Lezárt:
1) Jóbarátok. Egyértelműen az egyik kedvenc sorozatom volt
2) Harper-sziget. Egy évad van belőle, de aki látta, az tudja, hogy ebből második évad miért nem lett, nem is volt tervben. Pedig nagyon szerettem azt is, minden részét végigizgultam
3) Chuck. Igazából jót tett neki a lezárás, de mégis megvolt a saját hangulata, imádtam. Főleg Yvonne miatt
Különdíjas pedig a legnagyobb kedvencem, a
House.
Kaszált:
1) Clone Wars. Star Wars rajongóként mi sem nyilvánvalóbb, hogy ez fáj a legjobban. A Disney miután megvásárolta Lucas bácsitól a licencet, elkaszálták a sorozatot.. Még a néhány eddig legyártott részt külön leadják, de ennyi volt. (pedig még két évadot terveztek)
2) Alcatraz. Hatalmas potenciál lett volna ebben a sorozatban, de nem hoztak ki belőle csak egy jó indulattal közepesnek nevezhető produktumot, de bizakodva vártam a második évadot. Hiába.
3) Itt nem egy sorozat kaszálását írom, hanem
Charlie Sheen kiírását a
Két pasi meg egy kicsiből. Ashton is jól játszik, de egyértelműen Charlie köré épült a sorozat. Nálam ott elvesztette a varázsát.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!