Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Tim
Mezei fórumozó

2011.04.13. 21:35:54

palesz77 írta:Na. A gond az, hogy a VIA HD audio drivert nem tudom felrakni. Valakinek valami jó kis tippje, hogy tudom-e valamivel helyettesíteni?

bocs a dupla hsz-ért, de nem ugyan azt írom, és így látják hogy kell segítség...
Azzal én is szenvedtem..Keress egy régebbi verziót(az alaplapodnak megfelelőt) hátha azzal megy. Nálam úgy oldódott meg hogy letöltődött egy csomó frissítés a windowshoz,és utána települt simán az audió driver.
A meghajtó betűjeleket xp-nél tudom hogy kell átírni,de win7-nél nem biztos hogy működik..
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.04.13. 21:27:38

Na. A gond az, hogy a VIA HD audio drivert nem tudom felrakni. Valakinek valami jó kis tippje, hogy tudom-e valamivel helyettesíteni?

bocs a dupla hsz-ért, de nem ugyan azt írom, és így látják hogy kell segítség...
palesz77

2011.04.13. 20:48:43

Hunter91 írta:
Szerintem ez winchesterhiba :cry:
Vagy a formázás résznél nincs olyan hogy törlés? Mert az kellene neked,nem csak formázás.
Nincs. De telepítésnél nem lehet olyat, hogy formázom az egész winchestert? Csak mert én azt nem találom hogy hol lehet... Ott át tudnám nevezni, legalábbis anno tudtam XP-vel. Lehet elkérem megint ,felrakom azt, aztán megcsinálom. Talán jó lenne...
Hunter91
Capitá del Barça

2011.04.13. 20:39:46

palesz77 írta:Lenne egy elég nagy bajom. Egy régi baleset folytán nincs "C" meghajtóm, hanem "E" meghajtó néven fut - bent volt egy pendrive asszem, és az lett a "C". Szóval Helyi Lemez C: helyet Helyi Lemez E: van. És most felraktam a windows 7-et, de ahogy felraknám a hangkártyát, nem tudom teljesen, mert nem találja a "C" meghajtót. Úgyhogy most konkrétan nincs hang a gépen. Próbálnám formatálni az "E"-t, és átnevezni "C"-re, de nem tudom. :? Ha berakom a telepítő lemezt, akkor nincs lehetőség formatálni, vagy csak én nem találom... Valaki légyszi segítsen, elég gázos így...

Szóval valaki mondja meg nekem, hogy tudnám az "E" meghajtót újra "C" meghajtóvá varázsolni? Előre is kösz, tényleg fontos lenne, hang nélkül nem túl élvezetes a gép... :?
Szerintem ez winchesterhiba :cry:
Vagy a formázás résznél nincs olyan hogy törlés? Mert az kellene neked,nem csak formázás.
palesz77

2011.04.13. 20:31:59

Lenne egy elég nagy bajom. Egy régi baleset folytán nincs "C" meghajtóm, hanem "E" meghajtó néven fut - bent volt egy pendrive asszem, és az lett a "C". Szóval Helyi Lemez C: helyet Helyi Lemez E: van. És most felraktam a windows 7-et, de ahogy felraknám a hangkártyát, nem tudom teljesen, mert nem találja a "C" meghajtót. Úgyhogy most konkrétan nincs hang a gépen. Próbálnám formatálni az "E"-t, és átnevezni "C"-re, de nem tudom. :? Ha berakom a telepítő lemezt, akkor nincs lehetőség formatálni, vagy csak én nem találom... Valaki légyszi segítsen, elég gázos így...

Szóval valaki mondja meg nekem, hogy tudnám az "E" meghajtót újra "C" meghajtóvá varázsolni? Előre is kösz, tényleg fontos lenne, hang nélkül nem túl élvezetes a gép... :?
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.13. 20:15:46

Slither! Köszönöm!
Sikerült visszavarázsolnom. Az a bizonyos kő most nagyot esett :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.04.13. 20:13:36

Gauchomester írta:Fecoo köszönöm a tanácsod.
De ismét kis segítségre szorulnék. Véletlenül töröltem a gépről a triplázó szezon BL-menetelését. Az összes meccs góljai, összefoglalói, az egyenes kieséses szakasztól pedig az összes meccs teljes hosszában, a döntő 3 nyelven HD minőségben :evil: :? Olyan lendülettel törölgettem mindenfélét a gépről, hogy véletlen ez is odakerült, ráadásul a lomtárat is ürítettem már. Mondanom sem kell, mennyire pótolhatatlan gyűjteményről van szó :roll: Szóval nem vagyok egy zseni, de még hozzáértő sem, de ha jól tudom lehet olyat csinálni, hogy rendszer-visszaállítás megadott időre, mondjuk ma reggelre, és akkor az akkori állapotok visszaállnak. Akkor újra előjönnek a semmiből a videók, vagy kérdezzem inkább Hókuszpókot? :cry:
http://www.pcworld.com/downloads/file/f ... ption.html
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.13. 19:53:49

