Nos, vége a
Spartacus-nak
Nekem nagyon tetszett a záró epizód, szépen fejezték be a szériát. A végső összecsapás feltette a koronát, megvoltak a vezéráldozatok és ahogy a címe mutatja,
mindkét fél győzött.
Jó kis sorozat volt, kár érte, h máris vége. Remélem végignéztétek a végén a stáblista képsorait, az utolsó képkockák szép gesztus volt a rendezőktől.
Más.
Tegnap megnéztem az
Észbontók első részét.
Tényleg hatalmas idiótákat gyűjtöttek össze a vetélkedőbe, volt pár vicces beszólás, bár igen erőltetett is lett néha.
Ezen sírtam:
a kérdés az volt, h Mi az eunuch?
Az egyik csávó azt mondja, h nézi a Trónok harcát, abban van egy szereplő, akit úgy hívnak, h eunuch. Elmondta a tulajdonságait (közte volt az is, h kasztrálták, de ezt csak úgy mellékesen jegyezte meg

), végül így definiálta:
Az eunuch egy idegen országból érkező világi méltóságot betöltő, hatalommal rendelkező személy
Pedig amikor kimondta, h nézi a cuccost, mondom sínen vagy tesó, aztán...
geridoss írta:
Ha van még olyan sorozat, amit sokan néztek és tudnátok ajánlani, azt szívesen venném
A Spartacust olvastam itt sokszor, arról valaki tudna dióhéjban mesélni, mégis nagyjából mi fogta meg a sorozatban? Köszi
Az elsőhöz:
The Shield
The Wire
A másodikhoz:
a 300 képi világa nagyon tetszett, ez meg ugyanilyen technikákat alkalmaz, véres jelenetekben gazdag cucc, sok harccal. Elég jók a karakterek is mellé, a sztori meg adta magát, így ezek összessége volt az, ami miatt néztem és megszerettem.