Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.10.14. 17:42:26

JárkálóHalál

hát ez elég gyenge volt. egyedül a vége érdekes, szerintem a vírus egyre erősebb, vagy a gyereknek egyszerűen nem bírta a teste...egyéb ötlet? a CGI meg elég vicces néhol...
na mindegy, reméljük csak jobb lesz.
Kép
miihii
KHAL

2013.10.14. 15:43:25

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zola8787
Director del Fútbol

2013.10.13. 21:45:06

Hát gyerekek ez a Breaking Bad :lol:

Barátnőmmel nézzük, a 3dik évad vége felé járunk.

Mikor meghallottuk "Skywalker" szeretője nevét, le kellett állítani a részt annyira nevettünk.

Teddbeneki :lol: :lol: Hát be is tette :D
soadroli
Llegenda del Barça

2013.10.13. 14:37:48

kanty írta:TWD

Második évad 10. részénél tartok. Ez az "elmentünk nagyon drámai irányba" vonal tovább fog folytatódni? Vagy visszatér az egész az első évadban látott zúzósabb tempóra?
A 3. jobb, főleg az eleje, és ennek a másodiknak is jó az utolsó 2 része :D Az utolsó előtti pl az egyik kedvenc, főleg a vége miatt.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.13. 14:21:10

a 2. évad végig olyan nézhetetlen/unalmas, viszont a 3. évad már valamivel pörgősebb, kevesebb benne a nyafogás, de sztem már az is sokkal gyengébb mint az első
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.13. 13:54:09

TWD

Második évad 10. részénél tartok. Ez az "elmentünk nagyon drámai irányba" vonal tovább fog folytatódni? Vagy visszatér az egész az első évadban látott zúzósabb tempóra?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.13. 10:42:49

soa

lehet h az öreg clay átmegy vmi bűnbánó szerepbe és ő lesz a kulcs. megszöktetik, elviszik belfastban aztán kinyír mindenkit :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.10.13. 10:18:28

visca el barca írta:uh kajak elfelejtettem a heti részt :D gyorsan le is tudom :D

szerk:

hát az írek odadurrantottak. vicces lesz mikor majd az 5 tagú MC nekimegy az IRA-nak :lol:

Van ott azért még néhány chapter... :lol: De hogy Jax tényleg mit akar innentől, arról fogalmam sincs. :D
Football, bloody hell. /SAF/
miihii
KHAL

2013.10.13. 10:00:12

Ugye nem felejtettétek el, h éjjel kezdődik a TWD 4. évada? 8)
Zombulásra fel! :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.12. 18:45:15

uh kajak elfelejtettem a heti részt :D gyorsan le is tudom :D

szerk:

hát az írek odadurrantottak. vicces lesz mikor majd az 5 tagú MC nekimegy az IRA-nak :lol:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.12. 17:45:42

Beérve a sorozatot.

SoA s06e05

Azt a kumma micsoda utsó percet kapott ismét a rész :shock: Hát nem tudom ebből, h lesz kapcsolat Pope-ékkal, h Tig megússza... ami kissé fura vt ebben a részben, h szinte semmi visszhangja nem vt Otto meg a rendőrcsávó incidensének.
Amúgy 4. részhez visszatérve még, bár nem sokat tett hozzá, de azért sajnáltam a dagit, vicces figura vt már a megjelenésével is. Bár kilógott az asztalból, nem nagyon illet oda.
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.09. 14:48:02

Ledaráltam az utóbbi hónapokban az Azok a 70'-es évek show-t.
Annak ellenére, hogy az eggyel "betegebb" kategóriájú vígjátéksorozatok jönnek be (Blue Mountain State, Felhőtlen Philadelphia), mégis rohadtul bejött. Lehet azért, mert én is ebbe a korosztályba tartozom még, de nagyon bejött, ahogy tényleg halad az élet, és a szereplők is változtak, a színészek is felnőttek. Néha túlzásba vitték a romantikus jeleneteket, de úgy, mint a Dokiknál itt sem zavart annyira, mint a Himym-nél.

Ahogy látom készült egy "Azok a 80-as évek show", ami kerek 1 évadot élt meg. Erről van valakinek tapasztalata? A Felhőtlen Philadelphiából az egyik főszereplő játszik benne.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.07. 19:53:30

Kellett a hely a Fat Phoenixnek, mert a dobos gyerek egy fontos ember rokona
Beavatsz? :)
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.07. 19:16:15

S.Agüero írta:Követitek az X-Faktort?
Sosem idegesített fel a műsor, viszont most sikerült.
Kiejtették őket, nem tudom, hogy hogyan, és miért... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=KnzNmBXvNYQ" target="_blank

