Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Mihu
Director del Fútbol

2013.09.17. 23:32:59

Dexter

Deb meghal. Májlövést kapott, óriási vértócsa volt alatta, ha innen kihozzák, hogy túlélte azt, hogy 5-10 perc múlva kapott bármiféle orvosi ellátást, akkor az nagyon gáz lesz...A májlövés egyébként is olyan sérülés, amit ha a műtőasztalon kap valaki, úgy, hogy be vannak mosakodva az orvosok, akkor is halálos...

Nem értem azt, hogy Dexter miért akarta azt, hogy letartóztassák Saxont. A fickó köp, hogy Dex a béjhárbör bucsör, meg mindent elárul róla. Hiába foggyos, meg sorozatgyilkos, azért egy ilyen részletes beismerő vallomásra Matthews meg Batista is felfigyelt volna azok után, hogy LaGuerta annyit nyomozott utána és szivárogtatta ki szépen az infókat. Szóval ez így elég bullshit lenne...

Hannah mindenféle paróka, szemüveg, egyéb megtévesztő cucc nélkül megy a reptérre. Ráadásul egy amerikai reptérre, ahol még az ember körme alá is benéznek, hogy nincs-e ott valami... Na neeeeeeee....megint ZS kategóriás sorozat baki...Olyan mint az előző részben a kórházas jelenet...

Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert imádtam ezt a sorozatot. Vártam a hétfőket, mint a karácsonyt. A másik viszont nevet, mert ez az utolsó 2 évad rengeteget csökkentett a sorozat színvonalán, és nem hiányzott volna egy 9. évad, mert azt látni, hogy már semmi nincs a forgatókönyvírók fantáziájában, és csak erőlködés lenne az egész.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.17. 23:05:02

Dexter

Felirat

Na erre mondom, hogy ez lenne az alap. 10 részt végigszenvedtünk, hogy legyen miért "izgulni", de ez se akkora szám.
Amit viszont nem értek:

Dex miért nem jelentette be, hogy látta, ahogy Saxon öli meg Vogelt? Vogel felhívta, hogy ugorjon be, Vogel haldoklott és látta Saxont elmenekülni.
Reménykedem benne, hogy nem nyálas Happy-end lezárás lesz...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Hunter91
Capitá del Barça

2013.09.17. 20:59:12

Deus írta:ha valaki tud egy elérhető magyar feliratot a Dexter 11. részhez, az legyen oly kedves belinkelni nekem :)

Mert én eddig nem jártam sikerrel a kereséssel...
10 órától lesz hivatalos. Addig bírd ki!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 19:18:13

a dexterben az a legrosszabb h lényegében sehova nem fejlődik sem a sorozat sem a karakterek. nincs íve az egésznek. volt 5 jó évad, aztán ment a pénzhajhászás a nullához közeli színvonallal
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.17. 19:16:00

Stalkyard írta:
Sanama írta:
bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat
Azt tegyük már hozzá, hogy szerinted. Mert úgy mondod ezt, mintha valami egyetemes igazság lenne. Én például egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány BB rész volt érdektelen és unalmas számomra az 5 évad során. Úgyhogy igazából ez az egész dolog marha szubjektív. Az tény, hogy a BB idén lemossa a Dextert, az meg, hogy korábban melyik volt a jobb sorozat, ízlés kérdése, szerintem a BB fanatikusok is csupán a személyes véleményüket fejezik ki, nem pedig tényként közlik, hogy ez bizony jobb volt és a legjobb sorozat a világon.
Most nem értem miért kell kukacoskodni. Én sem kötöttem bele senki véleményébe, hogy tedd már hozzá, hogy szerinted ,stb...
Nyilván saját véleményt fejtek ki én is, szerintem nem mondtam, hogy nem. De lehet kötözködni ... :)
Csupán mondtam megint egy ellenérvet, és jön megint a hurrogás, de már megszoktam ezzel a sorozattal kapcsolatban :P

