Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.27. 23:49:56

ozsimiki írta:de én holnap letolom EGYBEN AZ EGÉSZ ZÁRÓÉVADOT :)
Na erre kíváncsi leszek :D

Aki nézte az évadot szerintem érti miről beszélek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.27. 22:55:54

visca el barca írta:ismét nem vitték túlzásba :D

multkor rinku elültette bennem a gyanakvás csíráját, hogy nem biztos h jo irányba halad az egész :D lehet igaza lesz, a nők már lassan többet szerepelnek mint motoros legények.
- clay papa jol megúszta, bár most h a fekáknak szivességet tett, gondolom a fehérek fogják zaklatni egy ideig :D IRA-val uis elmolyolnak egy darabig, tuti húzni fogja még
- bobbyt nem igazán értem mit tervezget, eddig azt hittem h nomád tagokat buherál csak úgy, de vmi turpisság lehet lesz benne.
- jax viszont nagy paraszt h tig-et odadobta augustnak... multkor irtam, h sztem már tul kevés karakter van ahhoz h még többet írjanak ki, de ugy látszik tévedtem... ha most nem hal meg, akkor sosem
- a drogos csajt meg annyira felesleges volt visszahozni, h hihetetlen... most neki is vajh mi lehet a célja h bekamuzta h megtámadták?

- A szőke csaj, Thomas anyja, a drogos 'icsa, nem tudom hogy minek kellett, hogy visszajöjjön. Semmi értelme az egésznek. Semmilyen értelmes kimenetelt nem látok az egészből...
- A Tiges dolgot nem értem. Most azért löki oda a fekáknak őt, mert hazudott Jaxnek? Nem értem, hogy miért így meg miért most kell, hogy ez legyen.
- Bobby kb. az egyetlen, aki tartja még a motoros vonalat a sorozatban. Hogy szóljon már egy kicsit még egy MC-ről az egész. A "Men of Mayhem" feliratú plakáttal szemben, ami azon raktár falán van, amit ha az iroda felől nézünk - ahol Gemma szokott ücsörögni - a bal oldalon van kifüggesztve, és közvetlenül a klubház és a box ring + SoA feliratú kilángvágolt grillező melletti mini játszótér valami k...a dilettáns... Men of Mayhem. Ugye ezt a felvarrót csak azok kapják a patch-re, akik a vérüket adták már a klubért. És ezt is szimbolizálja, hogy vérükkel a többiekért. Ezzel az általános erejű törvénnyel, és a fő klubelvek egyikével szemben ott áll egy játszótér. Egy. Játszótér. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Eddig valahogy nem tűnt fel, de most direkt megnéztem a környezetet magamnak, hogy az mennyire függ össze Tara&csajosbajok kiscsoport <-> félkatonai, badass MC kapcsolatával. Lenyűgöző...
- Clay-jel érdekelne, hogy most már akkor mi lesz. Túl fogja élni, de lehet a végén a kínai konyhán fog a wokkal tökölni, miközben készíti a vacsit az oroszoknak... :lol: Van olyan etnikum, ami nem volt még a sorozatban? Egy illegális bálnazsír-kereskedő eszkimó csúnyánnéző alakulatot megnéznék, ahogy Juice-ra próbálnak féláron árut rámolni.

Btw, veb, itt emlegettük a néger rendőrt, meg Unsert meg az asztalkörüli beszélgetést, paff, de ráhibáztunk! :D Most mi legyen, kit vagy mit hiányoljunk a sorozatból, mondd meg Te... :D
Chucky(?)-t - a műkarú rejszost - én rég láttam már... :D
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.27. 22:32:51

bence-barca írta:
ozsimiki írta:...
Kinek a szabadidejére vagyunk irigyek, h egy nap ráér csak sorozatot nézni? A tiédre! !! :mrgreen:

SoA nál meg most fejezem be lassan az 5. évadot. Srácok, múltkor vmi olyasmit olvastam, h a 6. lesz a záró. Ez téll így van?
nem, 7 lesz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.09.27. 22:11:28

A hónapban 260órát melóztam, szóval ez a holnap jár :D igaz csak délutántól kezdem,szal szűkösen fér bele :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.27. 22:08:37

ozsimiki írta:...
Kinek a szabadidejére vagyunk irigyek, h egy nap ráér csak sorozatot nézni? A tiédre! !! :mrgreen:

