már három 26. vanlionelmessi19 írta:Valami gáz van a szavazással.Az előbb még 23. volt az első, most két 26.a van.

szerk.:én már négyet látok...túl sok kólát ittam

már három 26. vanlionelmessi19 írta:Valami gáz van a szavazással.Az előbb még 23. volt az első, most két 26.a van.
lionelmessi19 írta:Természetesen Július 13nak örülnék a legjobban.
De Aug. 26.ra voksoltam...
Azért remélem az is fut majd be, de ha törik ha szakad megyek...
Jobb a hétközi dolog.. főleg hogy 30.án már lehetnek gólya és egyéb évelei táborok, lehet hogy sokunknak.
Ordog írta:Van majd 1 hónapunk a taliig, addig mindenki hangolódjon rá (beszélje meg anyuékkal, kérjen szabit, kérjen kimenőt a sittről, káposztaföldről, kijózanodni addigra, pénzt gyűjteni:D)
Nekem jó lesz a káposztaföldSzandi írta:Föld, fű, salak, párna a földön, lóca, sátor, game ágya, kutyaól, függőágy, hálózsákban a káposztaföldön. Kb ennyi. Siess, le ne maradj a jobb helyekről.
Alekszandra voltam.
Jó idő esetén fübe is elférek ha nem lesz kitünő akkor stipistopi függőágy.Szandi írta:Föld, fű, salak, párna a földön, lóca, sátor, game ágya, kutyaól, függőágy, hálózsákban a káposztaföldön. Kb ennyi. Siess, le ne maradj a jobb helyekről.
Alekszandra voltam.
Férfiak! Mi?Szandi írta:
Azt is mond, h min szeretnél aludni. Ördög nemnormális![]()
Ordog írta:A káposzta viszont fingat, szóval utána még egymás fingját is szagolgatjuk majd. Na benne vagyol Varatrix?
Varatrix írta:Amúgy teccik a dolog, elképzelhető, hogy megyek.
Érdekes megközelítés. (majd megtanulok repülniOrdog írta:Légvonalban Kairó felé kb 1 óra...