2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Band of Brotherst én is ajánlom.kudu írta:Van a sulikezdésig néhány szabad napom még, így olyan sorozatokra várnék ötleteket, amit viszonylag hamar le tudnék darálni.
Akár minisorozatról is lehet szó.
Utopiakudu írta:Van a sulikezdésig néhány szabad napom még, így olyan sorozatokra várnék ötleteket, amit viszonylag hamar le tudnék darálni.
Akár minisorozatról is lehet szó.
Sanama írta:BB
Most akartam linkelni én is, fenomenális.
Én folyamatosan követem és baromi jó. Az első évadra adtam 10/7et a 2.-ra 10/9et. 3. évadot is nagyon várom, remélem hozza az eddigi színvonalat és akkor egy szavam nem lesz. Felüdülés egy ilyen sorozatot is nézni a sok többi mellett, főleg hogy nem is ZS kategóriás vérfröcsögős-bohóckodás.El fanático írta:
Más:
Az Amerikai Horror Story-t nem nézi senki a Viasat 6-on illetve nem töltötte le senki és nézte meg? A 2. évad megy és bár annyira nem horror, inkább ilyen pszicho-thriller, de tetszetős
Nem csúszik, mert a 3.évad 3.epizódjának a felvételei indulnak szeptemberben. Ez így is volt, csak félreérthetted. Legelőbb decemberben mehet le az új évad - Angliában. Miihiivel pár hónapja már kitárgyaltuk a dolgotDeus írta:Nah, most olvastam, hogy csúszik Sherlock sorozatEddig úgy tudtam, hogy Szeptember végén indul. Most átrakták december végére vagy január elejére... Áh, cant wait
Látom valamelyik moderátornak nem tetszett az előző kommentem, oké, igaza volt, de akkor, abban a pillanatban (és még most is), azon a véleményen vagyok, mint tegnap, azzal a jelzővel együtt kellett leírni, hogy mennyire súlyos, mert ez egy baromi nagy ötlet volt, akárki is csinálta.TT írta:![]()
![]()
épp délután olvastam egy cikket, hogy mennyire aprólékos is ez a sorozat, és hogy egy-egy pillanatnak mennyi jelentősége van, amikre ha felfigyel az ember már sejthet valamit a következő részekből.
itt van pl. egy régebbi:
http://oi44.tinypic.com/2r55j05.jpg" target="_blank
az más kérdés ki veszi észre, kinek mit mond, és ez a jó benne
Ahogy Slither is mondta, Skins első generáció nagyon adja, de szerintem Effyvel (zseniális csajszika) a második generáció is nagyon jó, a harmadik már annyira nem, de bőven jó az is. Még én sem néztem meg a most nemrég indult 7. évadot, de újra a régiek vannak benne, szóval megéri.davi10 írta:Sziasztok!
Kinéztem 2 sorozatot, érdekelne a véleményetek:
1. Skins
2. A liga
Kösz!