Eurobarca találkozók!
-
- Capitá del Barça
Varga Tamás mi nem ismerjük egymást,de idéznék egy világlátott embertől: Az emberek kedvesek, nyugodtak, tisztességesek. Embertársaikra emberként tekintenek, nem eltiprandó férgekként. Előzékenyek és barátságosak. Miért nem hoztad haza ezt gondolat menetet? Bármelyik topicba megy az ember csak pampogásodat olvassa az ember.Sorry,de nem tudtam nem reagálni hozzászólásaidra!
-
- Llegenda del Barça
Miről beszélsz? Te oltottál le, hogy beírtam Pestet, mert jaj Te nem szereted. Beírod Rómát, miközben mindneki tudja, hogy köze nincs most ehhez a témához. Mit vársz?Varga Tamás írta: Bocsi, hogy véleményt merészeltem írni! Legközelebb kikérem az engedélyedet! A fellengzős hangnemet pedig hanyagold!
Nem kívánok még egyszer ugyanabba a folyóba belelépni. És a személyeskedést el lehetne kerülni. Rómába a saját, két kezemmel megkeresett pénzemen jutottam el. Talán jogom van hozzá, és nem a szememre vetni az ilyesmit. Nem méltó Hozzád.
Gondolom, nemcsak Pestre a legkönnyebb valamit megszervezni. Költségek - gondolom - Pesten is vannak. Vagy ott ingyen adnak mindent, ingyen lehet oda feljutni? Mert Pesttől eljutni a Balatonig, nem kerül +50 ezerbe. Szerintem.
A további mondandódból meg annyi jött le, hogy látom, érted a lényeget. Úgyhogy hajrá, á színpád a tijétek, lehet szervezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.06.28. 21:39:43-kor.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Számomra Budapest a világ legszebb városa. Sőt, nem csak szerintem az.Varga Tamás írta:Na persze, mindig minden Pesten. Hogy úúútálom azt a p...a várost! Amikor fel kellett mennem, mindig vártam, mikor jöhetek el onnan.Zozzy 5 írta:Hát mint mondtam nekem végülis mind1, de szerintem felesleges itt variálni Balatonnal meg kisvárosokkal. Ugyanabban az előadásban mint volt tavaly Pesten tökéletesen megfelelne most is szvsz.
Róma ezerszer nagyobb, de tízezerszer kulturáltabb, világibb, szebb, és élhetőbbnek látszik. Hiába, Róma=URBS, Róma maga a Város.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Szerintem teljesen mindegy kimerre ! De szerintem nemkéne mindenkire ráerőlteteni Pestet! Valaki hányingert kap tőle! De végülis mindegy meg nemcsak egy szimpla söriváasztról kéne hogy szóljon ! Egy hangulatos vacsora meg ilyesmik adjuk meg neki a módját szerintem! Mit gondoltok?
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bocsi, hogy véleményt merészeltem írni! Legközelebb kikérem az engedélyedet! A fellengzős hangnemet pedig hanyagold!Zozzy 5 írta:Ja tényleg, bocs, tavaly is annyira rossz volt...De ha fizeted a költségeim felőlem mehetünk Rómába is.Varga Tamás írta: Na persze, mindig minden Pesten. Hogy úúútálom azt a p...a várost! Amikor fel kellett mennem, mindig vártam, mikor jöhetek el onnan.
Róma ezerszer nagyobb, de tízezerszer kulturáltabb, világibb, szebb, és élhetőbbnek látszik. Hiába, Róma=URBS, Róma maga a Város.
Na mind1, távol álljon tőlem, hogy én döntsek, csak ugyan úgy felvetettem vmit. Pesten lenne a legkönnyebb megszervezni, ezért gondoltam. Mert ugyebár mindjárt július és azt se tudjuk merre hány méter.
Nem kívánok még egyszer ugyanabba a folyóba belelépni. És a személyeskedést el lehetne kerülni. Rómába a saját, két kezemmel megkeresett pénzemen jutottam el. Talán jogom van hozzá, és nem a szememre vetni az ilyesmit. Nem méltó Hozzád.
Gondolom, nemcsak Pestre a legkönnyebb valamit megszervezni. Költségek - gondolom - Pesten is vannak. Vagy ott ingyen adnak mindent, ingyen lehet oda feljutni? Mert Pesttől eljutni a Balatonig, nem kerül +50 ezerbe. Szerintem.

