Igen, megnéztem az első részt. Kicsit nekem Aranyélet bétának tűnik, de ha csak megközelíti a minőségét, én elégedett leszek vele.
Most mióta kényszerűen itthon vagyok, elég sok sorozatot néztem, többnyire Netflixen, de akadt más is.
Ozark: elég érdekes sorozat volt, most fejeztem be az új évadot, ami egyébként a múlt héten jött ki. Jason Batemant eléggé megkedveltem az utóbbi időben, elég jól hozza ezt a szerepét is. Nem írnék semmit róla, hogy miről szól, minimális spoilert sem akarok ellőni. Keressetek rá, megéri.
Kingdom: dél-kóriai horror sorozat, zombis. De aki TWD féle színvonalat vár, az sajnos csalódni fog. Mármint pozitívan, mert számomra EZ lett a zombis sorozat. Valami brutál feszkó van az egészben. Az első két rész kicsit lassan indult be, de aztán elszabadult a pokol

Azt hiszem 12 részes összesen a sorozat (2 évad), érdemes rápróbálni a műfaj kedvelőinek.
The Outsider: sci-fi thriller sorozat, hasonlít a True Detective-re, egy kis misztikus beütéssel. A feléig nagyon imádtam, aztán amerre elment a sorozat, nekem nem jött be, vagyis inkább nem ezt vártam, ezért kicsit csalódtam ennek a végében. De színvonalban hozza az HBO szintet, ez nem kérdés.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!