Rinku,
Persze, voltak nagyon gyenge részei a Dexternek is, például a mostani is az. Csak azért akartam megjegyezni, mert elég sokszor meg most a 2 sorozat összehasonlítása, ugye mert két befejező évad, amiben magasan tarol a BB, de szerintem összességében van olyan szinten, mint a másik.
a dexterben az a legrosszabb h lényegében sehova nem fejlődik sem a sorozat sem a karakterek. nincs íve az egésznek. volt 5 jó évad, aztán ment a pénzhajhászás a nullához közeli színvonallal
Debra azért szerintem elég jól meg volt "csinálva" :) az utóbbi 2 évadban. Meg Dexter is, mikor először találkozott Hannah-val, a mostani az vicc. Illetve én teljesen más befejezést képzeltem el.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.09.17. 19:24:21-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.17. 19:14:29

A RottenTomatoes-nak elindult a tv-s részlege, a felület még eléggé használhatatlan, na meg az átlag 10-15 értékelés sem üti meg egyelőre a kritikus (he-he-he) tömeget, de gondoltam szólok, hogy mostantól van ilyen is.
(Fun fact: Dexternek jelen állás szerint csak a 6. évada rohadt, beleértve a jelenlegit is)
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.17. 18:08:04

Sanama írta:Azért a hatalmas fanatikusoknak annyit mondanék, hogy aláírom, hogy ez az utolsó évad nagyon keményre sikerült, de bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat, és nem kell állandóan azt sem fikázni, mert összehoztak egy elég gyenge utolsó évadot. Az biztos,hogy utolsó évadok versenyét magasan nyeri a Breaking Bad , mármint a Dexterrel szemben
Ez tény, senki nem vitatja. Én legalábbis biztos nem. Rengeteg felesleges rész van benne. Az 5. évad előtt bármilyen jelent, ami Skylerrel vagy Marie-vel foglalkozott, tök felesleges, értelmetlen, unalmas és rohadt idegesítő volt. Voltak részek, amik ahhoz kellettek, hogy más sztori beinduljon, de minden sorozatban vannak ilyenek, összességében viszont a fő szálak - Walt, Jesse, Hank, Gus, Mike, Saul, stb. - zseniálisak és igen magas színvonalú színészi munkát adnak. Ezért megéri elnézni a gyengeségeit.

A Dexternek már a 7. évada is borzalmas volt, ezt ne felejtsük el. És szerintem a 3. is magasan szinten aluli, az 5.-ről nem is beszélve. Viszont a BrBa minden évada jó volt, nem tudnék olyat kiemelni, ami ne lett volna élvezhető. És az, hogy egy méltó, izgalmas befejezése legyen valaminek, az baromi szükséges. Mert legjobban ez fog megmaradni az emberekben, ha valamit jól felépítesz, ne tedd tönkre önerőből, ha nem muszáj. A Dexter két kézzel fűrészeli (-te, mert múlt idő már gyakorlatilag...) maga alatt a fát, nagyon elrontották, annál nívósabb (volt) az egész, hogy ilyen gyengén érjen véget. Azért az 1-2-4-6. évadok nagyon tetszettek, ezeket nem felejtem el.
Football, bloody hell. /SAF/
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.09.17. 16:13:14

Sanama írta:
bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat
Azt tegyük már hozzá, hogy szerinted. Mert úgy mondod ezt, mintha valami egyetemes igazság lenne. Én például egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány BB rész volt érdektelen és unalmas számomra az 5 évad során. Úgyhogy igazából ez az egész dolog marha szubjektív. Az tény, hogy a BB idén lemossa a Dextert, az meg, hogy korábban melyik volt a jobb sorozat, ízlés kérdése, szerintem a BB fanatikusok is csupán a személyes véleményüket fejezik ki, nem pedig tényként közlik, hogy ez bizony jobb volt és a legjobb sorozat a világon.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Deus
Boixos Nois

