Sajnos nem jó, már elígérkeztem a visszaútra 2 csajnak egy kabinbaOrdog írta:Ne legyél már papucs Zozz. Majd másnap visszamész.![]()

mondjuk ha sokan lennénk közös meccsnézésre akkor ez kit érdekel?

Sajnos nem jó, már elígérkeztem a visszaútra 2 csajnak egy kabinbaOrdog írta:Ne legyél már papucs Zozz. Majd másnap visszamész.![]()
Benne vagyok, mondjuk még pontosan nem tudom mikor lesz a szabad program. A terrorházába becipel az osztályfőnök mindenkit, szval az kötelező.Tim írta:Micsoda véletlen pont nem dolgozom szombaton..Zozzy 5 írta:Jövőhét Szombaton Pesten leszek osztálykirándulás keretei között. Az osztályfőnököm eléggé kreatívhiányos, nem lesz semmi értelmes program, úgyhogy ha vkinek jó azzal szivesen összefutnék vhol...De azért szervezzünk még be pár embert.
szombaton 8-kor Mo.-Horváto. fúszbál mérkőzés... kell ennél jobb program?:DTim írta:Micsoda véletlen pont nem dolgozom szombaton..Zozzy 5 írta:Jövőhét Szombaton Pesten leszek osztálykirándulás keretei között. Az osztályfőnököm eléggé kreatívhiányos, nem lesz semmi értelmes program, úgyhogy ha vkinek jó azzal szivesen összefutnék vhol...De azért szervezzünk még be pár embert.
Micsoda véletlen pont nem dolgozom szombaton..Zozzy 5 írta:Jövőhét Szombaton Pesten leszek osztálykirándulás keretei között. Az osztályfőnököm eléggé kreatívhiányos, nem lesz semmi értelmes program, úgyhogy ha vkinek jó azzal szivesen összefutnék vhol...
Hát, ha jól tudom, akkor Savi jön, de nem vagyok benne biztos. Másról nem tudok. Nadehát kell más nő, ha ott lesz ő?Tibi1982 írta:Csajok lesznek????
ez a "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" tipikus esete, te komolyan elhitted, hogy 4 hónapra előre le van fixálva a hely és a pontos dátum?Gomezinho írta: Jólvanna ,jóvanna mit kell ugy letámadni?