-
- Llegenda del Barça
Ja tényleg, bocs, tavaly is annyira rossz volt...De ha fizeted a költségeim felőlem mehetünk Rómába is.Varga Tamás írta: Na persze, mindig minden Pesten. Hogy úúútálom azt a p...a várost! Amikor fel kellett mennem, mindig vártam, mikor jöhetek el onnan.
Na mind1, távol álljon tőlem, hogy én döntsek, csak ugyan úgy felvetettem vmit. Pesten lenne a legkönnyebb megszervezni, ezért gondoltam. Mert ugyebár mindjárt július és azt se tudjuk merre hány méter.
Akkor legyen ott a tali.
(Milyen volt a holiday? Napoztál meg minden? )
(Milyen volt a holiday? Napoztál meg minden? )
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na persze, mindig minden Pesten. Hogy úúútálom azt a p...a várost! Amikor fel kellett mennem, mindig vártam, mikor jöhetek el onnan.Zozzy 5 írta:Hát mint mondtam nekem végülis mind1, de szerintem felesleges itt variálni Balatonnal meg kisvárosokkal. Ugyanabban az előadásban mint volt tavaly Pesten tökéletesen megfelelne most is szvsz.

- van Bommel
- Capitá del Barça
Mikor is lenne ez a találkozó?
-
- Director del Fútbol
Nem, rosszul emlékszel, én csak abban voltam benne, amikor Te voltál a lánySaviola írta:Jajj,Ati,amíg nem volt asszonyod,te is benne voltál,cicafiju.

19
-
- Llegenda del Barça
Hát mint mondtam nekem végülis mind1, de szerintem felesleges itt variálni Balatonnal meg kisvárosokkal. Ugyanabban az előadásban mint volt tavaly Pesten tökéletesen megfelelne most is szvsz.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Fujjjj...
Zozz!
Azét remélem, érthető volt mire gondoltam
Hogyha már mindenképpen az ország közepén akarjuk megrendeznia bulit, és nyugiban, akkor arra ott vannak ezek a városok, szeritnem sokkal jobb lenne mint benn Pesten, de Ti vagytok a Maistrok 

Zozz!
Azét remélem, érthető volt mire gondoltam

..................................
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Jajj,Ati,amíg nem volt asszonyod,te is benne voltál,cicafiju.antiimperialista írta:Hú, öcsém, ahhoz azért még fiatal vagy, ne tudd meg, mire vágyna 1-2 aberrált őrült innen a fórumrólCsongornak és Savinak ilyet semmiképp se mondj

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
Ja ténylegantiimperialista írta:Hú, öcsém, ahhoz azért még fiatal vagy, ne tudd meg, mire vágyna 1-2 aberrált őrült innen a fórumrólZozzy 5 írta:benne vagyok mindenbenCsongornak és Savinak ilyet semmiképp se mondj

Vecsésen lakik Game, úgyhogy nem ajánlomÉs Pest agglomerációja? Dunaharaszti, Üllő, Vecsés, stb. Ezek nem lennének jók?
Ugyanúgy az ország közepén van, és valószínű níugalom, csend lenne! Focipálya biztos van valahol... Laughing

-
- Director del Fútbol
Hú, öcsém, ahhoz azért még fiatal vagy, ne tudd meg, mire vágyna 1-2 aberrált őrült innen a fórumrólZozzy 5 írta:benne vagyok mindenben

19
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És Pest agglomerációja? Dunaharaszti, Üllő, Vecsés, stb. Ezek nem lennének jók?
Ugyanúgy az ország közepén van, és valószínű níugalom, csend lenne! Focipálya biztos van valahol...
Ugyanúgy az ország közepén van, és valószínű níugalom, csend lenne! Focipálya biztos van valahol...

..................................
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ott az Osterbrau-tól nem messze van egynéhány bérelhető műfüves focipálya. Múltkor fociztam ott. Elég jó hely és viszonylag olcsó. Ha érdekel valakit akkor mondok pontos címet stb stb.
in to exile
ez Budán van, a Tölgyfa utcában

-
- Jugador del Barça
Ez akár a Henry's... szintén Margit hídnál (Vígszínház előtt) szintén zsiráf...Badi írta:esetleg még az Osterbrau is jó lenne az estére (margit hídnál)
biliárd nincs, viszont a sör olcsó (helyben főzött), a hely specialitása a zsiráf (2,5 literes torony, tele sörrel, csapolni lehet asztalnál (1300ért))

-
- Entrenador del Barça
Ozsi cask nem forumtalival egybekötött hegyi buli lesz?ozsimiki írta:Gyertek Zalakarosra![]()

Am én is benne vagyok a Balcsis részben meg a pesti cuccban is. Egyébként az utcánk végén van egy focipálya mellete szalonasütésre kijelölt hely(

-
- Barça C
na sziasztok én is benne lennék egy balcsi partiba barca fannokal jo lenne egy kiss szorakozás ismerkedés stb. szerintem jo lenne ez szerény vélleményem remélem összejön a barcás banda és jo nagy bulit csapunk üdv forever barca