Academica-Porto (1-0) V 2,00 (kupa)
Dijon-Bordeaux V 2,40
Inter-Cagliari H 1,50
Swansea-MU V 1,47
200ft

A +2 azt jelenti hogy az adott csapat pontjaihoz hozzáadnak még 2-őt, a -valamennyi meg értelem szerűen elvesz a csapat pontjaiból. Nagy téttel is érdemes, attól függ neked mi a nagy tét. Az hogy mennyire biztos nem tudom, fogadásban nincs biztos, általában arra a csapatra fogadok amelyiket ismerem, ezt ilyen 25-30 csapatra saccolnám. Eddig amiket tettem idén kettő kivételével mindegyik jött, az a kettő is ilyen pár pontokon ment el. Bunda itt nem szokott előfodulni, ez nem megye 2 soccer, meg albán jégkorong.Hunter91 írta:Expekten van számlám. A (+2.0) hendi azt jelenti hogy a csapat nyer legalább 2 ponttal?
Nagy téttel is érdemes megjátszani a meccseket? Mennyire biztos hogy nyernek? Nem szoktak lenni bundagyanús dolgok?
Expekt, de bet365 még jobb. Csak hendisek vannak. Top 25-ös csapatokra érdemes fogadni, de néha-néha egy alacsonyabban rangsorolt csapat is mehet, minden ellenfél függő az az igazság.Hunter91 írta:Melyik oldalon fogadsz? Én csak hendiseket találtam. Milyen szisztéma szerint játszol? Papírforma meccsekre raksz?Zolee23 írta:Annak mondom aki neten játszik, érdemes egyetemi kosárlabdára fogadni, olyan túl sok ész nem kell hozzá, és mind 1.90-es oddsal van. Nekem tavaly is, és egyelőre idén is nagyon jól hoznak. Ha összeállítasz egy 2-3 mecces kombit, már bőven jó.
Melyik oldalon fogadsz? Én csak hendiseket találtam. Milyen szisztéma szerint játszol? Papírforma meccsekre raksz?Zolee23 írta:Annak mondom aki neten játszik, érdemes egyetemi kosárlabdára fogadni, olyan túl sok ész nem kell hozzá, és mind 1.90-es oddsal van. Nekem tavaly is, és egyelőre idén is nagyon jól hoznak. Ha összeállítasz egy 2-3 mecces kombit, már bőven jó.
jó, de ez meddig van?Hunter91 írta:Lehet bunkóság, de lefényképezed a boltba majd kijössz és örülsz.levproff írta:
valaki, aki nem használja fel, de van neki ilyenje?
Amúgy 300forintba fáj egy ilyen újság.
Lehet bunkóság, de lefényképezed a boltba majd kijössz és örülsz.levproff írta:valaki, aki nem használja fel, de van neki ilyenje?Hunter91 írta:NemzetiSport magazinban 5 eurós ingyenes fogadás van a Bet at home-nál!!!
valaki, aki nem használja fel, de van neki ilyenje?Hunter91 írta:NemzetiSport magazinban 5 eurós ingyenes fogadás van a Bet at home-nál!!!
remélem,ilyenkor lenne jó tudni,hogy rooney-ék fogadtak-emessideco írta:Szerintem az angolok simán kapnak egy hármast...
Ha nem jön be az egyik meccs, akkor másik három jól megtippelt meccs szorzóit szorozd össze, és azt pedig százzal... Pl: 2, 1x3,4X1,8=12,85 és ezt szorzod 100-al! Tehát ha 1 meccs nem jön be, akkor egyértelmű h nem kapod meg a teljes összeget!!csabooo írta:és ha 4 meccsből 3 jön be, akkor is azt a pénzt nyerem meg amit nyertem volna adott esetben 4 meccsen, vagy csak százalékát ?
Én egyszer fogadtam kombinációval (3/4), de azért megpróbálom a legjobb tudásom szerint elmagyarázni!csabooo írta:valaki kérlek magyarázza el, hogy mi a kombináció lényege, miért jó, és hogy kell csinálni![]()
nagyon megköszönném...
Nagyjából: 3/4-hez itt pl fogadsz 4 meccsre, ebből ha egy elmegy de a másik 3 bejön nyertél, de értelemszerűen az elment meccs szorzója nem számít bele a nyereménybe! A többi ugyanez: 3/5 (két hibás tipp) 3/6 ( 3 hibás tipp)csabooo írta:valaki kérlek magyarázza el, hogy mi a kombináció lényege, miért jó, és hogy kell csinálni![]()
nagyon megköszönném...
hát azért jó, mert ha van hibád akkor is nyerhetsz pénztcsabooo írta:valaki kérlek magyarázza el, hogy mi a kombináció lényege, miért jó, és hogy kell csinálni![]()
nagyon megköszönném...