2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
10 órától lesz hivatalos. Addig bírd ki!Deus írta:ha valaki tud egy elérhető magyar feliratot a Dexter 11. részhez, az legyen oly kedves belinkelni nekem
Mert én eddig nem jártam sikerrel a kereséssel...
Most nem értem miért kell kukacoskodni. Én sem kötöttem bele senki véleményébe, hogy tedd már hozzá, hogy szerinted ,stb...Stalkyard írta:Azt tegyük már hozzá, hogy szerinted. Mert úgy mondod ezt, mintha valami egyetemes igazság lenne. Én például egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány BB rész volt érdektelen és unalmas számomra az 5 évad során. Úgyhogy igazából ez az egész dolog marha szubjektív. Az tény, hogy a BB idén lemossa a Dextert, az meg, hogy korábban melyik volt a jobb sorozat, ízlés kérdése, szerintem a BB fanatikusok is csupán a személyes véleményüket fejezik ki, nem pedig tényként közlik, hogy ez bizony jobb volt és a legjobb sorozat a világon.Sanama írta:
bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat
Debra azért szerintem elég jól meg volt "csinálva"a dexterben az a legrosszabb h lényegében sehova nem fejlődik sem a sorozat sem a karakterek. nincs íve az egésznek. volt 5 jó évad, aztán ment a pénzhajhászás a nullához közeli színvonallal
Ez tény, senki nem vitatja. Én legalábbis biztos nem. Rengeteg felesleges rész van benne. Az 5. évad előtt bármilyen jelent, ami Skylerrel vagy Marie-vel foglalkozott, tök felesleges, értelmetlen, unalmas és rohadt idegesítő volt. Voltak részek, amik ahhoz kellettek, hogy más sztori beinduljon, de minden sorozatban vannak ilyenek, összességében viszont a fő szálak - Walt, Jesse, Hank, Gus, Mike, Saul, stb. - zseniálisak és igen magas színvonalú színészi munkát adnak. Ezért megéri elnézni a gyengeségeit.Sanama írta:Azért a hatalmas fanatikusoknak annyit mondanék, hogy aláírom, hogy ez az utolsó évad nagyon keményre sikerült, de bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat, és nem kell állandóan azt sem fikázni, mert összehoztak egy elég gyenge utolsó évadot. Az biztos,hogy utolsó évadok versenyét magasan nyeri a Breaking Bad , mármint a Dexterrel szemben
Azt tegyük már hozzá, hogy szerinted. Mert úgy mondod ezt, mintha valami egyetemes igazság lenne. Én például egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány BB rész volt érdektelen és unalmas számomra az 5 évad során. Úgyhogy igazából ez az egész dolog marha szubjektív. Az tény, hogy a BB idén lemossa a Dextert, az meg, hogy korábban melyik volt a jobb sorozat, ízlés kérdése, szerintem a BB fanatikusok is csupán a személyes véleményüket fejezik ki, nem pedig tényként közlik, hogy ez bizony jobb volt és a legjobb sorozat a világon.Sanama írta:
bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat
visca el barca írta:BB
Rinku írta:Bármi komoly, ami történik, az minden évad 9. részében van. Az első 8 rész felvezető, a 9. a lényeg, a 10. pedig promo a következőre. Sorozatnak egyáltalán nem nagy szám, ami miatt ekkora hype-ja, hogy Martin egy remekbe szabott, élvezhető világot teremtett, csak az HBO pedig széttököli az ember agyát és rohadt unalmas sokszor az egész.csababarca írta:Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
Most a 4. résznél tartok, kérdésem az,hogy be fog indulni a sorozat, mert eddig nem valami izgalmas,sehol egy harc, komolyabb összetűzés,feszültség.
Szóval,várható még az első évadban valami? persze háttérben készülődik valami, de mikor lesz belőle ténylegesen valami?
Bármi komoly, ami történik, az minden évad 9. részében van. Az első 8 rész felvezető, a 9. a lényeg, a 10. pedig promo a következőre. Sorozatnak egyáltalán nem nagy szám, ami miatt ekkora hype-ja, hogy Martin egy remekbe szabott, élvezhető világot teremtett, csak az HBO pedig széttököli az ember agyát és rohadt unalmas sokszor az egész.csababarca írta:Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
Most a 4. résznél tartok, kérdésem az,hogy be fog indulni a sorozat, mert eddig nem valami izgalmas,sehol egy harc, komolyabb összetűzés,feszültség.
Szóval,várható még az első évadban valami? persze háttérben készülődik valami, de mikor lesz belőle ténylegesen valami?
Nem állna távol tőlem ez a sorozat ha legalább NÉHA történne is benne valami.csababarca írta:Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
elvileg vhogy a breaking badhez fogják kapcsolni előzményként de tul sok mindent egyelőre nem tudni. az biztos hogy ugyanaz lesz az író/producer aki a BB-benSanama írta:mirol fog az szolni najgyabol? nem tudom elkepzelnivisca el barca írta:amc aláírta a szerződést a better call saul-raremélem jól megcsinálják, bízom bennük
mirol fog az szolni najgyabol? nem tudom elkepzelnivisca el barca írta:amc aláírta a szerződést a better call saul-raremélem jól megcsinálják, bízom bennük