2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na erre kíváncsi leszekozsimiki írta:de én holnap letolom EGYBEN AZ EGÉSZ ZÁRÓÉVADOT![]()
visca el barca írta:ismét nem vitték túlzásba![]()
nem, 7 leszbence-barca írta:Kinek a szabadidejére vagyunk irigyek, h egy nap ráér csak sorozatot nézni? A tiédre! !!ozsimiki írta:...![]()
SoA nál meg most fejezem be lassan az 5. évadot. Srácok, múltkor vmi olyasmit olvastam, h a 6. lesz a záró. Ez téll így van?
Kinek a szabadidejére vagyunk irigyek, h egy nap ráér csak sorozatot nézni? A tiédre! !!ozsimiki írta:...
ismét nem vitték túlzásbaRohamcsiga írta:Sons of Anarchy 6/3 magyar felirat kész van.
http://www.feliratok.info/index.php?sea ... rchB=Mehet
Igen, nem volt valami nagy durranás, de hát az előző évad első rész sem volt valami jó, aztán végül is egész jó volt az egész évad.bence-barca írta:HIMYM s09 e01-02
Gyenge kezdés. Előző évadban ismét magasabbra sikerült felrakni a lécet, szval most ez ahhoz képest nagyon gyenge vt. Visszatért a 7. évad színvonala ebben a 2 részben, 1-2 jó poén csak. Remélem nem így folytatódik.
Mihu írta:Dexter
Igaz, hogy a Dexterből csak 1 évadot láttam, a BB-ből is csak 1,5et, de ennyiből azt állapítottam meg, hogy a Breaking Bad hihetetlen (pozitívan), a Dexter viszont nálam tipikus amerikai tucatsorozat, olyanok, mint amik mennek az rtl, tv2 kombón (CSI ez, CSI az, Gyilkos számok-sorok-állatok-izék, stb...)Gareth Tello írta:Öcsém nagyon akar valami jó sorozatot nézni, melyiket ajánljam neki inkább, a Dextert vagy a Breaking Badet?Melyik a jobb szerintetek?
SherlockGareth Tello írta:Öcsém nagyon akar valami jó sorozatot nézni, melyiket ajánljam neki inkább, a Dextert vagy a Breaking Badet?Melyik a jobb szerintetek?
Mihu írta:Dexter