Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vodafon net lassítva powa, 15kb/s... Most verem szét géppel együtt...sjd írta:ncore, btjunkie, thepiratebayL.Messi 10 írta: Szerk.: Help! A jó májkroszoft office nem enged semmit csinálni PP-ben mert próbaverzió. Erre tudtok valami megoldást a megvételen kívül?
ncore, btjunkie, thepiratebayL.Messi 10 írta: Szerk.: Help! A jó májkroszoft office nem enged semmit csinálni PP-ben mert próbaverzió. Erre tudtok valami megoldást a megvételen kívül?
ilyenkor már csak két megoldás létezikozsimiki írta:Sok kőkorszaki megoldást alkalmaztam már technikai cuccokon, sokszor használtak is,de eddig ide az kevéslehet még egy korszakot vissza kell ugrani az időben.
még várok pár javaslatot azért:D
ozsimiki írta:Srácok, óriási problémám van:D . Jöhet bármilyen egyedi ötlet, kivitelezés:D
Szóval adott a dvd asztali lejátszóm távirányítója...pár gombra alig reagál már, viszont ma az egyikre sehogyan sem akar. Ami azért zavar,mert pont az tüntetné el a számlálót (osd kijelző) a képernyőről. Mivel sajnos az minden film elindításánál megjelenik automatikusan :S
nem elem gondok vannak.
magán a lejátszón nem lehet kikapcsolni, ötletek?
(azt kivéve,h vegyek egy másik távirányítót,mert azt ma este nehezen tudom kivitelezni,sőt lehet holnap sem)
gombot kiszedjem esetleg,és...?
Ha Xp-d van akkor jobb klikk a sajátgépre->tulajdonságok->speciális (fül)-> teljesítménynél a beállításokra és utána a legjobb kinézet/megjelenést állítsd be majd okézzKatalán88 írta:Sziasztok.
Az asztalon lévő ikonok alatti szöveg állandóan kivan emelve. Hogyan tudom eltüntetni azt a kis két sávot a szöveg mögül?
Előre is köszi a segítséget.
Hátteret kell válts azt hiszem... A képpel van valami baj, talán vírus, de nem biztos.Katalán88 írta:Sziasztok.
Az asztalon lévő ikonok alatti szöveg állandóan kivan emelve. Hogyan tudom eltüntetni azt a kis két sávot a szöveg mögül?
Előre is köszi a segítséget.
Fecooo írta: csak annyival tudsz feltölteni, amire "igény" van... egy példa:
te hiába akarsz 2 MB/s-sel seedelni, ha a leecher csak 512 KB/s-sel tud letölteni, akkor te is csak 512-vel tudsz seedelni...
másik lehetőség: a megadott sebesség a bruttó, amit használni tudsz, az meg a nettó
Szerintem csak a Nike ID-vel tudsz csinálni.MQuC írta:Tudtok mondani olyan boltot, vagy webshopot, ahol egyéni focicipőt lehet csináltatni? Nem feltétlen Nikera gondolok.
Nézz egy CPU benchmarkot, nem biztos hogy tényleg annyin megy a CPU mint amit a BIOS állít.Fecooo írta:felteszem újra a kérdést, hátha vki meg tudja magyarázni, a másik problémámat megoldottam...Fecooo írta:igazi hardverguru segítségére lennem szükségem...
adott egy régi gépem, amiben tönkrement az alaplap:
Athlon XP 2000+ proci, amelyik 2 órajelen üzemelt stabilan korábban: 1250 és 1677 Mhz,
értelemszerűen a magasabb órajelen használtam eddig...
mivel a procinak nem volt baja, így a kisöcsém kedvéért vettem egy használt alaplapot hozzá...
alapjáraton 1250 Mhz-en ment a gép kifogástalanul, de mivel tudom, h 1677 Mhz-en is jól működik, ezért állítottam át...
miért lehetséges az, h 1250 Mhz-en gördülékenyebb a gép?
tegnap még nem tudtam, hogyan kell átállítani az órajelet, mert ebben a bios-ban nem volt lehetőség változtatni, ma sikerült rájönnöm, h a jumper átrakásával lehet...
elindítok egy játékot( öcsém miatt a lego star wars...), és sokkal jobban szaggatott, mint a tegnapi beállítással...(arra gyanakszom, h alaplap nem szereti a 200-as FSB-t...)
javaslom,a prohardver forum megfelelő topicjában tedd fel a kérdést,biztosan megválaszolják nekedFecooo írta:felteszem újra a kérdést, hátha vki meg tudja magyarázni, a másik problémámat megoldottam...Fecooo írta:igazi hardverguru segítségére lennem szükségem...
Athlon XP 2000+ proci, amelyik 2 órajelen üzemelt stabilan korábban: 1250 és 1677 Mhz,
mivel a procinak nem volt baja, így a kisöcsém kedvéért vettem egy használt alaplapot hozzá...
alapjáraton 1250 Mhz-en ment a gép kifogástalanul, de mivel tudom, h 1677 Mhz-en is jól működik, ezért állítottam át...
tegnap még nem tudtam, hogyan kell átállítani az órajelet, mert ebben a bios-ban nem volt lehetőség változtatni, ma sikerült rájönnöm, h a jumper átrakásával lehet...
elindítok egy játékot( öcsém miatt a lego star wars...), és sokkal jobban szaggatott, mint a tegnapi beállítással...(arra gyanakszom, h alaplap nem szereti a 200-as FSB-t...)
felteszem újra a kérdést, hátha vki meg tudja magyarázni, a másik problémámat megoldottam...Fecooo írta:igazi hardverguru segítségére lennem szükségem...
Ugy tudom hogy ez az 1.6 androidokkal van csak nyomj egy frissítést 2.2re.csababarca írta:Miért van az,hogy a barátnőm xperia x10 mini pro telefonjában nem jelenik meg a telefonkönyv,ha az ikonjára lép? csak a telefonkönyv keresője jelenik meg, nem a névjegyzék.
A másik,hogy valakinek azt mondtam ezzel a tellel kapcsolatban,hogy mi kaptunk hozáz cd-t. Tévedtem. Nem kaptunk. Viszont mikor USB-n keresztül rádugtuk,akkor leszedett mindent ami kell hozzá.
nem tudom van-e wireless rúter vmelyikőtöknél, ha igen, akkor csatlakozz rá, és menj fel az android Market-re. ez egy beépített progi az androidos telókon. keress egy telefonkönyv kezelő programot és töltsd lecsababarca írta:Miért van az,hogy a barátnőm xperia x10 mini pro telefonjában nem jelenik meg a telefonkönyv,ha az ikonjára lép? csak a telefonkönyv keresője jelenik meg, nem a névjegyzék.
A másik,hogy valakinek azt mondtam ezzel a tellel kapcsolatban,hogy mi kaptunk hozáz cd-t. Tévedtem. Nem kaptunk. Viszont mikor USB-n keresztül rádugtuk,akkor leszedett mindent ami kell hozzá.