Szerk.:
Agymenők és Így jártam anyátokkal a CC-n! :wink:
http://media-addict.hu/2013/10/05/sajto" target="_blank ... nyatokkal/
Kellett a hely a Fat Phoenixnek, mert a dobos gyerek egy fontos ember rokona :wink:

Nekem viszont Ő a kedvencem :oops: Janicsák Veca óta Ő az egyetlen, akinek a hangja és a külseje is tetszik :D Azért Veca szerelmemtől még messze van, de a 2. helyre odafér :mrgreen:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.10.07. 19:07:43

Rinku írta:BrBa, előttem szólókhoz

Jesse-nek pedig kutya baja. Öhm, leszámítva, hogy egy lelki roncs és gyakorlatilag semmi értelme az életének, de most a fizikai sérülésre értem, nem kapott semmit, fogja magát és elmegy. Erre voltam nagyon kíváncsi, hogy akkor most mi is lesz, ha Walt meg ő szemtől szemben állnak, de végülis úgy értve jól sült el, hogy nem ölték meg egymást. Sajnálom, hogy Walt meghalt. Én olyan finish-re gondoltam az évad előtt, ahol meghal mindenki és csak Walt éli túl. Hogy a nácik pl. megölik az egész családját, Jesse is fűbe harap valahogy, és kb. egy ilyen Fegyvernepper-szerűen, ahol Nicolas Cage áll egy rakat töltényen, Mr. White is hasonlóképpen állt volna egy kupac random valamin, vagyis egy tényleg sakk-matt helyzetben és vége, mindenki meghalt, ő viszont nem és nem is fog, mert túlélte a rákot, de úgy kell még jó 20-30 évet leélnie, hogy nincs senkije. Hogy elveszít mindent és mindenkit, amiért kezdte az egész cécut. Így sem lett rossz, nekem tetszett a befejezés, bár valami drámaibbat vártam, hogy őszinte legyek. Vagy esetleg annyira nagyot nőtt a szememben a sorozat és annyira zseniális részek voltak ezek, hogy már a vágy a minél nagyobb katarzisra teljesen elvette az érzékelőképességemet és ezért élveztem "csak" csupán a véget és nem rajongtam érte. :) Mindenesetre Waltot én nagyon kedveltem, he was a goddamn genious. Egy szó, mint száz, legnagyobb sorozat, amit valaha láttam. :)

Tulajdonképpen Walt elérte amiért belekezdett a bugiba: meglett a pénze a családjának, biztosította a jövőjüket...amiért zseniális többek között ez a sorozat,h ezt úgy érte el, hogy pont a családja nem fogja megtudni sosem,h neki köszönhetően...tragikus. Ahogy az is,h eme cél érdekében,h változott meg,és tett meg mindent. Elkezdte élvezni,h a poros kis szürke életéből egyszer csak egy elismert arc lett, aki a "szakmája" csúcsa, aki nevet szerzett, akit mindenki akar, akitől tartanak...közben manipulált mindenkit maga körül, ÉS AMI A LEGZSENIÁLISABB: ÍGY IS ABSZOLÚT KEDVENC, egy picit se kezdtem megutálni. Valami apró jel mindig volt,h él benne még a jó, a végére pedig azért egyértelművé tették nekünk a készítők is: az összes pénzét odaadta volna Hank életéért,úgy,h családjának nem marad semmi, neki meg a börtön jut. Ezzel jókora választ kaptunk,h amellett,h élvezte is a hatalmat, mindig is csak a család volt a legfontosabb számára! Sok jó sorozatot láttam, de ez valami utánozhatatlan! Vidit meg én is köszönöm :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.10.07. 18:59:03

S.Agüero írta: Agymenők és Így jártam anyátokkal a CC-n! :wink:
http://media-addict.hu/2013/10/05/sajto" target="_blank ... nyatokkal/
Na ez jó hír. Főleg az agymenők. Am szitkom nálam szigorúan magyarul.

Kérdezném, hogy valaki tudja e pontosan mikor jön a Sherlock harmadik évada, mert egyszerűen nem találtam neten.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.07. 17:48:16

SoA 6. évad e01-02

Külön öröm volt látni a Red Hot Chili Peppers vt gitárosát Dave Navarrót a sorozatban. Nem nagy szerep, de mégiscsak benne vt. A csávó, akinek a fogadott gyereke lövöldözött.
Amúgy az azért kissé fail vt, h amikor az ő házukba bementek a rendőrök nem őrizték a hátső kerítést és csak a bejáratnál őrködtek...
szerk.: ja és az az államügyész nő valami szörnyű, nem tudom ffi-e parókában vagy téll nő :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.10.07. 20:15:16-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.06. 14:20:49

gyorsan told le azt a 4 részt, lesz meglepődés bőven :wink:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.06. 14:02:17