2013.09.17. 15:33:41

ha valaki tud egy elérhető magyar feliratot a Dexter 11. részhez, az legyen oly kedves belinkelni nekem :)

Mert én eddig nem jártam sikerrel a kereséssel...
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.17. 13:17:27

visca el barca írta:BB

egy csomó helyen olvasom, h walt mikor fehivta az asszonyt tudta h lehallgatják ezért szépen magára vállalt mindent, aztán mikor az asszonynak leesett a játék csak bólogatott. az oké h magára vállalta az egészet, de csomószor utalt rá, hogy skyler is tudott mindenről (próbáltál megállítani, mondtad h erkölcstelen és illegális stb stb) ergo simán beismeri a telefonba h a nő tudott mindenről és bűnrészes :D ez csak sztem fail? :D

Ezt a részt én sem értettem egyszerűen. Nekem is az jött le, hogy szépen bemocskolja Skylert, mert elmondta lényegében, hogy tudott mindenről és falazott neki, így bűntársa volt.
Ha menteni akarta volna, valami olyasmi jobb lett volna szerintem, hogy mondjuk bekamuzza, hogy megfenyegette, hogy megöli ha elmondja bárkinek is,stb. De így... Nekem is az a véleményem, hogy bemártotta.
Azért a hatalmas fanatikusoknak annyit mondanék, hogy aláírom, hogy ez az utolsó évad nagyon keményre sikerült, de bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat, és nem kell állandóan azt sem fikázni, mert összehoztak egy elég gyenge utolsó évadot. Az biztos,hogy utolsó évadok versenyét magasan nyeri a Breaking Bad , mármint a Dexterrel szemben
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 12:35:00

BB

egy csomó helyen olvasom, h walt mikor fehivta az asszonyt tudta h lehallgatják ezért szépen magára vállalt mindent, aztán mikor az asszonynak leesett a játék csak bólogatott. az oké h magára vállalta az egészet, de csomószor utalt rá, hogy skyler is tudott mindenről (próbáltál megállítani, mondtad h erkölcstelen és illegális stb stb) ergo simán beismeri a telefonba h a nő tudott mindenről és bűnrészes :D ez csak sztem fail? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.09.17. 12:17:25

Rinku írta:
csababarca írta:Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
Most a 4. résznél tartok, kérdésem az,hogy be fog indulni a sorozat, mert eddig nem valami izgalmas,sehol egy harc, komolyabb összetűzés,feszültség.
Szóval,várható még az első évadban valami? persze háttérben készülődik valami, de mikor lesz belőle ténylegesen valami?
Bármi komoly, ami történik, az minden évad 9. részében van. Az első 8 rész felvezető, a 9. a lényeg, a 10. pedig promo a következőre. Sorozatnak egyáltalán nem nagy szám, ami miatt ekkora hype-ja, hogy Martin egy remekbe szabott, élvezhető világot teremtett, csak az HBO pedig széttököli az ember agyát és rohadt unalmas sokszor az egész.

hát valóban unalmas sokszor, de nem rossz így se. csak tényleg nyújtják mint a rétestésztál,...az első két könyv mehetett volna egy 12 részes évadba, bőven elég lett volna..
de a világa tetszik, helyszínek,családok...szeretem az ilyet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.17. 12:09:15

azért a 10 pont befigyel =D> nem hiába noh :D

Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.09.16. 23:01:13

Dexter

Annyira zárórész hangulata volt ennek a résznek, hogy nyilvánvaló volt, hogy nem lesz ennyivel vége. :D
Nagyjából azt hozták ki belőle a végére, amit évad elején pedzegettem, más kérdés, hogy erre sok időt nem fordítottak az évad során, így inkább "a szálak elvarrása" jellege volt a dolognak. A fordulat a végén is elég hülyén jött ki ennek köszönhetően, mintha valami B-kategóriás képregényfilmből emelték volna át a főgonosz kiszabadulását.
Kíváncsi leszek ezek után hogyan kerekítik le jövő héten a tulajdonképpen már eléggé lekerekített sorozatot.
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.16. 22:41:07

