Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen patchre gondolsz?Sima hivatalosra vagy valami kiegészítőre?samy85 írta:Hello srácok! Valaki tudna nekem segíteni a Fifa 11 parthelésében?mert ezt én nagyon nem vágom... van ilyen maneger is hozzá, de hogan kell vele arra nem jövök rá ,pedig már órák óta kísérletezgetek vele! ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném...
én egy ilyet tudok még pluszba mellékelni. (I és Q épületek a térképtől még délebbre vannak, azokat a googlemaps is megtalálja.) Jelwaz leírta a két opciót a Népligetből, esetleg még annyit tennék hozzá, hogy nem tudom hová valósi, de ha Dunántúlról jön, akkor sanszos, hogy a busz megáll a Petőfi híd budai hídfőjénél.Fecooo írta:help!
jövőhéten lesz egyik ismerősömnek a felvételije a BME-n a GTK mesterszakára. BP-en absz. nem ismerem ki magam, így nagyon megköszönném, ha vki mondana egy könnyű útvonalat a Népligettől...
nem tudom hol lesz a felvételi, így csak remélni tudom, h vki tudja...
ha nem, akkor majd rákérdezek a címre.
köszi előre is!
Hát... 3-as metró Újpest-Központ irányba 3 megálló (Ferenc körút nevű megálló), onnan 4-6-os villamos (mindkettő jó) szintén 3 megálló (Petőfi-híd Budai hídfő megálló). 4-6 megállója tök máshol van a két irányban, az kell, amelyik a Corvin Mozival szemben van (ha feljön a metróból és jön kifelé, akkor az aluljáróban jobbra kell menni, balra az ellenkező irányba menő villmosra száll).Fecooo írta:help!
jövőhéten lesz egyik ismerősömnek a felvételije a BME-n a GTK mesterszakára. BP-en absz. nem ismerem ki magam, így nagyon megköszönném, ha vki mondana egy könnyű útvonalat a Népligettől...
köszi előre is!
Hát ha ott van a BME,ahová én gondolom hogy van, akkor a Népligetből a 3-as metróval a Ferenc körútig kell menni.Fecooo írta:help!
köszi előre is!
derkovits gyula?albicelesteX írta:Sziasztok van egy híres Magyar festő vagy grafikus aki olyan rajzokat csinál amin többek között ilyen ősmagyarok vannak ábrázolva...a pontos neve kellene az illetőnek.Köszi!
És magamnak nem tudok csinálni valahogy?torrentkiller írta: Userbarnak hívják őket, beütöd a gugliba és csomót találsz...
Userbarnak hívják őket, beütöd a gugliba és csomót találsz...davi10 írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet szerválni olyan kis képeket az aláírásba, amilyen sok embernek van. Visszaolvastam, és pl. olyat amilyen Rinkunak van.
Nyitsz egy parancssort (start, futtatásba beírod h cmd); és oda beírod h ipconfig/all. Ott megtalálsz mindent.palesz77 írta:Tudom hogy nagyon amatőr kérdés, de hol tudom megnézni az IP címemet?10 perce keresgélem, de nem találtam még meg, valaki légyszi írja le nekem... Előre is kösz!
Dreher sörgyárak Zrt. és köszönöm mindkettőtöknek! (az ilyen 28as villamos infók miatt is jobb szeretem gyakorlottal rendelkezőktől is megkérdezniTim írta:Így is lehet,de a 28-as villamost csak az elszántabbaknak javaslomLionel85 írta:A BKV útvonaltervező szerint a Keletinél felszállsz a 24-es villamosra, majd mész 3 megállót. Az Orczy térnél átszállsz a 28A villamosra, majd mész 11-et és leszállsz a Sörgyárnál.
Kép
Remélem segítettem!![]()
Másik alternatíva,hogy bejössz metróval a Keletitől az Örs vezér térre(végállomás),felpattansz egy buszra,pld a 85-ösre és leszállsz az Éles saroknál,majd rövid séta.Piros 85-ös is jó,csak akkor a Kocka utcai megálló kell neked.Ha szeretnél mégis villamosozni akkor a 3-as,és a 62-es is jó ami megáll az Örsön és az Éles sarok felé megy(értelemszerűen ott is kell leszállni).Ha Nyugatiból jössz,akkor a Deák téren átszállsz a 2-es metróra(az megy az Örsre),visszafelé meg ugye pont fordítva.
Nem tudom pontosan mit keresel,de viszonyítási pontnak optimális a Világos fogadó,a villamosról,és a buszról is kiválóan látható és miután megnéztem pont a Jászberényi út 7 szám alá esik.Tehát ha az megvan,már nem tévedhetsz el.
Hohóóó a 99-es. Akkor tudom kikről beszélsz.Tim írta:Főleg az "utasokkal" van gond,ilyen téren kb. a 99-es busszal lehet egy lapon említeni.Zsebesek is sűrűn előfordulnak.Mindig utáltam ha azzal kellettLionel85 írta:..Mi baj van a 28-as vilivel?
közlekedni.
Főleg az "utasokkal" van gond,ilyen téren kb. a 99-es busszal lehet egy lapon említeni.Zsebesek is sűrűn előfordulnak.Mindig utáltam ha azzal kellettLionel85 írta:..Mi baj van a 28-as vilivel?
Így is lehet,de a 28-as villamost csak az elszántabbaknak javaslomLionel85 írta:A BKV útvonaltervező szerint a Keletinél felszállsz a 24-es villamosra, majd mész 3 megállót. Az Orczy térnél átszállsz a 28A villamosra, majd mész 11-et és leszállsz a Sörgyárnál.kennyke04 írta:Egy kis útbaigazítást szeretnék kérni úti célom elérésében (utána tudnék nézni tudom, de ezt érzem biztosabbnak)
1106 Budapest, Jászberényi út 7-11 kéne eljutnom Keletiből, mivel a legcélszerűbb? esetleg ha a Nyugatiból/ba is írna egy útvonalat az hab lenne a tortán -hazafele út rugalmasabb lenne-
Köszi!
Kép
Remélem segítettem!