Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tim!Tim írta:Ezen a legkönyebb segiteni..Gomezinho írta:Értem én Tamás csak tényleg az bánt a legjobban engem hogy a Hsz-eim ből kiindulva ismer engem mindenki ..Ha kicsit összeszedetebben fogalmaznál,és jobban figyelnél a helyesírásra,biztos másképp ítélnének meg.
Ezen a legkönyebb segiteni..Gomezinho írta:Értem én Tamás csak tényleg az bánt a legjobban engem hogy a Hsz-eim ből kiindulva ismer engem mindenki ..
Hanem a súlyemelésen, mi? Abban nem vagyok profi, de még kezdőnek se nevezném magam.grecki írta:Természetesen mindenki jöhet. Max nem állunk szóba egyesekkel...
Szerk: Gomez, egyébként nem a focin lesz a hangsúly...
Remélem, nem vetted komolyan, amit a bokával és könyökössel kapcsolatban írtam, mert akkor eldobom az agyam. Azt csak viccnek szántam.Gomezinho írta:De én tényleg szeretnék veletek találkozni hogy lássátok hogy nemvagyok egy kishülyegyerek 0 ésszel , hanem egy normális srác! A focira kitéve nagyon kell velem vigyázni mert a jobb oldal az én posztom aholC.ronaldó szintet ütök meg, de csatársorban is elsőosztályú vagyok! A csapatomban vezetem a góllövő listát igaz kevesebb góllal mert egy meccset elcsaltunk!
A könyöklésekre meg annyit hogy 6 éve nagypályán nyomom és istentudja mióta kispályán félprofiszinten sajna!
Szóval jöhet a könyök meg a boka de én akkor veletek akarok lenni!
Azért ez így talán túlzás..De például ezért jó a személyes találkozás,mert teljesen más valakivel élőben elbeszélgetni,és más a hozzászólásai alapjánVarga Tamás írta: Gomez, Barátom!
Ha Téged utálnak, akkor engem gyűlölnek.![]()
Gomez, Barátom!Gomezinho írta:Srácok tudom hogy utáltok meg minden , de szeretnék veletek találkozniErre mikor lenne esélyem? Titinhoval mennék!
Én is hasonlóan érzem a magam teljesítményét. Kinn 5 perc alatt halott vagyok, viszont a kapuban...Ha kellően felspannolom magam - ez nálam azt jelenti, hogy üvöltözöm, és teljesen "kivetkőzök" magamból -, akkor Messi is jöhet a 3 méteres ketrecre, úgysem fog betalálni. Na jó, beengedném Neki.ozsimiki írta:Dehogy szemét,tényleg kumma lassú vok,és nem tudok/szeretek mezőnyben játszani,ami tény,tény. Viszont kapuban![]()
![]()
De szemét vagyOrdog írta:Bocs Mester, ha akkor is annyi voltál akkor természetesen most is rendben vagy! Ennek megfelelően téged teszünk majd be szélre, oda gyors emberek kellenek nem olyanok mint én!!
Na mikor jövönk már össze pókerezni??? Rég nyomtuk már nagyon!
Te miről beszélszOrdog írta:De meghíztál Ozsikoma! Menj ki futni az majd leviszi a hurkákat!
1. én mondomPerrero írta:1. Ki mondta neked, hogy itt demokrécia vanVarga Tamás írta:Azért, szerintem, ennek nem úgy kellene működnie, hogy ő megmondja mikor, és punktum akkor lesz. Tavaly sem így történt, ha emlékeim nem csalnak, márpedig jól emlékszem. Akkor is volt 2-3 időpont, és szavazni lehetett rá. Amelyik a legtöbb szavazatot kapta, azon a napon volt a találkozó.
A diktatúrának vége, és az ukázok időszaka is leáldozott.![]()
2. Az eddigi 2 tali augusztus uccsó szombatján volt
3. akkor szokott lenni a spanyol szuperkupa döntő, és barcásokkal szeretném látni ahogy a feltámadó Valencia szétmarcangolja a Realt
4. mertcsak
Tamás ha bp-n élnél akkor a buszvezető rávenne h fuss
ja és nem biztos hogy én szervezem, ha felbukkan Oleguer akkor Ő, mivel mondta h ő jobbat tudna...