csababarca írta:Elkezdtem a Trónok harcát nézni,annyira lelkesednek érte, gondoltam belenézek.
Most a 4. résznél tartok, kérdésem az,hogy be fog indulni a sorozat, mert eddig nem valami izgalmas,sehol egy harc, komolyabb összetűzés,feszültség.
Szóval,várható még az első évadban valami? persze háttérben készülődik valami, de mikor lesz belőle ténylegesen valami?
Bármi komoly, ami történik, az minden évad 9. részében van. Az első 8 rész felvezető, a 9. a lényeg, a 10. pedig promo a következőre. Sorozatnak egyáltalán nem nagy szám, ami miatt ekkora hype-ja, hogy Martin egy remekbe szabott, élvezhető világot teremtett, csak az HBO pedig széttököli az ember agyát és rohadt unalmas sokszor az egész.

BrBa

Walt hordójáról annyit, hogy vagy Todd beszélte rá a leadert, vagy az úgy gondolta, hadd maradjon azért valami neki is. "Such greedy bastards..." - ahogy mondta, vagy legalábbis hasonlót mondott, pontosan nem emlékszem. De ez is tipikus BrBa jelenet volt, ahogy gurítja a sivatagban. Mint amikor Mike embereit lemészárolják a börtönben, ott is egy kedélyes zene szólt alatta. :)

Hogy innen mi lesz, fogalmam sincs. Ezen rész után lehet, hogy meghal mindenki. Milyen epic lenne már... Jesszus, rohadt nagyot szólna! Én azt hittem, hogy nem fog meghalni senki - előre is volt némi hiányérzetem ennek kapcsán - aztán láttuk, hogy Giligan alágyújtott a tűznek. Nem feltétlen követi Hanket a halálba mindenki, de remélni tudom, hogy Jesse is meghal és Walt megmarad. Egyes egyedül, mint a kisujja, magányosan és megöregedve. Jesset nagyon bírom, de a drámai hatás szempontjából jobb lenne. Mondjuk nem hiszem, hogy a nácik megölnék. Nem lenne, aki főzzön. De érzem, hogy keresztezik egymást Walttal az utolsó részben és ezen találkozó kimenetelével zárul majd a sorozat. Bárhogy is, tökös lesz az egész. :)

Ebben a részben rengeteg badass pillanat volt, pl. Walt monológja Jesse-hez, Hank ráébreszti Waltot, hogy gondolkozz már és Walt, amit lenyom Skylernek... Tökéletes rész volt. Eszméletlen nagy sorozat, jobbat soha nem láttam ennél. Pörögnek az események, nincs tökölés, nincs pénzhajhászás, nincs semmi, amivel tönkre lehetne verni egy jó sztorit - lásd. Dexter - ez így ahogy van, mestermunka. Borzasztóan fog hiányozni, nehéz szabadulni a gondolattól, hogy 2 rész és vége. 2 rész és még így is mennyi kimenete lehet az egésznek, kolosszális...
soadroli
Llegenda del Barça

2013.09.16. 18:57:17

BB
No comment. A legjobb a világon! :)
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.09.16. 18:28:02

Óriási volt ez a Breaking Bad több szempontból is.

