The White Stripes-De Stijl
Szerintem ez az album nem rossz.Voltak jó dalok benne ami kifejezettem tetszettek,még a lábam is elkezdett némelyiknél járni

.Alapjába véve nekem tetszik ez a stílus.
Ami nem nagyon tetszett benne,hogy voltak töltelék dalok amik 2percesek voltak.Sőt még volt egy olyan is aminek az egynegyede beszéddel lett kitömve.2perc az nekem kevés egy dal időtartamaként

.Alapjába véve nekem tetszett.Csak egy kicsivel lett több az öt pontnál ami nekem egy "határ" az öt pont alatti az nem tetszik(ahány ponttal kevesebbet adok ötnél annál rosszabb )ami pedig öt fölött van az tetszett.Erre adok egy
6pontot.
Violent Femmes-Violent Femmes
Ez jobban tetszett mint az előző.
Pörgős,pöpec dalok vannak ezen az albumon,ami a lassabb,komótosabb zenék(amik nekem tetszenek

) rovására megy(de erről majd később negatívumként)A basszusjáték kifejezetten tetszik,a csávó hangja illik a stílushoz amit ez a zenekar képvisel.Itt már azért vannak hosszabb számok is.A vokálozás nagyon jó.A zenei stílus tetszik,és még egyszer el kell mondanom:az énekes hangja nekem nagyon bejön
Ami negatívumként leírható az az egyhangúság.Szerintem túl sok pörgős szám van egymás után az albumon,ezeket,véleményem szerint jobban el kellett volna "osztani" a korongon,úgy,hogy 3 pörgős dalnál ne legyen több egy
huzamba.Szerintem ha 2-3 "lassabb" dalt beleraktak volna akkor sokkal szerethetőbb lenne a lemez.Így nálam kap egy
7pontot.
A kedvenc dalom mind a két albumról pedig a
Violent Femmestől a Good Feeling.Azt hiszem ezt sokszor fogom hallgatni (kulisszatitok:erre a dalra 9pontot adtam

)