SoA nál meg most fejezem be lassan az 5. évadot. Srácok, múltkor vmi olyasmit olvastam, h a 6. lesz a záró. Ez téll így van?
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.27. 21:49:43

Rohamcsiga írta:Sons of Anarchy 6/3 magyar felirat kész van.
http://www.feliratok.info/index.php?sea ... rchB=Mehet
ismét nem vitték túlzásba :D

multkor rinku elültette bennem a gyanakvás csíráját, hogy nem biztos h jo irányba halad az egész :D lehet igaza lesz, a nők már lassan többet szerepelnek mint motoros legények.
- clay papa jol megúszta, bár most h a fekáknak szivességet tett, gondolom a fehérek fogják zaklatni egy ideig :D IRA-val uis elmolyolnak egy darabig, tuti húzni fogja még
- bobbyt nem igazán értem mit tervezget, eddig azt hittem h nomád tagokat buherál csak úgy, de vmi turpisság lehet lesz benne.
- jax viszont nagy paraszt h tig-et odadobta augustnak... multkor irtam, h sztem már tul kevés karakter van ahhoz h még többet írjanak ki, de ugy látszik tévedtem... ha most nem hal meg, akkor sosem
- a drogos csajt meg annyira felesleges volt visszahozni, h hihetetlen... most neki is vajh mi lehet a célja h bekamuzta h megtámadták?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.09.27. 21:24:27

DEXTER 8. azaz záróévad:

Nah ki bírta ki óriási erőfeszítések árán,h 1 db részt sem nézett meg még belőle??? ÉÉÉÉÉNNN!!!

Így lehet,h nektek 7ről 7re jó volt, de én holnap letolom EGYBEN AZ EGÉSZ ZÁRÓÉVADOT :) úgy,h ide egyszer sem néztem be,nem tudok semmi részletet, nem semmi lesz. Sajnálom,h vége lesz,de legalább tömör gyönyör formájában :D

Írok ha végeztem, bár lehet,h részek után is írok pár sort,h mire gondolok az aktuális rész után,mire számítok...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2013.09.27. 18:25:20

Sons of Anarchy 6/3 magyar felirat kész van.
http://www.feliratok.info/index.php?sea ... rchB=Mehet
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.27. 16:24:17

HIMYM

Már régóta itt az ideje, hogy vége legyen, jött a színvonaltalan kezdés, ami már elvette a kedvem az egész évadtól.
Ha nem ez lenne az uccsó évad már abbahagytam volna.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
miihii
KHAL

2013.09.27. 07:35:28

Deus-on és rajtam kívül nem tudom még ki nézte az Elementary-Sherlock és Watson c. sorozatot, de jelezném, h éjjel elkezdték a 2. évadot, ami már a boltokban ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.26. 22:37:44

bence-barca írta:HIMYM s09 e01-02

Gyenge kezdés. Előző évadban ismét magasabbra sikerült felrakni a lécet, szval most ez ahhoz képest nagyon gyenge vt. Visszatért a 7. évad színvonala ebben a 2 részben, 1-2 jó poén csak. Remélem nem így folytatódik.
Igen, nem volt valami nagy durranás, de hát az előző évad első rész sem volt valami jó, aztán végül is egész jó volt az egész évad.
Egynek elment, várom a 3. részt. :)

8. évadot nem tudja valaki mikortól adják szinkronosan a CC-n?
TBBT 6. évad szinkronosan is érdekelne, mikortól jön ki.
Valaki :?:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.26. 21:27:33

HIMYM s09 e01-02

Gyenge kezdés. Előző évadban ismét magasabbra sikerült felrakni a lécet, szval most ez ahhoz képest nagyon gyenge vt. Visszatért a 7. évad színvonala ebben a 2 részben, 1-2 jó poén csak. Remélem nem így folytatódik.
miihii
KHAL

2013.09.25. 20:38:27

Dex

Letudtam én is a sorozatzárót.

Nem könnyű véleményezni, mert bizonyos szempontból nem volt rossz, másrészt viszont annyira jó se. Ez igaz az utolsó (két) évadra is.

