistákét is, persze, hogy nekem kellett őket leszednem Áki segítségével.
Az mondjuk valóban nem árt, főleg úgy, ha Csongor megint úgy kezdi a szereplését, hogy felrúgja a labdát a kerítésre, aztán rögtön utána küldi a mdridistákét is, persze, hogy nekem kellett őket leszednem Áki segítségével.lionelmessi19 írta:És ami nagyon fontos:
Legyen minimum két labdánk! Két különböző embertől. De akár 3 is.
Mártírokat várunk!![]()
Én biztos viszek egy lasztandit!:-)lionelmessi19 írta:No, holnap ilyenkor már elindultunk a pályára.
22 óra múlva nem lesz ott a népligetben, az csak eltévedhetett, úgyhogy hívjon fel, én ott vagyok reggeltől a tervek szerint.
06 30 429 06 23
És ami nagyon fontos:
Legyen minimum két labdánk! Két különböző embertől. De akár 3 is.
Mártírokat várunk!![]()
Na ez a beszéd, tudtam, hogy Csongorban nem fogok csalódni, vagy csak így akarsz magadnak ingyen sört szerezni?Perrero írta:akkor átmegyünk Danihoz utána...
Mond már el, hogy kik azok, akik értenek hozzá, remélem nem a meteorológusokra gondolsz, azok csak tippmixeznek minden este a képernyő előttAndris írta:Úgy mondják, akik értenek hozzá, hogy igen jó focis időnk lesz szombaton...
Remélem egy kis esőtől senki nem ijedezik, aki labdarúg. Esőben a legjobb. Mondjuk arra aránylag kevesebb az esély. De hűvös napot fogunk ki relatíve, úgy néz ki most..