Perrero írta:Varga Tamás írta:Azért, szerintem, ennek nem úgy kellene működnie, hogy ő megmondja mikor, és punktum akkor lesz. Tavaly sem így történt, ha emlékeim nem csalnak, márpedig jól emlékszem. Akkor is volt 2-3 időpont, és szavazni lehetett rá. Amelyik a legtöbb szavazatot kapta, azon a napon volt a találkozó.
A diktatúrának vége, és az ukázok időszaka is leáldozott.

1. Ki mondta neked, hogy itt demokrécia van

2. Az eddigi 2 tali augusztus uccsó szombatján volt
3. akkor szokott lenni a spanyol szuperkupa döntő, és barcásokkal szeretném látni ahogy a feltámadó Valencia szétmarcangolja a Realt
4. mertcsak
Tamás ha bp-n élnél akkor a buszvezető rávenne h fuss
ja és nem biztos hogy én szervezem, ha felbukkan Oleguer akkor Ő, mivel mondta h ő jobbat tudna...

1. én mondom
2. ez igaz
3. hát, azt én is szívesen megnézném
4. okés.
Ha Bp-en laknék, a buszvezető ott sem tudna rávenni, hogy fussak. Inkább megvárnám a következő buszt, vagy elsétálnék egy-két megállót, aztán ott felszállnék a buszra. De, leginkább már 5 perccel korábban ott lennék a buszmegállóban.
Szandi!
A 92 kilómmal úgyis mindenkit legyőznék, úgyhogy senki ne próbálkozzon azzal, hogy elfoglalja előlem az egyik kaput.

Amúgy szoktam mozogni: sétálok, biciklizek, és néha napján el szoktam menni úszni. Meg azért a munkahelyen is szoktam mozogni. Bár, most egy hete, hogy lement a "szezon" 8,5 órás munkaidőből max. 2 órát töltünk munkával, a többiben snapszlizunk, vagy éppen fekszem.