Ő is csak a hozzáálásodra mondtaZozzy 5 írta:
Ki mondta, hogy profi vagyok?

Nekem csak a dupla megy...de én nem freestyle-vel élem le az életem csak néha ithol gyakorolgatok.....ő meg csak freestyleozik....Chris0527 írta:http://www.youtube.com/watch?v=golBYGyHF3A
a pontos neve patw mert palle-ról nevezték el az egyik legjobb freestyle-osról rajta kívül kevesen tudják megcsinálni. Gyakorolj![]()
![]()
Nade ne off-oljunk ha folytatni akarod ezt az eszmecserét akkor Offtopic.
na azt nemvágomi ott az msn-em az adatlapomon vegyél vel me nemtommiazamitirtál bocseszChris0527 írta:http://www.youtube.com/watch?v=golBYGyHF3A
a pontos neve patw mert palle-ról nevezték el az egyik legjobb freestyle-osról rajta kívül kevesen tudják megcsinálni. Gyakorolj![]()
![]()
Nade ne off-oljunk ha folytatni akarod ezt az eszmecserét akkor Offtopic.
triple ATW?maxilopez írta: de a világkör minden fajtáját és a többit nem onnan tom meg a focitudás se onnan jött
hehemaxilopez írta: Engem nemvettek fel az újpestbe ahol a reac az újpest edzőjének a fiai voltak a csapattársaim. Meg az összes gyereknek az apja volt újpestes!... És igy kérdeztem a csapattársaim h szerintük felvesznek e monták hogy tuti am is kellenék mer mien szarokmá a többiek és télleg azok voltak... lásd nemsikerült am hallotam hogy a szűlők dobták össze az edzőnek a kocsira a pénzt.. utólag örülök is hogy nem vettek fel...
Most még 1enlőre Polgár,de jövőre nézek magamnak 1 nagyobb csapatot pl:DVSC...már mehettem volna régebben,de buta voltam és nem mentemmaxilopez írta:az igen én a vasasba toltam fél évet de a világkör minden fajtáját és a többit nem onnan tom meg a focitudás se onnan jöttszajko írta:15 évesen még nem vok a felnőttbe,de ha betöltöm a 16-ot már a felnőttbe leszek ezért kell keményen edzenem és minden meccsen ott lennem h minél hamarabb és minél jobb fizikai állapotba felkerüljek szóval nem tok menni...pedig a bicikli cselemet szívesen oktattam volna meg ha kell 1 kis freestylet is....jah és meik egyesületbe tolod? am a Ronaldinhos cselem az igazi;)
az igen én a vasasba toltam fél évet de a világkör minden fajtáját és a többit nem onnan tom meg a focitudás se onnan jöttszajko írta:15 évesen még nem vok a felnőttbe,de ha betöltöm a 16-ot már a felnőttbe leszek ezért kell keményen edzenem és minden meccsen ott lennem h minél hamarabb és minél jobb fizikai állapotba felkerüljek szóval nem tok menni...pedig a bicikli cselemet szívesen oktattam volna meg ha kell 1 kis freestylet is....
na látjátok ez az igazi profi hozzáállásZozzy 5 írta:Nekem is kell hasonló áldozatot hozni, de ez egy évben egyszer van
Amiben igazad van, hogy bajnoki forduló nem egy van. De nem tudom, hogy a többieknek is-e, de számomra fontos a meccspénz.ozsimiki írta:Fiatalok ne fosozzatok, bakker bajnoki forduló nem egy lesz az évben, eurobarca tali pedig igen! ott a helye mindenkinek aki szeretné...ennyi.
Gém ezúttaé nézzónk lovaskocsit,jobban kijövünk mint taxival
![]()
Nekem is kell hasonló áldozatot hozni, de ez egy évben egyszer vanszajko írta:Hát akkor nem tudok menni bajnoki meccsem van...Badi írta:nagyon úgy néz ki, hogy augusztus 23 lesz a befutó
az időpont fixnek tekinthető