Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.05.04. 23:11:42

House of Cards s01e11

Tyű. Ez aztán most kemény kis rész volt.
Eddig bírtam Spacey karakterét, imádtam, h mi mindent tett meg a saját maga érdekében, de ezzel a húzásával nekem most messzire ment. Idáig jutni... azért ez nem semmi. Nem hittem volna, h erre képes lesz. Amiket eddig csinált azzal semmi bajom nem vt, mert ugyan nem voltak tisztességesek, de a mai világ sajnos ilyen. De hogy gyilkosság... azért ez már sok.
Amúgy nem tudom, kinek van esetleg más verziója, felirata, de a végén el lett vágva a beszéde. Illetve letöltöttem egy angol feliratot is és ott is ugyanott volt vége a feliratnak. De a beszédében meg nem úgy hallatszott, h befejzte volna. Szóval ha valaki tudja-e, h vt folytatás és volt, akkor a beszéd további részét másolja be ide legyen szíves :)
geridoss
Director del Fútbol

2013.05.03. 20:23:07

Lezárt:

1) Jóbarátok. Egyértelműen az egyik kedvenc sorozatom volt :)
2) Harper-sziget. Egy évad van belőle, de aki látta, az tudja, hogy ebből második évad miért nem lett, nem is volt tervben. Pedig nagyon szerettem azt is, minden részét végigizgultam ;)
3) Chuck. Igazából jót tett neki a lezárás, de mégis megvolt a saját hangulata, imádtam. Főleg Yvonne miatt :oops: :lol:

Különdíjas pedig a legnagyobb kedvencem, a House.

Kaszált:

1) Clone Wars. Star Wars rajongóként mi sem nyilvánvalóbb, hogy ez fáj a legjobban. A Disney miután megvásárolta Lucas bácsitól a licencet, elkaszálták a sorozatot.. Még a néhány eddig legyártott részt külön leadják, de ennyi volt. (pedig még két évadot terveztek)
2) Alcatraz. Hatalmas potenciál lett volna ebben a sorozatban, de nem hoztak ki belőle csak egy jó indulattal közepesnek nevezhető produktumot, de bizakodva vártam a második évadot. Hiába.
3) Itt nem egy sorozat kaszálását írom, hanem Charlie Sheen kiírását a Két pasi meg egy kicsiből. Ashton is jól játszik, de egyértelműen Charlie köré épült a sorozat. Nálam ott elvesztette a varázsát.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.01. 15:25:04

7 év legjobb Dexter kifogásai:
http://www.youtube.com/watch?v=UDGateUzU9E

szerk.: na jó, én most kaszáltam az Arrow-t, 5 percet nem bírtam végignézni ebből a részből, nincs az az Isten h én még 3 epizódot ebből végigszenvedek.
Deus
Boixos Nois

2013.05.01. 12:58:33

Na végre én is megnéztem a GoT 5. epizódját.

Na lassan beigazolódik a gyanúm, hogy Jaime és Brienne lassan összejönnek majd egy kis etykepetyére. Jaime nagyon nyomul rá, az tuti.

Az utolsó jelenet meg oltári nagy volt. Szétszedte őket az öreg, és elküldi őket házasodni :o

Tyrion + Sansa..., érdekes lenne. Ja és a másik lehetőség pedig a Loras, aki b*zi. Szegény Sansa... Semmi se jön össze neki.

Továbbra is nagy kedvencem a Dany <3

Kép

:D
KépKép
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.30. 23:39:45

Feltámasztós témához:

1. Blue Mountain State mindenképpen! Legjobb sorozat, már kb. 5x lepörgettem, megunhatatlan!
2. Dokik (az utolsó évadot nem számítjuk)
3. Ide nem nagyon tudok mit írni talán a Nevem Earl vagy House

Egy év múlva könnyebb lenne, mert akkor egyértelműen ott lenne a Dexter meg a Breaking Bad.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.30. 23:23:37

