Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csak annyival tudsz feltölteni, amire "igény" van... egy példa:nemtom99 írta:Sziasztok.
Az miért van hogy lemérem a netsebességem (több helyen is) és általába 10/20Mb/s de viszont utorrenbe max 1 megával tudok feltölteni holott 2 vel kellene.Ma lecsréltem a hálókártyám mondom hátha...de mégse.Mi lehet a baj?
ez pofonegyszerű: ace mega codecs pack+ matroska pack és nincs az a formátum, amit nem játszik le a media player classic (ezt feltelepíti az ace mega...L.Messi 10 írta:Nincs mit, sajnálom hogy nem tudtam segíteni![]()
![]()
Most Én is szeretnék kérdezni. Van egy film a gépemen avi kiterjesztésben (Nagyfiúk) viszont a Media Player az FLV Player a Quick Time és a Winamp is csak a hangot játssza le. Ötleteket szeretnék, hogy mi lehet a gond. A film biztos hogy jó mert nCore-ról lett leszedve, és a hszek között semmi problémáról nem volt említés.
Szedd le a KMPlayer-t nincs audió, és videó cucc amit nem játszana le.L.Messi 10 írta:Nincs mit, sajnálom hogy nem tudtam segíteni![]()
![]()
Most Én is szeretnék kérdezni. Van egy film a gépemen avi kiterjesztésben (Nagyfiúk) viszont a Media Player az FLV Player a Quick Time és a Winamp is csak a hangot játssza le. Ötleteket szeretnék, hogy mi lehet a gond. A film biztos hogy jó mert nCore-ról lett leszedve, és a hszek között semmi problémáról nem volt említés.
pont ez az, h ez volt az első, amivel próbálkoztam...L.Messi 10 írta:
Elvileg itt van hozzá driver az oldal alján: http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... =Hungarian
Ha drivert keres valaki mindig nézze meg az Nvida és az ATI oldalát. (és ha nem tudja valamilyen csoda folytán milyen dolgok vannak a gépbe, Everest Home még azt is kiirja milyen matricát ragasztottál a gépre)
Elvileg itt van hozzá driver az oldal alján: http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... =HungarianFecooo írta:Ati Radeon 9600 XT
Nem, a problémám nem ilyen egyszerű. Nem férhet hozzá senki, csak két itthoni gép meg a mobilom.kennyke04 írta: hát, a lassúságot okozhatja az is, hogy nem védted le és valaki használja. Nekem is most lehet nem rég wifis router beüzemelve, igaz mutternak megy a jel, de nem tapasztalt ilyenféle lassúságot és még 16bites jelszavat rátoltam. igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem digi van, így ha csak 10 része is menne át, még akkor is gyorsnak mondható.
hát, a lassúságot okozhatja az is, hogy nem védted le és valaki használja. Nekem is most lehet nem rég wifis router beüzemelve, igaz mutternak megy a jel, de nem tapasztalt ilyenféle lassúságot és még 16bites jelszavat rátoltam. igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem digi van, így ha csak 10 része is menne át, még akkor is gyorsnak mondható.sjd írta:Egyik barátomnak is problémái vannak a vezetékes nettel, sztem egyáltalán nem stabil és a sebessége sem a legjobbGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Tegnap beüzemeltem itthon a vezetéknélküli netet, de van egy bajom. A sebessége. Azt tanácsoltak, ne védjem le jelszóval, mert az lassítani fogja a netet, ezért nem is tettem, viszont így is a korábbi vezetékes sebesség felére képes most. A router 150mbs-os, elvileg jónak kéne lennie. Vagy az, hogy fele olyan gyors, kikerülhetetlen?
Érdekes. Az angol nyelvvel hadilábon állok, úgyhogy a router beállításaiban nem nagyon tudok segíteni, meg nem is szeretnék óriási baromságokat mondani, Tim, Slither, vagy valaki biztosan jön aki tud majd segíteni.Gauchomester írta:Megnéztem router nélkül, és úgy az eredeti sebességet viszi.De fogggalmam sincs, mit tehetnék még ezzel az áldott szerkezettel.
Egy 150 mbs-os TP-Link-es vezeték nélüli router van nekem, a házunkat teljesen lefedi, meg az udvart is ( régi típusú 10x10es ház ) semmilyen gond nincs vele, 6 megás ADSL-es net van megosztva, ketten használjuk, muter wifiről, meg én az asztalin. Tökéletesen működik.sjd írta:Egyik barátomnak is problémái vannak a vezetékes nettel, sztem egyáltalán nem stabil és a sebessége sem a legjobbGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Tegnap beüzemeltem itthon a vezetéknélküli netet, de van egy bajom. A sebessége. Azt tanácsoltak, ne védjem le jelszóval, mert az lassítani fogja a netet, ezért nem is tettem, viszont így is a korábbi vezetékes sebesség felére képes most. A router 150mbs-os, elvileg jónak kéne lennie. Vagy az, hogy fele olyan gyors, kikerülhetetlen?
Jajj! Sjd-nek igaza van, mindig csak +k360! Ez fontos, mert akkor a megoldások fele kimarad. Csak én mindig pível írom fel, ahhoz meg kell a 2-es. Na remélem jó lesz!csababarca írta:Matekosok,köszönöm a segítséget
Egyik barátomnak is problémái vannak a vezetékes nettel, sztem egyáltalán nem stabil és a sebessége sem a legjobbGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Gauchomester írta:beállítottam, hogy csak bizonyos gépek férjenek hozzá. Így a sajátom, bátyámé, meg a mobiltelefon.bence-barca írta:
Nem vagyok nagy májsztró gépes témákban, de azért is lehet lassabb, mert mivel nincs levédve mások is használjak, pl szomszédok...
beállítottam, hogy csak bizonyos gépek férjenek hozzá. Így a sajátom, bátyámé, meg a mobiltelefon.bence-barca írta:
Nem vagyok nagy májsztró gépes témákban, de azért is lehet lassabb, mert mivel nincs levédve mások is használjak, pl szomszédok...