SoAvisca el barca írta:soa
walking dead
uncsi. nem is értem minek nézemjövőhéten "befejező" epizod (az évad kövi része vmikor februarban lesz) ott viszont lesz irtás.
Sorozatok & TV-műsorok
Football, bloody hell. /SAF/
-
- aka Game90
Kinyírták a Family Guy legviccesebb karakterét!
KATT
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
soa
walking dead
uncsi. nem is értem minek nézem
jövőhéten "befejező" epizod (az évad kövi része vmikor februarban lesz) ott viszont lesz irtás.
uncsi. nem is értem minek nézem

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Továbbra is várjuk türelemmel, hogy így legyen!bence-barca írta:Na mi van, Tara végre villantott?![]()
A részt majd pótolom a hétvégén.

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
Izlesek, es pofonokDeus írta:Arrow már annyira nevetséges, hogy már fáj az agyam tőle... Már ha van.

Barça,Barça,Baaarça!!!
- miihii
- KHAL
Fogadjunk?messideco írta:Az első két évadra mindenképp. Aztán úgy sem tudod abbahagyni

Én is nagy gázzal belekezdtem, aztán két évad után valahogy elfogyott a lendület

Nem is azért, mert annyira rossz lenne, csak valahogy mindig beelőzi vmi más.
Most éppen a 24-gyel vajúdok kicsit. Elkezdtem pár hete és ugyan ez sem rossz, de még az első évad sem kopott el... Sok az a 24 rész

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, de lassan annak is eljön az idejebence-barca írta:Na mi van, Tara végre villantott?visca el barca írta:soa0611
ULTRAGIGAMEGAORGAZMUS![]()
![]()

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Na mi van, Tara végre villantott?visca el barca írta:soa0611
ULTRAGIGAMEGAORGAZMUS![]()

- visca el barca
- Presidente del Barça
soa0611
ULTRAGIGAMEGAORGAZMUS
egyértelmű h eddig ez volt a legnagyobb epizód a sorozat történetében (és még csak nem is évadzáró)
ULTRAGIGAMEGAORGAZMUS

egyértelmű h eddig ez volt a legnagyobb epizód a sorozat történetében (és még csak nem is évadzáró)

érdemes-e???Facsy írta:A szökésre érdemes időt költeni?

hogyne lenne érdemes, én imádtam, az első évad az nagyon brutál volt.
a többi "állítólag" nem volt olyan jó, de én élveztem végig az összes évadot, mindenképp kezd el.

madridista
- miihii
- KHAL
Befejeződött a GoT forgatása
Kész a 4. évad, már csak össze kell illeszteni
Asszem nem kell ecsetelnem, mennyire is várós már a cucc, de még ki kell bírni 130 napot...
Dejólessz
Kész a 4. évad, már csak össze kell illeszteni

Asszem nem kell ecsetelnem, mennyire is várós már a cucc, de még ki kell bírni 130 napot...
Dejólessz

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- visca el barca
- Presidente del Barça
Facsy írta:Végeztem a Breaking Bad-del.![]()
![]()
![]()
Durva. Úgy összességében.
![]()

A csatajelenetek eddigi magas számából kiindulva ez a veszély nem fenyeget.Gareth Tello írta: Remélem, nem az lesz a megoldás, hogy a cselekmény általuk lényegtelenebbnek vélt részét egyszerűen kihagyják, aztán csak csatajelenetekből meg Tyrion beszólásaiból fog állni a maradék négy évad...

-
- Az Év fórumozója 2013
Hát nem tudom, érdekes lesz ez... Remélem, nem az lesz a megoldás, hogy a cselekmény általuk lényegtelenebbnek vélt részét egyszerűen kihagyják, aztán csak csatajelenetekből meg Tyrion beszólásaiból fog állni a maradék négy évad...sjd írta:És mennyire akarnak elszakadni? Az utolsó évadban két könyv lesz?![]()
Mert azért elég bátor, hogy egy könyvet lassan két évadban (sem) tudnak leadni, és így akarnak a 7 könyvből 7 évadot.

Bár igazából mindegy is, a lényeg, hogy lássunk minél többet Daenerysből (többféle értelemben is

És mennyire akarnak elszakadni? Az utolsó évadban két könyv lesz?Gareth Tello írta:GoT:
A sorozat egyik producere, Frank Doelger egy interjúban arról beszélt, hogy jelenleg is folyamatos viták zajlanak arról, hogy hány évadosra tervezzék a sorozatot (ez persze nagyban függ a nézettségi adatoktól is), és azt nyilatkozta, hogy jelen állás szerint hét évadot tartanak reálisnak.
Ez az információ egyrészt kicsit csalódást keltő azoknak, akik minimum 8 évadra számítottak, másrészt azt is jelenti, hogy a sorozat készítői valószínűleg az eddiginél is jobban el fognak szakadni az "egy évad-egy könyv"-filmesítéstől.

Mert azért elég bátor, hogy egy könyvet lassan két évadban (sem) tudnak leadni, és így akarnak a 7 könyvből 7 évadot.
-
- Az Év fórumozója 2013
GoT:
A sorozat egyik producere, Frank Doelger egy interjúban arról beszélt, hogy jelenleg is folyamatos viták zajlanak arról, hogy hány évadosra tervezzék a sorozatot (ez persze nagyban függ a nézettségi adatoktól is), és azt nyilatkozta, hogy jelen állás szerint hét évadot tartanak reálisnak.
Ez az információ egyrészt kicsit csalódást keltő azoknak, akik minimum 8 évadra számítottak, másrészt azt is jelenti, hogy a sorozat készítői valószínűleg az eddiginél is jobban el fognak szakadni az "egy évad-egy könyv"-filmesítéstől.
Az nem baj, ha elszakadnak az említett dologtól, ettől függetlenül jó lenne legalább 10-11 évad.

Az nem baj, ha elszakadnak az említett dologtól, ettől függetlenül jó lenne legalább 10-11 évad.

- geridoss
- Director del Fútbol
TWD
Szerintem baromi jó rész volt!
Az előzetesben van! Duplaspoiler:
Szerintem baromi jó rész volt!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- visca el barca
- Presidente del Barça
twd
szerintem meg ezzel az epizóddal, elkészítették az eddigi legunalmasabbat
szerintem meg ezzel az epizóddal, elkészítették az eddigi legunalmasabbat