nem vagyok nagy sportfogadó, de megosztom veletek az én módszerem.
nem nagy durranás, biztos sokan játszanak hasonló elveken, de talán van, akinek újdonság.
úgy szoktam, hogy hétköznap 2, BL,EL napokon ill. hétvégente naponta 4 meccset kíválasztok a kínálatból (ami ugye elég nagy azért mindig) ahol a megérzéseim és statisztikák szerint (fogadoportal-t szoktam böngészni) valószínűsíthető, hogy lesz gól az első 45 perc során.
megteszem egy fix összeggel, külön (virtuális) szelón őket (bár néha kombinálom, ha nagyon biztos vagyok a dolgomban).
általánosságban 1.2-1.4x odds között szoktak lenni a "félidőben 0.5 felett" feltételre a szorzók, és elég rég óta játszok így, én azt mondom, ennél "biztosabb" fogadási módszert még nem sikerült kitalálnom.
ugyan nem gazdagodsz meg hip-hop belőle (én mindig 1-1 ezressel teszem a fogadásokat) de napi szinten párszáz forint mindig jön.
ebben az a jó, hogy ha meglepetés van (mint pl. madrid-rayo 0-1 az első másodpercekben..) azzal is nyerhetsz, nem befolyásolnak a "tippmixgyilkos" meccsek.
annyi az egésznek a lényege, hogy ismerni kell a csapatokat, bajnokságokat, okosan kell böngészni a statisztikát, és akkor (mákfaktortól függően) 9 meccs be szokott jönni folyamatosan 10ből. (nekem valami ilyen átlagom lehet)
ez meg ugye 9 nyertes és egy vesztes fogi esetén, 1,3x átlaggal számolva 10 meccsenként 10.000 -> 11.700
csak annak jó ez, akinek ez csak játék, és nem akar meggazdagodni, csak egy kis kiegészítés

én pl. hónapok óta CSAK ebből fedezem a sportcsarnokos esti focikat, ami heti szinten 1200 forint.
persze nincs röghöz kötve, hogy mennyi meccset tehetsz egy nap, ez csak egy kiindulási alap, hogy én milyen napokon mennyit szoktam.
ma pl. csak 3-at tettem (arsenal-stoke,hannover-bayern,atma-mallorca) jöttek is szépen.
ez a taktika a nagy számok törvényén alapszik szerintem, mert ugyan néha becsúszik egy 0-0 olyan meccs félidejében is, ahol két támadófocit játszó, gyengébb védelemmel felálló, gólgazdag meccseket játszó csapat van, de szerintem nyugodtan lehet tolni, izgalmas is.
eleinte csak statok szerint fogadtam, ma már inkább megérzésből.
(persze aki nem tud a kínálatból a statisztikák segítségével naponta 2 meccset, ahol lesz gól félidőben, akkor felesleges csinálni. )