Az elején amikor Walt a sivatagon keresztül gurította a 10 millás hordót, és mellette szólt a zene, beszartam a röhögéstől.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.16. 18:24:34

BB

Hát ez kemény volt.
Walt gondolom úgy kapott egy hordót, hogy a Todd tiszteli, és azért a maradék 69milla is sokkal több, mint amire számíthattak volna a csávók, így hogy ne legyen harag, mert ismerik Waltot, neki adtak egyet(meghagytak)

Jesse szerintem meg fog halni a náciknál. Walt meg remélem megmurdál ezek után...
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.16. 17:42:28

Breaking Bad

Így kell sorozatot csinálni bameg! :D
Egyszerűen nem tudom eleget dicsérni a készítőket, látszik, hogy a színészek, az operatőr, a rendező, a forgatókönyvíró egyszerűen hihetetlen profik!
Azt hiszem Bryan készítheti a polcát egy újabb Emmynek, hihetetlen ez az ember!

Hank kipipálva, Jesse-re ötletem sincs, hogy mi lesz vele. Walt meg szerintem egyértelmű volt, hogy majd igénybe veszi az "új személyiség" opciót, csak kérdés volt, hogy hogyan jut el odáig.

A telefonbeszélgetés meg... Amikor azt hittem, hogy az előző részes telefonozást nem lehet felülmúlni, akkor jön ez!
Így kell egy sorozathoz utolsó évadot készíteni!
Ezt az egészet megnézettem volna a Dexter készítőivel, mert eddig azt a sorozatot jobban bírtam, de kritikán aluli, amit idén művelnek...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.16. 17:08:41

breaking bad :shock:

fú hát ez totális orgazmus. néztem már életem során egy jó pár sorozatot, de epizód még nem ütött ekkorát

várható volt h vagy jessie vagy hank meghal, örülök h utóbbinak fellegzett be, jessiet sajnáltam volna, sztem ő már nem is fog meghalni. de walt :shock: ez az ember olyan pálforduláson ment keresztül ebben az évadban h elképesztő. az a telefonbeszélgetés amit letolt az asszonnyal =D> amugy honnan a rákból maradt neki egy hordónyi pénz, 11 millió dollár? nácik csak ugy odaadták neki? a végén gondolom a "porszívó ügynök" kocsijába szált be, ergo új személyazonosságja lesz. arra még kiváncsi leszek, hogy a dea beszáll e még erre a két részre a játékba, én nem hinném, s miután a gyereket is visszaadta, sztem a rendőrség sem lesz játékban. jessiere kiváncsi vagyok mi lesz, ww biztos nem menti meg. ultrahárdkórutolsókétrész következik
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.16. 15:30:37

Nem állna távol tőlem ez a sorozat ha legalább NÉHA történne is benne valami.
Az első évad még elment, vártam is a következőt, de aztán jó nagy csalódás volt a továbbiakban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.16. 15:10:44

Sanama írta:
visca el barca írta:amc aláírta a szerződést a better call saul-ra =D> remélem jól megcsinálják, bízom bennük :D
mirol fog az szolni najgyabol? nem tudom elkepzelni
elvileg vhogy a breaking badhez fogják kapcsolni előzményként de tul sok mindent egyelőre nem tudni. az biztos hogy ugyanaz lesz az író/producer aki a BB-ben

az meg hogy miről fog szólni, gondolom saul goodmanről meg a kis ügyleteiről :D

http://www.deadline.com/2013/09/breakin ... mc-series/" target="_blank
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.16. 14:58:13

visca el barca írta:amc aláírta a szerződést a better call saul-ra =D> remélem jól megcsinálják, bízom bennük :D
mirol fog az szolni najgyabol? nem tudom elkepzelni
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.16. 13:54:30

amc aláírta a szerződést a better call saul-ra =D> remélem jól megcsinálják, bízom bennük :D
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.16. 12:12:29

BrBa

Hát erről lenne szó... :D Nem gondoltam, hogy Hank végül meghal, de így sem rossz. :) Hogy Walt hogy fogja lerendezni Jesse-t és a nácikat, abba bele gondolni nem merek, de valami egészen gigantikus lesz. Nem érhet így véget, hogy elvarratlan az egész. Jó ég, hova lehet még ezt fokozni, a legnagyobb sorozat amit életemben láttam! :wink:
Válasz küldése