2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és ettől lett tiszta izom?Bányász írta: Féltem,h érthetetlen leszek.
Lehet egyszerűbb lett volna ha azt mondom alkar támasz.Mintha fekvőtámasz kiinduló helyzetében lennél csak itt könyökölsz.És így tartod magad.A könyöködön meg a lábujjadon.
Féltem,h érthetetlen leszek.adamm0 írta:ezt részleteznéd? vagy milyen pózban állt?igen érdekesnek hangzikBányász írta: A kockásítós brigádnak meg eszembe jutott még egy.Volt egy koreai(amerikai koreai) csapattársam és tiszta izom volt a gyerek.Ráadásul szálkás is.s azt mondta,h nem szokott egyebet csinálni csak annyit,h áll.
Mégpedig nem fekvőtámaszba hanem ugyan úgy,csak a könyökén támaszkodik(nem tudom el tudjátok e képzelni) és így ebben a pózban van egy darabig.Néha beletesz olyanokat,h kinyújtja a jobb kezét felemeli a bal lábát.
Tudom nem hangzik túl hatékonynak meg modernnek de ha jól csinálja az ember akkor hatékony.Nagyon megdolgoztatja a hasizmot.Mi egyszer próbából csináltuk edzésen mert nem hittük el,h nehéz lehet...hát az volt.Kb két percig tudja magát tartani az ember erőlködés nélkül.Utána nagyon nehéz.Komolyan másnap izomlázam volt...
ezt részleteznéd? vagy milyen pózban állt?igen érdekesnek hangzikBányász írta: A kockásítós brigádnak meg eszembe jutott még egy.Volt egy koreai(amerikai koreai) csapattársam és tiszta izom volt a gyerek.Ráadásul szálkás is.s azt mondta,h nem szokott egyebet csinálni csak annyit,h áll.
Mégpedig nem fekvőtámaszba hanem ugyan úgy,csak a könyökén támaszkodik(nem tudom el tudjátok e képzelni) és így ebben a pózban van egy darabig.Néha beletesz olyanokat,h kinyújtja a jobb kezét felemeli a bal lábát.
Tudom nem hangzik túl hatékonynak meg modernnek de ha jól csinálja az ember akkor hatékony.Nagyon megdolgoztatja a hasizmot.Mi egyszer próbából csináltuk edzésen mert nem hittük el,h nehéz lehet...hát az volt.Kb két percig tudja magát tartani az ember erőlködés nélkül.Utána nagyon nehéz.Komolyan másnap izomlázam volt...
Kutyapóz.adamm0 írta:helo az érdekelné a barátnőm hogy milyen fenék formáló erősítő és egyéb gyakorlatokat tudna végezni itthon is? ha valaki tud légyszives írjon mert az őrületbe kerget vele:D
ha tudsz szerezz be egy lépcsőzőgépet (nem olyan drága) azon nyomjon napi 1 órát és hidd el olyan formás feneke lesz h neked a szemed fog guvadni utánaadamm0 írta:helo az érdekelné a barátnőm hogy milyen fenék formáló erősítő és egyéb gyakorlatokat tudna végezni itthon is? ha valaki tud légyszives írjon mert az őrületbe kerget vele:D
Görkorizzon...(jó,mondjuk otthon nehézadamm0 írta:helo az érdekelné a barátnőm hogy milyen fenék formáló erősítő és egyéb gyakorlatokat tudna végezni itthon is? ha valaki tud légyszives írjon mert az őrületbe kerget vele:D
Hát kellett egy kis idő mire megértettem(kibogoztam), hogy hogy a fenébe jött ki neked a 132 meg a 153...220-17(ennyi éves vagyok)*0,65 = 132
220-17*0,75=153
A futás ha gyorsan végzed kardio edzésnek minősül ami nem zsírt éget, hanem keringésrendszer erősítő,teljesítő képesség fokozó. Ezzel szemben van az aerob edzés, ami lassú folyamatos kocogás, vagy gyors monoton sétából, vagy biciklizésből is állhat. Ezt célszerű a maximálus pulzusszám 70-80%-án végezni, mivel ekkor ég ideálisan a zsír. A maximális pulzusszámot megkapod: 205-életkor fele(azért 205 és nem 220 mert férfi vagy). pl: 205-8=197(azért 8 mert 16 éves vagy ha jóltudom). Szóval aerob edzés előtt pörgesd fel magad egy kis aktív bemelegítéssel, helyben szökdelés,4 ütemű fekvő vagy ami jól esik, cél h emelkedjen a pulzusszám és elérd a 130-140 körüli tartományt ami ideális.LM10 írta:Srácok, itt a fórumon már többen írtátok, h egyesek szerint 15-20 perc, vki 30 percet, míg vki 1 órát is mondott. Mikor kezd égni a zsír? Mert nekem ma volt a 3. futásom és 15-20 percnél többet még nem tudok folyamatosan.
