Az Elit alakulatból jut eszembe egy mondat, amit a Bastogne-i erdőben mondtak el asszem a 7. részben, mikor álltak sorba kajáért:
"Röpköd itt annyi sz.rság, előbb-utóbb Te is bekapsz valamit." Na kérem, itt ugye volt aztán minden...

Nem tudom pontosan, hogy Walt hol állt, amikor elkezdte köpködni az áldást a gépfegyver, de simán elképzelhető, hogy gellert kapott egy golyó, visszaütődött valamiről, szerintem felesleges ezen fennakadni.
Jesse-nek pedig kutya baja. Öhm, leszámítva, hogy egy lelki roncs és gyakorlatilag semmi értelme az életének, de most a fizikai sérülésre értem, nem kapott semmit, fogja magát és elmegy. Erre voltam nagyon kíváncsi, hogy akkor most mi is lesz, ha Walt meg ő szemtől szemben állnak, de végülis úgy értve jól sült el, hogy nem ölték meg egymást. Sajnálom, hogy Walt meghalt. Én olyan finish-re gondoltam az évad előtt, ahol meghal mindenki és csak Walt éli túl. Hogy a nácik pl. megölik az egész családját, Jesse is fűbe harap valahogy, és kb. egy ilyen Fegyvernepper-szerűen, ahol Nicolas Cage áll egy rakat töltényen, Mr. White is hasonlóképpen állt volna egy kupac random valamin, vagyis egy tényleg sakk-matt helyzetben és vége, mindenki meghalt, ő viszont nem és nem is fog, mert túlélte a rákot, de úgy kell még jó 20-30 évet leélnie, hogy nincs senkije. Hogy elveszít mindent és mindenkit, amiért kezdte az egész cécut. Így sem lett rossz, nekem tetszett a befejezés, bár valami drámaibbat vártam, hogy őszinte legyek. Vagy esetleg annyira nagyot nőtt a szememben a sorozat és annyira zseniális részek voltak ezek, hogy már a vágy a minél nagyobb katarzisra teljesen elvette az érzékelőképességemet és ezért élveztem "csak" csupán a véget és nem rajongtam érte.

Mindenesetre Waltot én nagyon kedveltem, he was a goddamn genious. Egy szó, mint száz, legnagyobb sorozat, amit valaha láttam.