Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én az április clasicon voltam kint, ahogy akkor láttam az árakat, szinte lehetetlen 500 euró alatt jegyet szerezni. Egyébként nekem a Dynamic Events jegyirodán keresztül sikerült jegyhez jutnom.gamerpapa írta:Egy kis segítségre lenne szükségem tapasztalt barátaim!
Utazok a decemberi clasico-ra, de durván elszálltak a jegyárak (ami gondolom nem meglepő) már az első napokban. A kérdésem az lenne, hogy hol tudom legolcsóbban megszerezni a jegyet? Egy classico esetében ugye nem érdemes kivárni? Száll egyáltalán 500 euró alá valaha? Bárkinek tapasztalat/tanács? Hálás lennék a válaszokért, nagyon köszi!
Mi kb. 1 órát keringtünk érkezés után a reptéren, mire megtaláltuk hol lehet venni. Át kellett menni a gyalogos felüljárón a vonat-metró állomásra és ott vettünk gépből T-10-et. Kettő T-10 elég volt kettőnknek 4 napra.Alexandro írta:Köszönöm az infót!![]()
Még egy kérdés: Ezt a 10 alkalmas jegyet hol tudom megvenni és mi ennek a pontos megnevezése?
Köszönöm a segítséget!pitta19 írta:T10 a neve, például a reptérnél ahonnan indul a vonat, van pénztár és minden metroállomáson tudsz venni ha jól rémlik.Alexandro írta:Köszönöm az infót!![]()
Még egy kérdés: Ezt a 10 alkalmas jegyet hol tudom megvenni és mi ennek a pontos megnevezése?
T10 a neve, például a reptérnél ahonnan indul a vonat, van pénztár és minden metroállomáson tudsz venni ha jól rémlik.Alexandro írta:Köszönöm az infót!![]()
Ez nem vonat bérlet,hanem érvényes metróra is.Alexandro írta:Bocs de ezt most nem teljesen értem. Ez úgy van, hogy ha megveszem a 10-es vonatbérletet, akkor a reptértől nem vesz le semmit, visszafele pedig 2 egységet/fő?ntibi67 írta: A vonat a legolcsóbb A beérkező utasoknak,érvényes jegyel ingyenes,kijövet pedig két egységet vesz le.Egy 10-es bérlet 10€.A busz a Kataluna térig megy be kb 6 €.
Jól értetted.Alexandro írta:Bocs de ezt most nem teljesen értem. Ez úgy van, hogy ha megveszem a 10-es vonatbérletet, akkor a reptértől nem vesz le semmit, visszafele pedig 2 egységet/fő?ntibi67 írta: A vonat a legolcsóbb A beérkező utasoknak,érvényes jegyel ingyenes,kijövet pedig két egységet vesz le.Egy 10-es bérlet 10€.A busz a Kataluna térig megy be kb 6 €.
Bocs de ezt most nem teljesen értem. Ez úgy van, hogy ha megveszem a 10-es vonatbérletet, akkor a reptértől nem vesz le semmit, visszafele pedig 2 egységet/fő?ntibi67 írta: A vonat a legolcsóbb A beérkező utasoknak,érvényes jegyel ingyenes,kijövet pedig két egységet vesz le.Egy 10-es bérlet 10€.A busz a Kataluna térig megy be kb 6 €.
A vonat a legolcsóbb A beérkező utasoknak,érvényes jegyel ingyenes,kijövet pedig két egységet vesz le.Egy 10-es bérlet 10€.A busz a Kataluna térig megy be kb 6 €.Alexandro írta:Sziasztok!Mihu írta: Itt pedig ha regisztráltok, akkor 10%-al olcsóbban lehet belépőt venni a stadion túrára.
http://fans.fcbarcelona.com/?_ga=1.1321 ... 1456067193" target="_blank
Én regisztráltam, de most mintha nem lenne ez a 10%-os akció. Tud erről valaki valamit?
Egyébként én augusztus 7 - 12-ig leszek kint, megyünk az asszonkával a Gamper kupára.
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik a legegyszerűbb tömegközlekedési lehetőség a reptértől a stadionig?
Szia!Alexandro írta:Sziasztok!Mihu írta: Itt pedig ha regisztráltok, akkor 10%-al olcsóbban lehet belépőt venni a stadion túrára.
Én regisztráltam, de most mintha nem lenne ez a 10%-os akció. Tud erről valaki valamit?
Egyébként én augusztus 7 - 12-ig leszek kint, megyünk az asszonkával a Gamper kupára.
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik a legegyszerűbb tömegközlekedési lehetőség a reptértől a stadionig?
Sziasztok!Mihu írta: Itt pedig ha regisztráltok, akkor 10%-al olcsóbban lehet belépőt venni a stadion túrára.
A gépek egymást váltják, tehát kb másfél óra múlva már megy is vissza. Olyat tudsz esetleg, hogy kora reggel ki és másnap korán reggel haza.Nero. írta:Ment már ki valaki úgy, hogy csak a meccsre? Délután repülővel ki, meccs, onnan egyből reptér és vissza? Vagy későn már nem nagyon van visszafele tartó gép és érdemes inkább ottaludni. Egy ilyen 17/18 órás kezdésű bajnokira gondoltam.
Persze. Szerintem fogom a fórumot is olvasni, szóval itt is tudunk pm-ben majd beszélni, vagy akár facebook, telefon stb.MQuCsabi írta:Fórumot nézegeted majd kintről? VAgy cserélünk valami elérhetőséget, hogy tudjunk egyeztetni? Feltéve, ha benne vagy.
Én július 25-én fogok kimenni.MQuCsabi írta:Sziasztok!
Van valaki most Barcelonában, vagy megy vlaaki augusztus előtt ki?
Én augusztus 1.-én utazok ki a főnökömhöz. Miért?MQuCsabi írta:Sziasztok!
Van valaki most Barcelonában, vagy megy vlaaki augusztus előtt ki?