messideco írta:
Amúgy best of engedélyezett lesz?

Jah, és jelentkezek egy esetleges blog vezetésére
Én ellene vagyok, mármint a Best Of-nak...
A blog jó ötlet, vezesd csak! Egyébként is
keresek valakit, aki szívesen vezetné a klubot, mert félek attól, hogy a két klub együtt nem fog menni. Szabályokkal kapcsolatban vannak konkrét elképzeléseim, csak a vezetés konkrét napi rutinját passzolnám le. Már ha van önkéntes. Ha nincs, természetesen vállalom.
Game90 írta:Ajánlásra lenne két ötletem:
1. egy új (2010+) és egy régebbi album.
2. egy album a fő zenei irányzatodból (nálam értelemszerűen a hipphápp) és egy olyan, ami kicsivel távolabb áll tőled, mégis szereted, mert vannak minőségi cuccok a témán belül (rock, chill, elektronikus, alternatív stb.).
1. Ha módosítjuk a dolgot 2000+-ra, akkor nincs igazából ellenvetésem, de alapvetően meghagynám az ajánló szabadságát.
2. Ebben a témában is szabadságpárti vagyok, tőlem akár ajánlhatsz két albumot is ugyanattól a bandától, rappertől.
Remy! A zene mintegy 90%-ban ízlés kérdése (a filmeknél ezt max 60-ra tenném), úgyhogy minden ajánlásnál lesz egy vagy több ember, aki előre húzni fogja a száját.
Én sem vagyok nagy barátja az elektronak, de simán meghallgatok egy lemezt, ha utána nyilvánosan lehúzhatom, ha tényleg nem jó.

Úgyhogy ez ne tántorítson el!
Megjegyzem, eszembe jutott egy "elektrós" album, amit lehet, hogy majd ajánlani is fogok...
szerk.:
BritishKnight írta:Még pár kérdés:
1.Mikor indul?
2.Mennyi időnk lesz pontozni?
3.Hogy fog kialakulni az a sorrend,hogy ki ajánl zenét?
Tehát akkor úgy lesz,hogy valaki ajánl egy CD-t,azt meghallgatjuk,értékeljük és kihirdetjük az eredményt?
1. Majd meglátjuk, minden bizonnyal egy-két héten belül.
2. Egy hét.
3. Sorsolással. Valami ilyesmit képzelj el:
link
(4.) Valaki ajánl két CD-t, azt meghallgatod, értékeled egy tízes skálán. A végén mindenki láthatja majd, hogy melyik lemez érte el a legjobb eredményt, de nem ez a lényeg...