Küld PÜ-ben PLSbojanfan írta:az a baj, hogy ez már önmagában egy hatalmas baromság. a túl sok futás csak káros, mint hasznos. de itt már nincs erőm elmagyarázni. ha érdekel 120% biztos edzésterv akkor vegyél fel msn-re LM10.
Ezt elmagyarázná vki?bowlinggolyo írta:A 220 az az össz perc ebből vonod ki az életkor*0,65 v életkor*0,75-öt és megkapod h mennyit kel futnod ahhoz h a legtöbb zsírt égesd el. Vagyis én így értelmezem azt amit a linkelt hszdben írtak.LM10 írta:Egy órát folyamatosan?Ez még durva
Am ezt a kiszámolós részt nem vágom, elmondaná vki PLS?
![]()
A 220 az az össz perc ebből vonod ki az életkor*0,65 v életkor*0,75-öt és megkapod h mennyit kel futnod ahhoz h a legtöbb zsírt égesd el. Vagyis én így értelmezem azt amit a linkelt hszdben írtak.LM10 írta:Egy órát folyamatosan?Ez még durva
Am ezt a kiszámolós részt nem vágom, elmondaná vki PLS?
![]()
Egy órát folyamatosan?cobretti teljes mértékben igazad van! Egy kardio óra nagyon sokat tud segíteni a futásban, én naponta egy órát futok az alatt le lehet izzasztani két kilót akár, amugy azt mondják hogy az igazi zsírégetés fél óra után kezdődik el. a zsírégető zónát ugy tudod kiszámolni hogy 220-életkor*0,65 - 220-életkor*0,75 ha futás közben e két tartomány között mozogsz akkor égeted el a legtöbb zsírt, amugy egy kis l-carnitin sosem árt Very Happy
cobretti teljes mértékben igazad van! Egy kardio óra nagyon sokat tud segíteni a futásban, én naponta egy órát futok az alatt le lehet izzasztani két kilót akár, amugy azt mondják hogy az igazi zsírégetés fél óra után kezdődik el. a zsírégető zónát ugy tudod kiszámolni hogy 220-életkor*0,65 - 220-életkor*0,75 ha futás közben e két tartomány között mozogsz akkor égeted el a legtöbb zsírt, amugy egy kis l-carnitin sosem ártcobretti írta:hát ez részben van csak így. minél gyorsabban futsz, annál nagyobb a pulzusszámod, és nagy pulzusszámnál a szervezetnek gyorsan kell energia, amit nem tud a zsírok elégetéséböl teljes egészében fedezni(mert a zsírok lebontása lassab folyamat) ezért izmot is fogsz veszíteni, mig ha kocogsz vagy lassan futsz a pulzusszámod zsírégető tartományban marad. lehet h tömegben kevesebbet vesztesz mint intenziv futással, de biztos lehetsz benne, hogy nem vesztesz izmot és csak zsírt bontasz. nyilvánvalóan ez edzettségi szinttől is függ, ha tehát jó kondicioval bírsz és a gyorsabb futásnál sem emelkedik meg nagyon a pulzusszámod akkor neked azt kell csinálni, hisz akkor az egy átlag ember kocogásának felel meg nálad...gyuri03 írta:kinek mi a futás?mert ha csak kocogsz az sz@rt sem ér akkor kezdessz e fogyni amikor már elkezdessz izzadni... a pulzusodnak 180nak kell lennie és azmár ér valamit... - az önvédelemtanáromtól hallottam az otthon van az ien sportolási dolgokban a berettyóujfalusi karate szervezet elnöke ha jóltom
![]()