Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, igen. Szóval BudapestenPerrero írta:bp jójelwaz írta:Elnézést, megszegem az önbannolásom, de csak 4 óra hiányzik, és EZ NAGYON FONTOS!
Ajánlanátok nekem egy jó tetováló szalont, ahol akár már holnap elvállalnának? Nem nagy cucc, csak most voltam a kedvenc designerem előadásán, aláírta a karomat és szeretném kivarrni!
Köszi előre is!
Webfordítást próbáltam,szerintem az egyik leggagyibbL.Messi 10 írta:Nekem az angol tanárom azt mondta hogy a www.webforditas.hu tól nem találsz jobbat ami ingyenes. A szöveg lényegét ki lehet venni belőle.elbandi írta:Sűrgősen kéne egy fordító program.
ha valaki tud valami normálisat akkor kérem jelezze
Nekem az angol tanárom azt mondta hogy a www.webforditas.hu tól nem találsz jobbat ami ingyenes. A szöveg lényegét ki lehet venni belőle.elbandi írta:Sűrgősen kéne egy fordító program.
ha valaki tud valami normálisat akkor kérem jelezze
Mozilla letöltő kis ablakból akarod megnyitni?messideco írta:A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat, vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
Ez a nagy szitu...
köszönöm...AC... írta:
Én annyit segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék hivatkozni mások hozzászólásaira, mint pl Bob_Marley messideco-éra
"Idézet" gombra katt.
"Idézet" gombra katt....AC... írta:Én annyit segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék hivatkozni mások hozzászólásaira, mint pl Bob_Marley messideco-éra
Egy picit nem tudnád részletezni?messideco írta:Help!
Segítségre lenne szükségem. Ha valamit letöltök a mozillával vagy chrome-vel, nem engedi megnyitani. Miért van ez? Valakinek ötlete?
Én csuka mániás vagyokHunter91 írta: A kérdésem az lenne,hogy milyen cipőt érdemes venni?
Milyet ajánlotok? Mekkora értékűben gondolkodjak?
ha sportszárral próbálod fel,akkor jó,de ha nem,akkor mindenképp számolj rá. lehet +zokni,kötés,aminek bele kell férnie. nálam az adidas predator illetve nike mercurial vapor a nyerőHunter91 írta:Valakinek még valamilyen tapasztalata van?
Méretbe milyet érdemes,ami nagyobb egy kicsivel,vagy ami pont jó.
Esetleg típusokat is ajánlhattok,mert nehéz választanom. A posztomat még nem tudom(nem tudom ez mennyiben befolyásolja a választást,de védő tuti nem leszek)
nekem az a tapasztalatom,hogy a 15ezres nike pont úgy fél évet bír,mint az 50ezres.Hunter91 írta:Valaki aki focizik!
Most fogok megyeiben focizni(ifiként).
A kérdésem az lenne,hogy milyen cipőt érdemes venni?
Milyet ajánlotok? Mekkora értékűben gondolkodjak?
Valamint az Intersport, valamint a hivatalos Nike oldal termékei között van valami különbség? Eredetiségre,tartósságra gondolok.
Köszi!