majd a részletek gondolom ahogy telik az idő tisztázódnak.

Hát max. ha beférsz a kapuba. Azért nem úgy megy az. Sokan pályáznak rá.Varga Tamás írta:
Amúgy, ha még élek, és elviselnétek kibírhatatlan személyemet, elmennék.
Azt meg előre közlöm, ha lesz foci, én csak a kapuba vagyok hajlandó beállni, mert a futásra nincs élő ember, aki rá tudna venni.
Ordog írta:VT ha Csongor aztmondja 3 hónappal a tali előtt hogy csak ez az időpont van akkor csak ez az időpont van!! Kész, téma lezárva!!! Jössz?? nem jössz? nembaj
![]()
![]()
Sztem megnyugodhatunk afelől h most is lesz 1-2 időpont..Varga Tamás írta:Azért, szerintem, ennek nem úgy kellene működnie, hogy ő megmondja mikor, és punktum akkor lesz. Tavaly sem így történt, ha emlékeim nem csalnak, márpedig jól emlékszem. Akkor is volt 2-3 időpont, és szavazni lehetett rá. Amelyik a legtöbb szavazatot kapta, azon a napon volt a találkozó.
A diktatúrának vége, és az ukázok időszaka is leáldozott.
Ő szervezi a találkozót, így ő határozza meg az időpontot is.Varga Tamás írta:Ez biztos? Vagy csak Te szeretnéd, hogy akkor legyen.Perrero írta:Augusztus utolsó szombatján fórumtali, az időpont nem fog változni, szal akinek nem jó az sajnos bukta
Ez biztos? Vagy csak Te szeretnéd, hogy akkor legyen.Perrero írta:Augusztus utolsó szombatján fórumtali, az időpont nem fog változni, szal akinek nem jó az sajnos bukta
Nos..az átok.Lehet hogy van benne valami.De majd felveszem a kapcsolatot VELÜK és megszűnik a probléma! Persze csak ha ti is beszálltok egy kis pénzzelOrdog írta:Csak ne Timnél kössünk ki aztán a végén, mert akkor tuti kikapunk![]()
Tim átok van a lakásodon! Ki tette rá???:)
(persze szívesen mennék bármikor, csak ne meccsetnézni:DD)
Egyértelmű: A NYÚLOrdog írta: Tim átok van a lakásodon! Ki tette rá???:)
szintén!Ordog írta:Benne vagyok! Valencia alázásban bármikorPerrero írta:Csatlakozom