Spurs-WestBrom H
Chelsea-WestHam H
Barca-Osasuna H
Marseille-Montpellier H
300

Remélem bemakkolom a StPaulit

Azt sajnos nem tudom,olyannal nem probalkoztam...barcafan80 írta:es valami jatekra kaszino ba vagy valahol?
A loki meg sose nyert idegenben iden!Barcaman14 írta:Vasas-Loki V 2,47
Kapfenberg-Sturm Graz V 1,95
Brest-PSG V 2,25
Lokeren-Anderlecht V 1,70
Nottingham-Leicester H 2,18
200ft8030ft
Ezt tervezem feladni hétvégére. A Loki nem hibázhat többet, plusz edzőváltás... A PSV-t nem tudom hogy berakjam-e valamelyik helyett. Muszáj nyerniük, de a Feyenoord nem fogja könnyen adni magát, főleg az őszi 10-0 után! Várom a véleményeket, megérzéseket a meccsekkel kapcsolatban!
Csao,sajnos nem,mivel a legkisebb fogadhato osszeg az 0,5 eur.barcafan80 írta:csao
nem tudtam mashova irni ugyh ide irom
akinek van bet at home on acc ja azu segithetne h 0.29 eurot lehet e valami jatekra betenni
koszi
Tuti bevizelek, ha csak a Milanon megy el.fcbarca0827 írta: Mára tettem egy ilyet:
Szpartak - Krasznodar H (2:1)
Kilmarnock - Celtic V (0:4)
Milan - Palermo H (2:2)
Angers , vagy PSG jut tovább V (1:3)
Tottenham - Arsenal (2,5 gólnál kevesebb, több) V (83' 3:3)
de ha döntetlen és 11esekkel nyertek,akkor benéz a lólluisllach89 írta:Ez a lehető legjobb döntés, ha nyer a csapatod, serleg, ha nem akkor cash.daffy írta: én 7k-val tettem meg,pont mikor felugrott a szorzó 2.00ra.
ezen kívül 1111ft-tal,hogy a real kap több sárgát. 1.5ös odds.
meg gondolkodom azon,hogy a barca nyer akármennyi - nullára. 3.6
Ugyanezt szoktam én is bejátszani klasszikusok előtt
Ez a lehető legjobb döntés, ha nyer a csapatod, serleg, ha nem akkor cash.daffy írta: én 7k-val tettem meg,pont mikor felugrott a szorzó 2.00ra.
ezen kívül 1111ft-tal,hogy a real kap több sárgát. 1.5ös odds.
meg gondolkodom azon,hogy a barca nyer akármennyi - nullára. 3.6
Ez nem is akkora hülyeség..csak én most nem tudom ezt megrakni, mivel a hétvégi klasszikus nullázta a számlám..de ha ma nyer a Barca, akkor töltök fel újra bet365-re.daffy írta:meg gondolkodom azon,hogy a barca nyer akármennyi - nullára. 3.6levproff írta:Mai:
FC Barcelona - Real Madrid H 1,84
7500ft-tal.
fcbarca0827 köszönöm!
én 7k-val tettem meg,pont mikor felugrott a szorzó 2.00ra.levproff írta:Mai:
FC Barcelona - Real Madrid H 1,84
7500ft-tal.
Ez durva, gratulálok.daffy írta:áh,végre. pokereztem. 3424 emberből lettem első. ez nálam új rekord,már ami a résztvevők számát illeti. 14k-t hozott a konyhára 0ft-ból
Fernando írta:Igen csak a sima 90 percre. A 2x15 percre már nem. Én egyébként 2.5-nél kevesebbet raknék rá.visca el barca írta:a hazai mixen van ilyen fogadasi lehetoseg, hogy 2,5 golnal több v kevesebb. ez ugye kupa meccs esetén is csak a rendes jatekidore vonatkozik?
Hát tegnap lefőtt a QPR, sokat nem vitt el. Pedig jött a Braga is döntetlenre (éreztem). Ma is van egy meccs ami sima x lesz. Nice-Lille. A Lille nagyon kapar a bajnokságért, szerintem leadják a kupát, ahogyan az EL-t is leadták (B csapattal álltak ki a PSV ellen). A Nice meg nem olyan erős, hogy legyalulja őket, szerintem X lesz és hosszabbításban továbbmegy a Nice.
Mára:
Partizan Belgrád vs. Budocnost H
Dundee vs. Rangers V
Roma vs. Inter 1.fi D
Odds: 4
Mára ezt hajítottam. Lesz, ami lesz.
Igen csak a sima 90 percre. A 2x15 percre már nem. Én egyébként 2.5-nél kevesebbet raknék rá.visca el barca írta:a hazai mixen van ilyen fogadasi lehetoseg, hogy 2,5 golnal több v kevesebb. ez ugye kupa meccs esetén is csak a rendes jatekidore vonatkozik?