Na, ez egy jó rész volt.

Ilyenre volt igényem.

Bár továbbra is akkora wtf momentumok voltak...
1. Kislány fél még a kést is megfogni, egy héttel rá one shot-one kill-el osztogatja a heccsátokat. Hihető.

2. Rick nem tud verekedni. Mindennél jobban várom már, hogy ezt a barmot mikor ölik meg, de kb. soha nem fog eljönni ez a pillanat. Ez az üres, tettetett fájdalmas fej, áh... Pocsék egy színész, ha képernyőn van, már unom az egészet. Egy seriff tudjon már verekedni. Hershel jobban nyomta volna, mint amit ez a bénaság leművelt.

3. Tyrese elbújik egy hozzá képest kapanyél vastagságú oszlop mögött és nem találják el.
4. Mindenki olyan bénán céloz, hogy csodálom, hogy nem lövik meg magukat.
5. Michone-ra hirtelen senki nem figyel, lazán elLaraCroftozik a kocsik mögé.
6. Brian bácsi lefejezett egy öregembert spontán kb. a semmiért, és mindenki vele van, csak a kis fekete hajú csaj nem. Seems legit.
7. Judith kosara tele van vérrel, de nincs benne még egy kumma szövetdarab sem. Ennyire szerencsétlen barom rendező hogy lehet valaki? Valaki odament a harc közben és random beleöntött egy vödör vért, aztán elment? Jesszusom, a legeslegröhejesebb pillanat volt az egész részben...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, a rész nézése közben nem akartam egyfolytában megállítgatni az egészet és kiírni ezeket. Borzalmasan röhejes sorozat, de valamiért csak meg van a varázsa, ha én hülye ezek után is folytatom.
Hershelt nagyon sajnálom, tökre megkedveltem.

Bár várható volt, hogy ez lesz. Nem lepődtem meg, csak mint karaktert sajnálom. Ritka egyén, olyan akit nem akarnék egyből a tűzre dobni. Brian/Philip/Governor/mocsokszemétkocsog nagy forma volt, bár szerintem túlélte. Nekem tetszett, amit csinált.

Kislány bumm headshot, meg verte ott magát.

Mindenkit megmodelleznek a halálakor, ez jusson eszetekbe. A fejbelőtt zombitól kezdve mindent, ami nem perelhető - malackák nem, mert a PETA sírni. Még az is "kamerára van véve" ahogy tapossa a zombi fejét, és az ripityára törik. Biztos hogy nem halt meg a Kormányzó. A sorozat előzetes hibáiból kiderül, hogy ha nem mutatnak egy halált, az nem is történt meg. Ezek alapján él a Governor és ezek alapján él Judith is, bár nem kéne egyiknek sem. Briannak azért nem, mert lerágott csontba fog átmenni, Judith meg minek legyen benne már. Mindkettő süllyesztő karakter, és ennek ellenére mindkettő életben marad. Kis hiányérzetem maradt, senki nem halt meg, aki néger. És mivel mexikói nincs a crew-ban, ezért itt én most jelentenék egy bugot.
Nos, újra úton. Kíváncsi vagyok, hogy Carollal mikor látják viszont egymást, meg úgy az egész brancs hogy terelődik újra össze. A párosítások jók, Daryll és Beth jól fognak együtt mutatni.

Folytköv. februárban, nekem tetszik ez a 8 részes adás, legalább kulturált időn belül jönnek az új részek, más sorozatnál is lehetne így.