Alapvetően a vége olyan lett, amilyen maga az évad, kicsit erőtlen. Utólag kicsit az az érzésem, h jobb volt az, amit az ember önmagában (meg itt a fórumon :D ) matekozgatott előre, mint azok, amik lettek belőle. Kicsit erre ment, kicsit arra ment, aztán összességében kicsit kuszán, de sokra mégsem jutott a dolog. Alapvetően nem volt rossz ez a végkifejlet, lekerekítették egyféleképpen a sztorit, de ahhoz mérten, h záró évad, elég lagymatag volt.

Talán jobb megoldás lett volna onnét más irányba terelni, amikor

Dex lebukott Deb előtt
. Több fantázia lehetett volna benne, mint amit kihoztak belőle. Pedig talán egy évadba belesűrítve a kettejük vajúdását, LaGuertástól, Vogelestől (őt másképp felhasználva) egy parádés zárást hozhattak volna össze. Így meg nem volt az a sokkolás, amitől emlékezetes lenne a vége, pár nap és felejtős a dolog.

Annyi még, h az levágós volt, h kihúzza a dugót, amikor klasszik gyilkosszerkóban ment Debhez. És az utolsó percet én sem értem egészen. Az oké, h happy end nem lehetett, az nem méltó a sorozathoz. Öngyi nem lehetett, nem méltó Dexhez. Viszont ez így elég fura lett ott a fatelepen. Minek? Azért lett remete, h napközben vágja a fát, utána hazamegy és sajnálja magát, aztán másnap újra!? A gyilkolászás nem játszik onnét kezdve, h nincs meg a rendőrségi háttér, amivel kapott témát plusz segített a felderítésben és a saját nyomainak eltussolásában, pedig a Sötét Utastól Hannah tántorította el, akitől ugye elszakította magát, uh akár mehetne is újra a buli. De akkor ez most mire volt így jó? Akkor már inkább az öngyi gyöngyi :D
Ettől mondjuk a sorozat nem, nyugodt szívvel fogom ajánlani bárkinek ezután is. Csak kicsit savanykás a szám íze az utolsó falatok miatt.

Mindegy, szép volt jó is volt, köszi h itt voltál Dexter 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2013.09.25. 11:45:35

Én is második vagy harmadik nekifutásra folytattam az első rész után. Eddig meggyőz, és bírom, mert minden kémia :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.25. 10:19:45

Breaking Bad hány rész után indul be, mert pár éve elkezdtem nézni kb 2-3 részt és akkor egyáltalán nem fogott meg. Unalmasnak találtam. Érdemes újra neki futni valameddig, és utána beindul, vagy kiderül, hogy bennem van a hiba.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
PCsabi
aka Game90

2013.09.25. 02:06:41

Breaking Bad s05e14 még mindig 10/10:
http://www.imdb.com/title/tt2301451/" target="_blank

Walt gatyája még ott volt a földön a Pilot-ból:
https://pbs.twimg.com/media/BUkOuG5CUAMqi0o.jpg" target="_blank

The title of Breaking Bad's final episode is "Felina". Fe-Li-Na. Iron-Lithium-Sodium. Blood-Meth-Tears. Also an anagram for "finale".

Utolsó rész meg epic lesz, kb. megtippelhetetlen, hogy mi fog történni.

Ja, Skyler és Marie mellett Flynn is rohadt idegesítő. Komolyan, milyen szerepe volt idáig ebben a sorozatban?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.24. 23:12:47

BB fanoknak. Az eddigi részek egyfajta rangsora, spoileres:
http://www.ew.com/ew/gallery/0,,2030213 ... l#30022851" target="_blank
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.24. 19:55:00

DEXTER

Egy régi tag az író stábból így fejezte volna be, csak már kilépett:
http://uk.eonline.com/news/461558/chill ... vrit=51396
Tehát, hogy Dexter a kivégzőszékben ül, először azt hisszük csak álom volt, de nem.Aztán ott van minden áldozatának a (képe?). Tehát lebukik...

A másik, egy vélemény, amivel teljesen egyetértek:
"A befejezés felvezetése nagyon jó volt La Guerta halálával. Én Evelint mint új karaktert azért hoztam volna be hogy végül Matthiews segítségével leleplezzék Dextert. Az utolsó évadra már Saxon mint fő hunyó felesleges volt, arról kellett volna szólnia a befejező évadnak csak hogy minden kiderüljön. Ehhez képest senki nem tudott meg semmit."
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.24. 19:44:09

Mihu írta:Dexter

Dexter ezt mondta Harrisonnak: "I want you to remember that every single day until I see you again."

