Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
marha egyszerű a laptop hűvösen tartása: ha nem asztalon használod(ágyban,ölben,retyón),akkor egy könyvet teszel alá,hogy szellőzzön és kész.egyébként egy speedfan nevű program remekül jelzi a hőmérsékletetRonaldinho&Barca írta:Végülis én asztalon használom leggyakrabban, csak láttam egyik újságba, van akcióba most. Azért gondolkodtam, hogy veszek, mert sokszor elég meleg lesz tőle az asztal, meg ugye maga a gép is, néha picit túl melegnek találom. Játszani én nem játszok a gépen, hogy attól lenne, ahhoz túl nokedli az egész..Fecooo írta: a laptophűtőkről csak annyit tudok, h haverom is használ, én megvagyok nélküle
hasznosnak hasznos tud lenni, pláne, ha sokat van ölben a gép, akkor ugyanis nem tud szellőzni, azaz könnyebben melegszik
Amúgy nem tudtok egy oldalt, ahol a gép hőmérséklet adatait kiírja?
Végülis én asztalon használom leggyakrabban, csak láttam egyik újságba, van akcióba most. Azért gondolkodtam, hogy veszek, mert sokszor elég meleg lesz tőle az asztal, meg ugye maga a gép is, néha picit túl melegnek találom. Játszani én nem játszok a gépen, hogy attól lenne, ahhoz túl nokedli az egész..Fecooo írta: a laptophűtőkről csak annyit tudok, h haverom is használ, én megvagyok nélküle
hasznosnak hasznos tud lenni, pláne, ha sokat van ölben a gép, akkor ugyanis nem tud szellőzni, azaz könnyebben melegszik
íbéjen alig több, mint 1000 pízért lehet kapniPerrero írta:asztali gépbe lehet venni nem usb-s wifi vevő lófütyit? mennyiért ha igen ha nem akkor miért nem? de!
a laptophűtőkről csak annyit tudok, h haverom is használ, én megvagyok nélküleRonaldinho&Barca írta:Mi a véleményetek a laptop hűtőről? Melyik jó, amelyik 1 vagy 3 ventilátoros? Jó ha van laptop alatt egy ilyen?
Ha a korábbi billentyűzeted kör alakú csatlakozója volt, akkor kellene szerválnod adaptert (egyik vége USB bemenet van, a másik vége meg az a kör alakú kimenet), pici darab, 300-400 ft körül van. számtech boltban simán lehet kapni tuti.albicelesteX írta:Tegnap vettem egy klaviatúrát.A dobozba rajta kívül semmi nem volt.Rádugtam az USB csatlakozóra és semmit nem reagál.Ez miért lehet???
Ha nem usb-s akkor szerintem csak komplett wifi-s hálókártya jöhet szóba. Azt meg már 3-4 ezer Ft-tól lehet kapni normálisat.Perrero írta:asztali gépbe lehet venni nem usb-s wifi vevő lófütyit? mennyiért ha igen ha nem akkor miért nem? de!
socio66 írta:hm,kb. egy az egyben ilyen stílusra és árkategóriára gondoltam,kösz.
az oldalon is szétnézek majd.
socio66 írta:tudtok nekem óraügyben tanácsot adni?
most megszállt az ihlet hogy kellene egy.
valami elegáns,dizájnosra gondoltam,de nem igazán ismerem a márkákat,meg hogy milyen árkategóriában érdemes nézelődni.
A nod ugyebár nem ingyenes,hivatalosan..L.Messi 10 írta:NOD32Auron írta:Milyen vírusírtót ajánlanátok nekem, ami persze ingyenes
most avira van fenn, ami szerintem egy kalap kaki
NOD32Auron írta:Milyen vírusírtót ajánlanátok nekem, ami persze ingyenes
most avira van fenn, ami szerintem egy kalap kaki
Az biztos, hogy dupla rétegű, de TDK a márkája. És XBOXHOZ általában Maxell, vagy Verbatim a jó azt mondják. Ezért kérdeztem, hogy jó-e a TDK a boxra.Perrero írta:ha dl akkor double layer azaz dupla rétegű, szal jó a lemezed ha 2 rétegű