socio66 írta:vargaakos írta:A szerek segítenek, de nekem az olyan izom mű lesz, akárki akármit mond.
de mondd már meg miért lesz mű,ha az a 'szer' természetes anyagokból áll?
táplálékkiegészítő,vágod? a szükséges mennyiséget nem tudod mindenből bevinni,ezért van kiegészítő,abban csakis olyan anyagok vannak,amik természetesen épülnek be a szervezetedbe.
ha valamihez nem értesz,olvass utána,ne jelentgess itt ki baromságokat.
de ha már itt tartunk,nagyon könnyű megszólni sokaknak otthon a gép elől azokat akik doppingolnak,csak az a helyzet,hogy ők egy olyan edzést nem bírnának ki,mint amit ezek az emberek tolnak.
az izom nem nő magától semmilyen tűtől,vagy portól,vért kel izzadni évekig, tíz évekig.
én is ellene vagyok,ne értsetek félre,de látom hogyan dolgoznak a teremben ezek az arcok és hát nem venném a bátorságot hogy megszóljam bármelyikőjüket is.
de sokaknak persze ez a legkönnyebb.
ja és Ákos,még annyit,hogy másfél hónap után természetes hogy jól fejlődsz,főleg ha előtte nem foglalkoztál ilyesmivel.
szóval ez elég vicces így.
de a fejlődés egy idő után megáll,majd meglátod.
Szerintem Ákos azon a véleményen van,hogy szerek nélkül is el lehet érni kemény munkával azt,h valaki [auto_cenzúra],sportosan-erősen nézzen ki.
szerek (mind1,h természetes anyagok vagy sem) segítségével pedig azt,h hegyomlás legyen valaki,vagy a fentebb említetteket elérje rövidebb idő alatt.
én is azon a véleményen vagyok,h kiegészítők nélkül is el lehet érni nagyon "pöpec" izmokat,alakot, munkabírást,erőnlétet.
azok segítségével gyorsabban elérhető, és még aki akar növekedhet nagyobb mértékben.
de szerintem akik itt tanácsokat kérnek, egyik se azon okból,h hegyomlás legyen,hanem amiket fentebb írtam, na mármost szerintem (ill Ákos hszéből kiindulva szerinte is) ezek nélkül is elérhető az a "fokozat".

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.