Xanthor írta:Egy kis közvélemény kutatás:
Ha feltámaszthatnátok 3 már véget ért sorozatot különvéve a tudatosan lezártakat és a kaszáltakat, melyikek lennének azok? Lehet többet is írni, csak így nehezebb összeállítani :)
Lezártak:
1. Jóbarátok, all time favorit nincs mit magyarázni.
2. 24. Nincs még egy sorozat készítő csapat akit annyit szidtam volna mint őket, igazi cliffhanger gyár voltak. :lol:
3. Flashpoint Ez pedig, hogy a Kanadaiak továbbra is oktassák a szomszédokat, hogy is kell jó rendőrös sorozatot csinálni.
A különdíjas a The Shield ami így volt tökéletes ahogy volt, de azt a hangulatot egy sorozat sem tudta még pótolni.
Kasza:
1. The Unit Nagyon jó kis agyzsibbasztó volt.
2. Last Resort, én bőven éreztem potenciált a történetben.
3. The Finder, ez pedig kell humorral megáldott kis darab volt.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.30. 23:13:41

Xanthor írta:Egy kis közvélemény kutatás
én csak lezártra szavaznék. mondjuk tök egyértelmű h mindenki a kedvenceit írja be, amit élete végéig tudna nézni :D

1.kés alatt
2.sírhant művek
3. titok (nem irom le mert kiröhögtök :D)
de, amugy X-aktákat is szivesen tolnám, gyerek korom nagy sorozata volt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Hunter91
Capitá del Barça

2013.04.30. 21:45:55

Xanthor írta: Lezárt:
1. 24
2. Friday Night Lights
3. Chuck (igaz ez a csökkenő ratingek miatt fejeződött be főként, de tudták már a 4. évad végén, hogy az lesz az utolsó)
2. és 3. nálam is biztos befutó.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.30. 21:02:23

Xanthor írta:Egy kis közvélemény kutatás:
Ha feltámaszthatnátok 3 már véget ért sorozatot különvéve a tudatosan lezártakat és a kaszáltakat, melyikek lennének azok? Lehet többet is írni, csak így nehezebb összeállítani :)
Lezárt: itt nem vagyok egyszerű helyzetben, egyrészt nem nézek elég régóta sorozatokat ahhoz, hogy sokat láttam volna véget érni, másrészt meg ezek közül is viszonylag kevés halt természetes halált. De azért megpróbálkozom.
-Friends (asszem ez egyértelmű)
- Lost
- Szökés (mondjuk utóbbi kettő úgy, hogy nem a sztorit folytatnák, hanem egy teljesen új történettel)

Kaszált:
-Jericho
-Awake
- és nálam is idefér a FlashForward
Xanthor
Capitá del Barça

2013.04.30. 18:37:10

Egy kis közvélemény kutatás:
Az enyémek:

Lezárt:
1. 24
2. Friday Night Lights
3. Chuck (igaz ez a csökkenő ratingek miatt fejeződött be főként, de tudták már a 4. évad végén, hogy az lesz az utolsó)

Kaszált:
1. Breaking In (ezt lehet sokan nem is ismerik, jó kis geek sorozat, az 1. évad nagyon jó, 2. csak úgy lehetett alapból, hogy kiherélték a sorozatot és nem is olyan jó, mint az 1., és végleg kasza lett 5 rész után, de az a 7 rész az elsőből ajánlós)
2. FlashForward
3. The Playboy Club (csak 3 rész ment le belőle, de nekem alapból szinte minden bejön ami 60-as évek és csajok is jók voltak, főleg Amber Heard :D)
geridoss
Director del Fútbol

2013.04.30. 00:19:57

Deus írta:Yo!

Lenyomtam a Breaking Bad első évadját.

Eddig nem ragadott meg teljesen, egy-két jelenet tetszett az egészből, oszt ennyi.

Yo, yo, yo, ember, Yo.

Lehet h kasza lesz.
Az első évad után ugyanezen a véleményen voltam másfél hete, most meg kaparom a parkettát, hogy már az ötödik évad 8. részének is vége, és már csak nyáron folytatódik... :)
Hidd el, megéri folytatni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Deus
Boixos Nois

2013.04.30. 00:01:43

Yo!

