Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hívd fel őket, vagy menj be egy szervízbe/üzletbem, de az alapján, amit írtál, szerintem nem tartozik bele, ha **-os gyártó, de nem Live-os.Mihu írta:Na most vajon beletartozik-e az egy csillagba, vagy sem?
Az a baj ott sem találom, egy volt ami jó lett volna, de annak sz@r a hangzása.Victor_Valdes írta:jutyubon biztosan megvan. Ha megtaláltad, itt le tudod tölteni: www.vidtomp3.infobarcafan0911 írta:Ki vagyok akadva. Segítség kellene. Keresek egy számot és sehol sem találom, pedig le akarom tölteni gyorsan. A "szeresd a testem bébi" című szám kellene, az a változat amit a diszkókban játszanak.
jutyubon biztosan megvan. Ha megtaláltad, itt le tudod tölteni: www.vidtomp3.infobarcafan0911 írta:Ki vagyok akadva. Segítség kellene. Keresek egy számot és sehol sem találom, pedig le akarom tölteni gyorsan. A "szeresd a testem bébi" című szám kellene, az a változat amit a diszkókban játszanak.
Ikszpé, de gondolom, hogy valami hasonló lehet a probléma nálam is. Csak majd meg kell találni, hogy mi az a progi amit nem szívlel a picike.Fecooo írta:win7? ha igen, akkor azért csinálja, mert vannak progik, amik nem szeretik az aero-t ...
nekem az ace mega codecs pack telepítésekor szokta ezt csinálni... ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni...
win7? ha igen, akkor azért csinálja, mert vannak progik, amik nem szeretik az aero-t ...lui1698 írta:Megoldódott a tegnapi bajom a torrenttel. Újratelepítettem a windows-t és jó is lett.
És még egy kérdés:
Mitől lehet az, hogy már nem először csinál olyat a gép, hogy előbb a nézet átugrik klasszikusra aztán gyorsan vissza normálba. Ezután nincs hang, és egy idő után a tálca lefagy, és a többi dolog is behal?
Ez többször előjött már hiába raktam újra a gépet.
Akkor a megfejtés az lesz,hogy a géped gyenge ehhez a felbontáshoz.Puyol05 írta:Hát igazából egyik se viszi.. Se a VLC, itt olyan rossz volt a minőség, hogy nem tudtam elképzelni mi lehet ez, meg a szokásos dolgok is előjöttek, amit Feri mondott azt meg nem engedte feltelepíteni... Hogy miért, fogalmam sincs.
Igazából ez a film 1080p-s. Eddig még ilyet nem igazán néztem, csak 720p-et. Ezeket simán vitte bármelyik lejátszóm. De ezt már nem viszi.
Vagy próbáld ki a VLC playert.Fecooo írta:matroska packPuyol05 írta:Üdv!
.mkv típusú fájlokat mivel tudok lejátszani? Már próbáltam KMPlayerrel, Splash Player-rel, Gom Playerre, meg bsPlayerrel is, de mindegyiknél az a baj, hogy szaggat a kép, vagy a hang.
Eddig Gom-mal sikerült őket lejátszani, csak azok nem voltak közel 9 GB-s filmek. Ha már ilyen nagy, akkor baj van.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Olvastam, hogy ezeknek vinniük kéne, de legalább is az első kettőnek 100%ra, de mégis szaggat. Esetleg valami kodec kell? Aki tud segíteni, annak nagyon hálás lennék.
matroska packPuyol05 írta:Üdv!
.mkv típusú fájlokat mivel tudok lejátszani? Már próbáltam KMPlayerrel, Splash Player-rel, Gom Playerre, meg bsPlayerrel is, de mindegyiknél az a baj, hogy szaggat a kép, vagy a hang.
Eddig Gom-mal sikerült őket lejátszani, csak azok nem voltak közel 9 GB-s filmek. Ha már ilyen nagy, akkor baj van.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond? Olvastam, hogy ezeknek vinniük kéne, de legalább is az első kettőnek 100%ra, de mégis szaggat. Esetleg valami kodec kell? Aki tud segíteni, annak nagyon hálás lennék.
Próbáltam még két helyről letölteni, de ugyan az a helyzet.Tim írta:Sehonnan sem tudsz tölteni? Nem lehet hogy a szolgáltatód szórakozik? Sávszélesség megvan? Ki ölte meg Lora Palmert?
Ha a képen jól látom,akkor Utorrentet használsz.lui1698 írta:Azmiaz?Hunter91 írta:Kényszerített újraellenőrzés nem segít?![]()
Bocsi, elég analfabéta vagyok.
Sehonnan sem tudsz tölteni? Nem lehet hogy a szolgáltatód szórakozik? Sávszélesség megvan? Ki ölte meg Lora Palmert?lui1698 írta:Azmiaz?Hunter91 írta:Kényszerített újraellenőrzés nem segít?![]()
Bocsi, elég analfabéta vagyok.
Azmiaz?Hunter91 írta:Kényszerített újraellenőrzés nem segít?
Kényszerített újraellenőrzés nem segít?lui1698 írta:Tegnap este óta behalt a torrentem.
Se le, se fel. Sesemmi.
Trackert frissítem, de semmi, programot is úraraktam már.
http://img225.imageshack.us/img225/2158/vaddafak.png
Verbatim a nyerő! Járj utánna hogy plusszos vagy minuszos a jobb.szajko írta:Nehogy TDK-t használj! Fos egy márka dvd dl-be és nem is lehet megírni csak 1-2 íróval...LM10 írta:Srácok, TDK dupla rétegűre írhatok XBOX játékot?
Nehogy TDK-t használj! Fos egy márka dvd dl-be és nem is lehet megírni csak 1-2 íróval...LM10 írta:Srácok, TDK dupla rétegűre írhatok XBOX játékot?
Ha DVD+(!)R DL akkor szerintem nem lehet vele baj.LM10 írta:Srácok, TDK dupla rétegűre írhatok XBOX játékot?