Fecoo köszönöm a tanácsod.
De ismét kis segítségre szorulnék. Véletlenül töröltem a gépről a triplázó szezon BL-menetelését. Az összes meccs góljai, összefoglalói, az egyenes kieséses szakasztól pedig az összes meccs teljes hosszában, a döntő 3 nyelven HD minőségben :evil: :? Olyan lendülettel törölgettem mindenfélét a gépről, hogy véletlen ez is odakerült, ráadásul a lomtárat is ürítettem már. Mondanom sem kell, mennyire pótolhatatlan gyűjteményről van szó :roll: Szóval nem vagyok egy zseni, de még hozzáértő sem, de ha jól tudom lehet olyat csinálni, hogy rendszer-visszaállítás megadott időre, mondjuk ma reggelre, és akkor az akkori állapotok visszaállnak. Akkor újra előjönnek a semmiből a videók, vagy kérdezzem inkább Hókuszpókot? :cry:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.13. 18:31:41

Bányász írta:ipod tulajdonosoktól kérdezném,h hogyan lehetséges az,h néhány mp3-at egész egyszerűen nem hajlandó az itunes felnyomni az ipodomra?valakinek akinek volt hasonló gondja és megoldotta az ossza már meg legyen olyan kedves. :)
ImTOO Ipod computer transfer progit próbáld ki, ha nem találod feltöltöm serial kóddal valahova!
Én ezt a programot használom, s nem olyan "bonyolult" mint az ITunes lehet így sikerülni fog!

szerk: amúgy valami hibát ír ki az Itunes vagy csak simán szinkronizál, s az Ipodon meg nem jelenik meg?
Kép
Kép
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.13. 18:28:11

ipod tulajdonosoktól kérdezném,h hogyan lehetséges az,h néhány mp3-at egész egyszerűen nem hajlandó az itunes felnyomni az ipodomra?valakinek akinek volt hasonló gondja és megoldotta az ossza már meg legyen olyan kedves. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.13. 09:06:31

Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni számítástechnikai kütyükhöz értőktől. Van egy nyomtatóm itthon, amit még az érettségire való tételnyomtatáshoz vettem anno. 2008-ban. Típusa: HP Photosmart C4280. Már akkor is az olcsó, egyszerű kategória jeles képviselője volt, azóta meg abszolút nem figyeltem milyen nyomtatók jöttek ki és mennyiért. Problémám annyi lenne, hogy egyszer kifogyott már a patron, és nem újat vettem, hanem utántöltettem, ami azonban hiba volt, mert két használat után a színes szétfolyott, tiszta tinta lett a nyomtató belülről, a feketét meg kezdetektől "kifogyott"-ként érzékeli. Na most ennek már vagy egy éve. Aztán most megint szükségem lenne rá, és nem tudom mit csináljak, mert ahogy néztem árakat, a két patron együtt egy csomagban lenne-7-8 ezer forint, emellett nem tudom hogy a gép milyen állapotban lehet (gondolok itt a tintaáradásra:D) Emellett néztem új nyomtatót, és ma az alsó kategória kb 15 ezer forint, amihez gyárilag talán még patront is adnak. Szóval szerintetek patront cseréljek, vagy hagyjam az egészet és megint vegyek egy egyszerűbb nyomtatót?
Bocs, hogy hosszú lett.
vegyél új nyomtatót ;)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.13. 09:04:14

Hello Mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni számítástechnikai kütyükhöz értőktől. Van egy nyomtatóm itthon, amit még az érettségire való tételnyomtatáshoz vettem anno. 2008-ban. Típusa: HP Photosmart C4280. Már akkor is az olcsó, egyszerű kategória jeles képviselője volt, azóta meg abszolút nem figyeltem milyen nyomtatók jöttek ki és mennyiért. Problémám annyi lenne, hogy egyszer kifogyott már a patron, és nem újat vettem, hanem utántöltettem, ami azonban hiba volt, mert két használat után a színes szétfolyott, tiszta tinta lett a nyomtató belülről, a feketét meg kezdetektől "kifogyott"-ként érzékeli. Na most ennek már vagy egy éve. Aztán most megint szükségem lenne rá, és nem tudom mit csináljak, mert ahogy néztem árakat, a két patron együtt egy csomagban lenne-7-8 ezer forint, emellett nem tudom hogy a gép milyen állapotban lehet (gondolok itt a tintaáradásra:D) Emellett néztem új nyomtatót, és ma az alsó kategória kb 15 ezer forint, amihez gyárilag talán még patront is adnak. Szóval szerintetek patront cseréljek, vagy hagyjam az egészet és megint vegyek egy egyszerűbb nyomtatót?
Bocs, hogy hosszú lett.
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.12. 20:06:37