SoA 5. évad

Na végeztem vele ez is nagyon tetszett, kifejezetten jó sorozatba sikerült ismét belenyúlnom. Eddig egy évadnál nem éreztem azt, h rosszabb lenne v laposabb, remélem a 6.nál sem fogok így járni, ezt a pár részt behozom hamarosan és akkor már végre nézhetem itt a spoilereket. :D
Amikor TIget ki szolgáltatta Popenak elment a kedvem kissé, nagyon bírom a csávót és megijedtem, h nem lesz többet. Legnagyobb arc a sorozatból és most idén végre megint azért több szerepet kapott, nem úgy, mint a 4. ben ott elhanyagolták.
Jax-Bobby konfliktusra kíváncsi leszek.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.06. 12:36:27

Rinku írta:
SoA

Gyerekek, ez akkora epizód volt, hogy nem is tudom, hogy mivel kezdjem... Ez valami kuhuhuhuuuuumma hengerlő volt. :o Évadzárónak is lazán elmehetne. Otto meg a lófarkas pali a kórházban, SAMCRO on nazi-hunt meg az írek, ahogy a dagi srácot meg a kis ázsiai kölyköt (még jó, hogy csak fehérek lehetnek az MC-ben... semmi gond, nem akadunk fel rajta) kifektették, valami besz.rás volt. Ritka jó rész volt. Volt benne minden, amit eddig hiányoltam. Tárgyalás az asztalnál, Chibbs végre beszélt, Tig túlélte egy nagyon rafinált csavarral (yay, Tig bá't imádom :D), meg Unser is benne volt, kár hogy jól elverték. Nem is tudom, hogy mikor láttam ilyet utoljára Suttertől, hogy behoz egy szálat a sorozatba és egyből le is zárja, méghozzá úgy, hogy azon zárás úgy kötődik egy másik, annál súlyosabb szálhoz, hogy növeli is annak az erejét. :) Piszkosul jó volt. Hogy így a nácik gyilkolását ráhúzza az írekre, áh, pöpec nagyon. :D Már csak azt várom, hogy Danny Trejo felbukkanjon Jax-ék oldalán FBI-jal együtt... :wink: Hátha lenne valami jó háború az írekkel, és lesz is, mert ezt nem fogják szó nélkül hagyni. :)
veb, egyre több minden bejön, amit kérünk. :D Mit kérjünk? Tara cickót villant? :lol:
nah csak sikerült nekem is megnéznem.

- tényleg jó kis pörgős rész volt, kicsit sajnálom h a nácikat ilyen hamar jégre tették, bőven lett volna még fantázia abban a vonalban
- tig halálát csak húzzák halasztják, mondjuk tök vicces, hogy a 'pope industries' mennyire be volt rá gerjedve, aztán most meg mégsem tették meg... ugye lényegében lezsírozták, ha megkapják a fegyver bizniszt, akkor életben fogják hagyni... nem kell hozzá nagy jóstehetség, ez be fog következni
- az írek :D nah ők tényleg nem viccelték el a dolgot :D örülök h a pufit kinyírták, közte nem volt az egész sorozathoz. viszont nem tudom h jaxék mennyire kenték rá az írekre az egészet, hiszen nem biztos h jó ötlet volt azokat a kg 9-eseket ott hagyni, amiről mindenki tudja h ők árulják
- bobbyt vissza kell hozni vhogy, mert nagyon hiányzik, nagyon fogy a SAMCRO, 5 emberrel már elég vicces h mindenkit ők terrorizálnak
- otto meg fuckyeah, annyira szurkoltam neki h küldje nyakon a lófarok királyt =D>
- az meg hihetetlen volt h a rend mintaőre a feka zsaru, annak ellenére h kökemény bizonyítékokat talált mano kocsijában csak úgy elsiklik az egész felett. pedig ő az a karakter aki ezeket kőkeményen kihasználja...
- a csajos vonal, meg hát hagyjuk :lol: nagy részét kajak áttekergetem, annyira nem érdekel ez a huzavona h hihetetlen :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.06. 11:42:06

TBBT most egy elég jó részt hozott, kezd visszatérni a hitem ebbe a sorozatba.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.05. 21:36:46

Követitek az X-Faktort?
Sosem idegesített fel a műsor, viszont most sikerült.
Kiejtették őket, nem tudom, hogy hogyan, és miért... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=KnzNmBXvNYQ" target="_blank

Szerk.:
Agymenők és Így jártam anyátokkal a CC-n! :wink:
http://media-addict.hu/2013/10/05/sajto ... nyatokkal/" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.03. 20:45:27

uhh :lol:

SOA spoilerbe eléggé belefutottam, aztán rájöttem h még nem is láttam a mostani részt :lol: én nyomi vagyok, megvárom a feliratot (kb holnap este), de örülök h felcsigáztál, kicsit szürkültek a dolgok, de ahogy látom most lesz akció bőven :D

igen-igen, kedves sutter kérünk téged h tarát küld el egy kis mellék keresetre a diosához aztán villanjon minden :lol: :lol:
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.10.03. 20:29:26

BrBa, előttem szólókhoz

Az Elit alakulatból jut eszembe egy mondat, amit a Bastogne-i erdőben mondtak el asszem a 7. részben, mikor álltak sorba kajáért: "Röpköd itt annyi sz.rság, előbb-utóbb Te is bekapsz valamit." Na kérem, itt ugye volt aztán minden... :) Nem tudom pontosan, hogy Walt hol állt, amikor elkezdte köpködni az áldást a gépfegyver, de simán elképzelhető, hogy gellert kapott egy golyó, visszaütődött valamiről, szerintem felesleges ezen fennakadni.

Jesse-nek pedig kutya baja. Öhm, leszámítva, hogy egy lelki roncs és gyakorlatilag semmi értelme az életének, de most a fizikai sérülésre értem, nem kapott semmit, fogja magát és elmegy. Erre voltam nagyon kíváncsi, hogy akkor most mi is lesz, ha Walt meg ő szemtől szemben állnak, de végülis úgy értve jól sült el, hogy nem ölték meg egymást. Sajnálom, hogy Walt meghalt. Én olyan finish-re gondoltam az évad előtt, ahol meghal mindenki és csak Walt éli túl. Hogy a nácik pl. megölik az egész családját, Jesse is fűbe harap valahogy, és kb. egy ilyen Fegyvernepper-szerűen, ahol Nicolas Cage áll egy rakat töltényen, Mr. White is hasonlóképpen állt volna egy kupac random valamin, vagyis egy tényleg sakk-matt helyzetben és vége, mindenki meghalt, ő viszont nem és nem is fog, mert túlélte a rákot, de úgy kell még jó 20-30 évet leélnie, hogy nincs senkije. Hogy elveszít mindent és mindenkit, amiért kezdte az egész cécut. Így sem lett rossz, nekem tetszett a befejezés, bár valami drámaibbat vártam, hogy őszinte legyek. Vagy esetleg annyira nagyot nőtt a szememben a sorozat és annyira zseniális részek voltak ezek, hogy már a vágy a minél nagyobb katarzisra teljesen elvette az érzékelőképességemet és ezért élveztem "csak" csupán a véget és nem rajongtam érte. :) Mindenesetre Waltot én nagyon kedveltem, he was a goddamn genious. Egy szó, mint száz, legnagyobb sorozat, amit valaha láttam. :)
veb

Ez a videó hatalmas! :lol: A légyen sírok... :D Haláli kiírások vannak! :D

SoA

Gyerekek, ez akkora epizód volt, hogy nem is tudom, hogy mivel kezdjem... Ez valami kuhuhuhuuuuumma hengerlő volt. :o Évadzárónak is lazán elmehetne. Otto meg a lófarkas pali a kórházban, SAMCRO on nazi-hunt meg az írek, ahogy a dagi srácot meg a kis ázsiai kölyköt (még jó, hogy csak fehérek lehetnek az MC-ben... semmi gond, nem akadunk fel rajta) kifektették, valami besz.rás volt. Ritka jó rész volt. Volt benne minden, amit eddig hiányoltam. Tárgyalás az asztalnál, Chibbs végre beszélt, Tig túlélte egy nagyon rafinált csavarral (yay, Tig bá't imádom :D), meg Unser is benne volt, kár hogy jól elverték. Nem is tudom, hogy mikor láttam ilyet utoljára Suttertől, hogy behoz egy szálat a sorozatba és egyből le is zárja, méghozzá úgy, hogy azon zárás úgy kötődik egy másik, annál súlyosabb szálhoz, hogy növeli is annak az erejét. :) Piszkosul jó volt. Hogy így a nácik gyilkolását ráhúzza az írekre, áh, pöpec nagyon. :D Már csak azt várom, hogy Danny Trejo felbukkanjon Jax-ék oldalán FBI-jal együtt... :wink: Hátha lenne valami jó háború az írekkel, és lesz is, mert ezt nem fogják szó nélkül hagyni. :)
veb, egyre több minden bejön, amit kérünk. :D Mit kérjünk? Tara cickót villant? :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.03. 19:55:02

Breaking Bad

Azt én se vágom, hogy honnan kapott golyót Walt. Mármint a fegyver a csomagtartó szintjén volt, és a házon is a golyók derékmagasságban, vagy még magasabban voltak, ő meg feküdt a földön.
Gondolom egy visszapattanó, vagy valami selejtes golyó lehetett.
Válasz küldése