Lenyomtam a Breaking Bad első évadját.

Eddig nem ragadott meg teljesen, egy-két jelenet tetszett az egészből, oszt ennyi.

Yo, yo, yo, ember, Yo.

Lehet h kasza lesz.
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.29. 23:04:35

Slither írta:Csomó embertől hallom ezt hogy túl sok a karakter és követhetetlené válik a sok cselekményszál miatt... én meg mindig azt érzem hogy tisztára le van butítva az egész az "egyszerű" amerikaiaknak.
Ha nem is követhetetlen (bár én ma végül "kigugliztam" Beric Dondarriont az első könyvből), eléggé széttöredeződik a sok cselekményszál miatt. Alig van olyan karakter, aki 5 percnél több screentime-ot kapna egy részben, ez pedig eléggé kinyírja nálam a hatást.
Pl. az első évadban sztem Daenerys történetszála volt az egyik legerősebb, és minden epizódban adódott hozzá valami fontos momentum, azóta meg minden második részben kerül csak képernyőre szinte, sokszor két mondat erejéig.
miihii
KHAL

2013.04.29. 22:47:42

Tényleg nem egyszerű a stáblista, rengeteg szereplő sok helyszínen, ráadásul elképzelt helyszínen :D
Néha rá szoktam nézni ERRE a térképre, h mi merre meddig, de a könyvben is van térkép meg részletes szereplőlista 40 oldalon keresztül :lol:

Ne adjátok fel, ez most tényleg a bemelegítő fázis, a nagy csata utóélete és az erővonalak elbillenését mutatja meg, miközben felkészülünk a folytatásra. Hamarosan belecsapunk a lecsóba és rögtön kevesebb szereplőt kell megjegyezni :D Majd csak néztek, mint a moziban 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.04.29. 22:44:06

Csomó embertől hallom ezt hogy túl sok a karakter és követhetetlené válik a sok cselekményszál miatt... én meg mindig azt érzem hogy tisztára le van butítva az egész az "egyszerű" amerikaiaknak.

Alig van pár karakter akit meg kell jegyezni, a többség úgyis elég hamar meghal, annyira azért nem nehéz pár arcot felismerni. Az hogy nem köti le az embert és emiatt nem tud odafigyelni az érthető, de hogy amiatt megy el az ember kedve a sorozattól, mert nem bírja követni... :roll:
messideco
Presidente del Barça

2013.04.29. 22:21:24

Ezért is fogom jegelni majd valószínűleg, egyre kevésbé köt már le :(
csdewl
Capitá del Barça

2013.04.29. 22:18:45

soadroli írta:GoT
Vázze' itt már annyi karakter van hogy egyszerűen fingom sincs, hogy ki kicsoda :lol: Eddig se nagyon voltam tisztában a nevekkel, de most...
Van hogy beszélnek valakiről, én meg "aha..oké, és ő ki is?" :lol:
Amúgy elég uncsi.
Ezzel én is így vagyok, mindíg megállítom ha nemugrik be valaki, beírom google-be a nevet és utánna nagyából leesik h ő ki, mit csinált az előző részekben :D
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.29. 21:55:36

GoT
Vázze' itt már annyi karakter van hogy egyszerűen fingom sincs, hogy ki kicsoda :lol: Eddig se nagyon voltam tisztában a nevekkel, de most...
Van hogy beszélnek valakiről, én meg "aha..oké, és ő ki is?" :lol:
Amúgy elég uncsi.
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2013.04.29. 21:11:09

Megtudná valaki mondani, mi az a zene, ami a Trónok harca 4. rész végén van?

