Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem zeneklub?messideco írta: Estig jön a másik is.
Amúgy csak én és Bob képviseljük a filmklubot?
További ajánlók: Guardiola, ScoobyBB,Bk, soadroli és én
Nem tudom EZT látjátok-e, de ide vezetem a dolgokat.
6/10
Jah, az az újabb. Idén kettőt nyomtak ki. Ezt még én sem hallgattam.Game90 írta:Ezt szedtem le tőlük:Eazzy írta: Kijött az idei másik PE is, vagy még erről beszélsz:
Most of My Heroes Still Don't Appear on No Stamp
![]()
Public Enemy - The Evil Empire Of Everything
jó kis lista...tetszik!S.Agüero írta:Sok új szám van benne, lessétek meg, 100as listám:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... S1aVwzfV-J
Ő is ebből az 1 számból fog megélni élete végéig.
Ezt szedtem le tőlük:Eazzy írta: Kijött az idei másik PE is, vagy még erről beszélsz:
Most of My Heroes Still Don't Appear on No Stamp
![]()
Vélemény róla: mintha a 90-es évek elejei PE-t hallgatnád, csak a szokásos minőségi old school (szerintem neked annyira nem fog tetszeni, mint nekem, én nagyobb old fan vagyok azé)
Zion I-t tegnap hallgattam meg, kifejezetten beteg lett7/10 nálam. Nem igazán a Coastin' stílusának irányába mentek el, de nekem tetszett
![]()
Ez a Mesterhármas a haveri körben már klasszikusBob_Marley írta: Illetve igen, a szituáció maga is elég komikus volt, a sorban állunk 4en pakolsz a szalagra és mögötted szól együtt mulat Bunyós Pityu Fásy Ádámmal
Hát én együtt mulattam a pénztárossal.
Asszem jobban oda kell figyelnem ebben a topikban a hsz-eidre.Bob_Marley írta: Ez viszont zseniális.
H Magnum - Une larme
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XYkYdlzdj4#!
Pfff...humor herold.Bob_Marley írta:Akkor jó páros lehetnénk, én amíg szól iszok aztán már nem hallom és beszélekrecrea írta:Azt, h a mulatós zenével (is) problémád volt, tehát nem szereted. Erre voltam kíváncsi. Engem úgy kell elképzelni lagziban, ha megszólal a zene, elkezdek táncolni egészen addig, amíg el nem hallgat, annyi időre állok le vele, ameddig iszok, tehát viszonylag sokszor...de gyorsan iszok
Na de legyen zene (rendes, bocs recrea)
Nem haragszom, sőt...Lehet ez furán hangzik, de létezik igényes mulatós zene is, valódi hangszerekkel. Szóval ne mchawert, lagzi lajcsit vagy alekoszt képzelj el. Mondjuk Ihász Gábort, Szűcs Juditot vagy Apostolt, esetleg Jimmyt, ők viszonylag ismertek. Nem akarom én senkivel megszerettetni, csak annyit mondok, h sok az előítélet a mulatóssal kapcsolatban. Hallgatni én sem hallgatom, csakis ilyen bulikban, bálokban. Hatalmas feelingje van és vidéken brutális tömegeket tud megmozdítani.Rinku írta:Ne haragudj recrea, csak ezek a szintetizátoros, vinnyogós, lakodalmas rémségektől elkezd hullani a hajam.Próbálok toleráns lenni, de nem megy, egyszerűen elkezdek rosszul lenni, ha meghallom őket, de tényleg. Régen voltunk osztálykirándulni már nem is tudom hogy hol, és voltak még ott más iskolákból is emberek, mert az egész egy ilyen nyári diákszállás-nyaralós helyen volt megtartva, és volt ott néhány falusi emberke, akik hangszóróból nyomatták éjjel-nappal ezeket, azóta fáj az egész, mondhatjuk hogy gyerekkori trauma ért ott, akkor.
Esküvőkre szeretek járni, de az ilyen csujogatós, tüc-tüc, ugrabugra részeknél menekülőre veszem a dolgot...
Akkor jó páros lehetnénk, én amíg szól iszok aztán már nem hallom és beszélekrecrea írta:
Azt, h a mulatós zenével (is) problémád volt, tehát nem szereted. Erre voltam kíváncsi. Engem úgy kell elképzelni lagziban, ha megszólal a zene, elkezdek táncolni egészen addig, amíg el nem hallgat, annyi időre állok le vele, ameddig iszok, tehát viszonylag sokszor...de gyorsan iszok
Azt, h a mulatós zenével (is) problémád volt, tehát nem szereted. Erre voltam kíváncsi. Engem úgy kell elképzelni lagziban, ha megszólal a zene, elkezdek táncolni egészen addig, amíg el nem hallgat, annyi időre állok le vele, ameddig iszok, tehát viszonylag sokszor...de gyorsan iszokBob_Marley írta:Nem tudom mit sikerült kihúznod belőlem, én már hangoztattam zene az nálam szentrecrea írta:
Végül is ezt akartam belőled kihúzni (Rinkuból is sikerült), ezen kívül egyetértek a hozzászólásoddal, nevetséges szám, gagyi "zenészektől", csengőhang...
Én bizony kedvelem a mulatós-, lakodalmas-, csárdás-, népzenét (kinek hogy tetszik), amint megszólal, egyszerűen azonnal mulatni, inni van kedvem. Hozzátartozik, h elég jól táncolok erre a műfajra és szeretek is nagyon. Véleményem szerint egy jó lakodalomnál nincs nagyobb buli. Nem beszélve arról, h ilyen jellegű buliban jóval egyszerűbb becsajozni, mint akármelyik discoban, koncerten. Azt a tévhitet pedig engedjük el, h gumicsizmás lányok járnak ilyen helyekre, mert egyszerűen nem így van.De végül is ezt kihúztad.Az hogy valaki azt hallgatja ám legyen, én viszont idegagygörcsösszehúzódást kapok ha mulatóst hallok
![]()
Viszont a lakodalmas dologgal egyet értek, egy jó lagzinál nincs jobb, mondjuk én táncolni nem táncolok mulatósra de kellő alkohol mennyiség után már nem hallom a zenét, viszont beszélni még többet tudok, s valóban lagziban vannak bizony finom érettségire készülő unokatestvérek, barátnők
Nem tudom mit sikerült kihúznod belőlem, én már hangoztattam zene az nálam szentrecrea írta:
Végül is ezt akartam belőled kihúzni (Rinkuból is sikerült), ezen kívül egyetértek a hozzászólásoddal, nevetséges szám, gagyi "zenészektől", csengőhang...
Én bizony kedvelem a mulatós-, lakodalmas-, csárdás-, népzenét (kinek hogy tetszik), amint megszólal, egyszerűen azonnal mulatni, inni van kedvem. Hozzátartozik, h elég jól táncolok erre a műfajra és szeretek is nagyon. Véleményem szerint egy jó lakodalomnál nincs nagyobb buli. Nem beszélve arról, h ilyen jellegű buliban jóval egyszerűbb becsajozni, mint akármelyik discoban, koncerten. Azt a tévhitet pedig engedjük el, h gumicsizmás lányok járnak ilyen helyekre, mert egyszerűen nem így van.
Kijött az idei másik PE is, vagy még erről beszélsz:Game90 írta:Utána meg jön szép sorjában az új Skyzoo, Zion I, Blaq Poet, Public Enemy album
Bob_Marley írta:A kérdés jogos.recrea írta:
Nem kötözködésnek szánom, csak érdekel, h konkrétan mivel volt problémád?
Én egy dologban nem vagyok toleráns az a zene, s a mulatós amivel tényleg ki lehet kergetni a világból...
Nekem is a Smart-ok tűntek fel először, kegyetlen...Bob_Marley írta: Itt az új klipjük egyébként:
http://www.youtube.com/watch?v=-jm-Ouji ... re=g-all-u
Te vagy d_lacika?lui1698 írta:hsz
A kérdés jogos.recrea írta:
Nem kötözködésnek szánom, csak érdekel, h konkrétan mivel volt problémád?
Bár nem én vagyok a kérdezett, de szerintem valami gyilkosan röhejes lehetett... A mulatós hulladékoknál alig van rosszabb, az ember gyomra mosógép szerűen kezd el forogni tőlük...recrea írta:Nem kötözködésnek szánom, csak érdekel, h konkrétan mivel volt problémád?
Nem kötözködésnek szánom, csak érdekel, h konkrétan mivel volt problémád?Bob_Marley írta:Tescoban mögöttem egy 40 év körüli emberke csengőhangja ez volt
http://www.youtube.com/watch?v=OX96KIdA ... re=related
Azt hittem ott helyben főbe lövöm őt is meg magamat is
A Röhm vezette SAGareth Tello írta: Amúgy a Sexion d'Assaut mit jelent magyarul?