Üdv.
Barca vs Real képek érdekelnének, főleg címeresek, de ilyen szivatosak.
Googlebe próbáltam beírni, de semmi normálisat nem dob ki.
Köszi. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
yh68fq
Barça C

2011.04.12. 19:48:55

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy működik a digin a közvetítésre való előfizetés? Én elvileg most fizettem kártyával, de semmi nem történt. Csinált már valaki ilyet le tudja írni a menetét?

Köszi.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.12. 18:52:20

barca6 írta:
barca6 írta:Most vettem egy HTC-t.Az lenne a kerdesem ,hogy ha a telon Wi-Fi segitsegevel az Android Marketen lógok folyton,és töltögetem le az app-okat..
Ugye ez ingyenes?nem fogok az appokért fizetni?(mindig a FREE-ket töltöm,de felek ,hogy fizetni fogok vmennyit?hogy megy ez?
Valaki legyszi segitsen :oops:
Én úgy tudom, ha Wi-Fi-n csinálod akkor ingyenes, de ha nem, max lesz egy kis + pénz :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
TrogAir
Jugador d'estrella

2011.04.12. 16:58:51

barca6 írta:
barca6 írta:Most vettem egy HTC-t.Az lenne a kerdesem ,hogy ha a telon Wi-Fi segitsegevel az Android Marketen lógok folyton,és töltögetem le az app-okat..
Ugye ez ingyenes?nem fogok az appokért fizetni?(mindig a FREE-ket töltöm,de felek ,hogy fizetni fogok vmennyit?hogy megy ez?
Elvileg ez ingyen van, de én is csak másodkézből tudom, szóval mást is kérdezz meg.
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
barca6
Jugador d'estrella

2011.04.12. 16:48:00

Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.04.11. 20:55:39

Nagyon fontos kérdésem lenne.
A Népligeti csarnokban a Fradi kézilabdás bolt, mikor van nyitva?
Mert pénteken megyek fel Pestre, és be szeretnék oda is nézni.
Köszönöm a válaszokat.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
davi10
Llegenda del Barça

2011.04.11. 19:43:19

Perrero írta:a fgurcsa fájlokra jobb klikk, tulajdonságok, és a rejtett elől vedd ki a pipát
köszi szépen!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
davi10
Llegenda del Barça

2011.04.11. 19:26:48

Mind1, lekapom újra...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.04.11. 19:17:06

bowlinggolyo írta:
davi10 írta:...
Próbáltad már megnyitni rendes intézővel, vagy berakni a lejátszóba ha mgnyitod az előtte lévőt?
Az intéző nem látja...
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.04.11. 19:10:36

davi10 írta:...
Próbáltad már megnyitni rendes intézővel, vagy berakni a lejátszóba ha mgnyitod az előtte lévőt?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
davi10
Llegenda del Barça

2011.04.11. 19:00:58

Sziasztok!
Kép
Abban kérnék segítséget, hogy Total Commanderben az itt látható file-ok közül a 12.-23. ig kijelöltem, rámentem, hogy tulajdonságok. Azután egy ideig nem jöttek az adatok, én meg közbe neteztem. Így amikor feljöttek én vmit gépelte, láttam az adatait, leokéztam, és azóta ilyenek. Nem állítottam át a formátumot. Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is kösz.
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.04.11. 18:18:55

Uh oh, skacok, köszi a telefon ajánlásokat, de az ilyen telókat mint felcsúszhatóakat és oldalra csúszhatóakat nem bírom :oops:
Olyanokat nem tudtok ajánlani ami simán ott van a qwerty billentyűzet?

Érintőképernyős... hát, volt nekem Sony Ericsson Satio -m, és ultrahígf.s volt. 120 ropit áldoztam érte mikor megjelent, és 1 hónap múlva meg is bántam. Nagyon rossz telefon, nagyon buta és hibás. A vége azt lett hogy a romák lenyúlták...
Szóval az érintőképernyős teló már túl jó nekem, olyat már nem szeretnék.

Valami ilyesmire gondoltam: RIM BlackBerry Bold 9780
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11

Ismeritek ezt? Jó -e ez a telefon?
KépKép
Válasz küldése