Pár éven belül új sorozat:
Harrison :lol:
Majd 30 év múlva fog látszódni, Dex-t megöregítik és oktatja a fiát.
A részhez kapcsolódóan:

Nem igazán tetszett ez a befejezés, ez az északra felmegyek fát vágni vhogy nem jött be, halt volna akkor meg. (Teszem hozzá az sem tetszett vna, mert akkor önzőnek tekintettem vna). Szóval nem tudnék jó megoldást mondani a befejezésre, de az bizonyos, h ettől nem ájultam el. Nem mondom, h annyira rossz vt, de a az biztos, h a közömböstől lefelé húzom. Igazából már évekkel ezelőtt letrétek az útról és az meglapozta a befejezést is. Ha teljesen más irányban haladnak sokkal epicebb véget csináltak vna.
A végén a tekintet egyértelműen azt sugallta, h bizony folytatódik az ölés és ha a sorozatnak nem lenne vége visszatérnének a régi kerékvágásba. Más kérdés az, h hogyan csinálná mert itt azért nem lenne semmi rendőröknek való prgija amit akármikor csekkkolhat.
zola8787
Director del Fútbol

2013.09.24. 17:41:12

Gareth Tello írta:Öcsém nagyon akar valami jó sorozatot nézni, melyiket ajánljam neki inkább, a Dextert vagy a Breaking Badet? :) Melyik a jobb szerintetek?
Igaz, hogy a Dexterből csak 1 évadot láttam, a BB-ből is csak 1,5et, de ennyiből azt állapítottam meg, hogy a Breaking Bad hihetetlen (pozitívan), a Dexter viszont nálam tipikus amerikai tucatsorozat, olyanok, mint amik mennek az rtl, tv2 kombón (CSI ez, CSI az, Gyilkos számok-sorok-állatok-izék, stb...)

Úgyhogy Breaking Bad :P
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.24. 16:54:09

Gareth Tello írta:Öcsém nagyon akar valami jó sorozatot nézni, melyiket ajánljam neki inkább, a Dextert vagy a Breaking Badet? :) Melyik a jobb szerintetek?
Sherlock :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.24. 16:34:28

jenooo írta:

Dexter ezt mondta Harrisonnak: "I want you to remember that every single day until I see you again."

Ez egy aprócska kapu, amit talán nyitva hagytak...persze aztán lehet, hogy egyáltalán nem ez volt a szándékuk ezzel a mondattal. Mindenesetre, ha öngyilkos akart lenni, márpedig az akart, akkor miért mondta volna ezt a kölyöknek?

Tegnap olvastam egy interjút az egyik íróval ezzel kapcsolatban. Ő azt mondta, hogy Dexter nem akart öngyilkos lenni, mert túl nagy benne a túlélési ösztön, pusztán csak a halálát akarta megrendezni. Az már más kérdés, hogy ezek után milyen élet jutott neki.

Akkor ezt nagyon gagyin sikerült kivitelezni. Egy halandó ember bemegy egy hurrikán belsejébe a hajójával és ezt simán túléli... Hagyjuk már...Dexter az Dexter, nem pedig Superman.
Kép
jenooo
Madridista

2013.09.24. 16:29:43

Ez egy aprócska kapu, amit talán nyitva hagytak...persze aztán lehet, hogy egyáltalán nem ez volt a szándékuk ezzel a mondattal. Mindenesetre, ha öngyilkos akart lenni, márpedig az akart, akkor miért mondta volna ezt a kölyöknek?

Tegnap olvastam egy interjút az egyik íróval ezzel kapcsolatban. Ő azt mondta, hogy Dexter nem akart öngyilkos lenni, mert túl nagy benne a túlélési ösztön, pusztán csak a halálát akarta megrendezni. Az már más kérdés, hogy ezek után milyen élet jutott neki.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.24. 16:28:14

Öcsém nagyon akar valami jó sorozatot nézni, melyiket ajánljam neki inkább, a Dextert vagy a Breaking Badet? :) Melyik a jobb szerintetek?
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.24. 16:13:25

Dexter

Kép
Válasz küldése