Visca el Barca!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.29. 17:56:54

sjay írta:
Nincs 4. rész. A Boston-i robbantások miatt az NBC levette az adásról az epizódot, - ha jól informálódtam - a magyar AXN jövőhét szerdán műsorra tűzi a tengerentúlon eltörölt részt.
Hát de most ezzel akkor jól kicsesztek velünk. Az NBC pedig nem törölte el, csak websorozatként adja le a 4. részt. Magon már össze is fűzték ezeket a webizódokat egy egységes 4. résszé, remélem feliratot is kapunk hozzá, mert nincs kedvem szinkronnal nézni, a jövő szerdát meg pláne nincs kedvem megvárni.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miihii
KHAL

2013.04.29. 17:21:37

sjd írta:
GoT
Tywin for President!!! :lol: :lol: :lol:
Ezen az utolsó jeleneten meghaltam, de még volt egy pár jó momentuma ennek a résznek, a végére eléggé beindultak az események.
Jaja, szétcsapott az öreg a lurkók között 8)

Igazából mindenkivel találkoztunk, haladt a történet szála, de ezúttal a szövegelésen volt a hangsúly. Talán most már tényleg az utolsó bemelegítő rész volt, lassan jönnek az akciósabb jelenetek, amikhez vezetnek ezek a szálak.

A 3. könyvvel már kis híján végeztem, uh asszem kb megvagyok az évad hátralevő részével, így nagyon várom már a képi hozzácsatolást, mivel lesznek mellbevágó dolgok. Amiket borzasztóan néznék már, uh legyen már hétfő :mrgreen:

Hétvégén jött egy ihlet és elkezdtem az elejétől pörgetni a Spartacust.

Fú, de nagyon ott van a cucc még mindig, az első évad felét egyszerre letoltam és ugyanúgy izgalmas, mint elsőre :D

Két mondat az első részben megfogott, amikre nem emlékeztem már, de tudva a végét...
Sura úgy búcsúzott ugye Sparitól, amikor az első csatába indult, h ne menjen, mert álmában látta, h egy vörös kígyó előtt hajol meg és távozik belőle az élet -> a sorozatzáró képe: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2186_n.jpg

Am érdekes, h az első gladiátorharc, amiben részt vesz, ugyanilyen szimbólumú pajzs ellen vívott, csak az ilyen hosszú téglalap alakú volt. És ez a vörös kígyó volt festve a kör alakún, amit Agron viselt a végén.

A másik mondat pedig Glaberé volt, amikor elfogták az elején: Róma árnyéka alatt fog meghalni. És ugye tudva, h ott lihegett a nyomukban Crassus, amikor vége lett a harcnak, ez is bejött. Bár ez ugye adta magát :D

Érdekes volt ezeket visszaidézni :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.28. 22:06:45

House of Cards s01e10
Zseniális.
Pont az ellenkezője történt, mint amire számítottam, de tökéletes húzás volt, innentől kezdve elég egyértelműen kirajzolódik már a sorozat vége.
Ja és a 11-hez is van már magyar felirat.

GoT
Tywin for President!!! :lol: :lol: :lol:
Ezen az utolsó jeleneten meghaltam, de még volt egy pár jó momentuma ennek a résznek, a végére eléggé beindultak az események.
sjay
Entrenador del Barça

2013.04.28. 11:45:44

Deus írta:Skacok, valamit nem értek:

A feliratozók kihagyták a Hannibal 4. epizódot? Mert az 5. epizód magyar felirata már fent van...

Hol a 4. rész felirata?
Nincs 4. rész. A Boston-i robbantások miatt az NBC levette az adásról az epizódot, - ha jól informálódtam - a magyar AXN jövőhét szerdán műsorra tűzi a tengerentúlon eltörölt részt.
Deus
Boixos Nois

2013.04.28. 11:31:07

Skacok, valamit nem értek:

A feliratozók kihagyták a Hannibal 4. epizódot? Mert az 5. epizód magyar felirata már fent van...

Hol a 4. rész felirata?
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.26. 16:28:35

Köszi srácok, majd szemezgetek. :)

Hannibal piloton én is túl vagyok. Engem nem nyűgözött le, néha talán kicsit idegesítő is volt, de adok neki egy esélyt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése