football manager-hez már kevésFecooo írta: erre elég egy netbook is
a netbook tényleg csak netezésre jó, bár néha még a videólejátszáshoz is kevés
football manager-hez már kevésFecooo írta: erre elég egy netbook is
De ez lenne olyan gyors, hogy néha vmiit le is töltsek a netről?Fecooo írta:erre elég egy netbook isLM10 írta:Srácok. Egyszer ha tovább tanulok egyetemen vagy fősulin, egy laptop lehet jól jönne majd. Az a kérdésem, hogy egy egyszerű laptop amin játék max a football manager menne, meg csak neteznék rajta, az viszont jól lenne ha jól menne rajta. Mennyibe kerül kb egy ilyen gép, ami bírja is, ha sokat van használva?
egy jótanács: használtan NE VEGYÉL laptopot! újonnan 80ért már kapsz(netbookot jó esetben 60-70ért is...), vagy vmelyik mobilszolgáltatónál kamatmentes részletre megtudod venni mobilnettel úgy, h kb 6-7 ezerre jön ki a havi törlesztő+ mobilnet együtt...
erre elég egy netbook isLM10 írta:Srácok. Egyszer ha tovább tanulok egyetemen vagy fősulin, egy laptop lehet jól jönne majd. Az a kérdésem, hogy egy egyszerű laptop amin játék max a football manager menne, meg csak neteznék rajta, az viszont jól lenne ha jól menne rajta. Mennyibe kerül kb egy ilyen gép, ami bírja is, ha sokat van használva?
Nekem nincs xboxom, de olvasgattam a PES Patchekről, és azt írta az egyik gyerek hogy nem volt HDDje és ezért nem tudta felrakni, mert miután vett egyből jó lett. Hogy a hiba annak volt-e betudható azt nem tudom.Messithebest írta:Üdv! Az lenne a gondom hogy egy patchet felszeretnék másolni az xboxomra pendriveval,de egyszerűen be sem adja a pendrivet a box. Semmit nem csinál,a music,video,picture libraryban ott van,rajta is vannak a cuccok de sehogy nem tudom rámásolni a boxra. Mi a baj?
Arcade konzolom van,hdd nincs a boxba,ha ez vmit segít.
csababarca írta:bowlinggolyo írta:
Valszeg van egy orrpolipod vagy vmi hasonló.Ajánlom h menj el egy fül-orr gégészhez és nézesd meg magad.
Üdv,Szabi
igen,ez tervben van. A héten megyek is oda.
Egyébként azzal mit tudnak csinálni? az orrpolippal. műtét?
Köszi Daffy a választ neked is.
Az allergia szerintem elvetendő,mert sose voltam allergiás,és pont ez előtt egy hónappal voltam allergia teszten.
Valószínű inkább az orrpolip,vagy az orrmandula megnagyobbodása.
Köszi, és lenne még egy kérdésem, ezt hogy kell csinálni? A gépekhez nagyjából értek, ha egy oldalt linkelnél vagy leirnád PÜ-ben azt megköszönném!Saviola írta:..mert FAT32-re van formázva a memóriakártyád..formázd újra NTFS-re,s menni fog!L.Messi 10 írta:Egyébként nem tudod miért nem tudok felmásolni egy 1.3 gbos filet egy 2gbos üres memóriakártyára? Fel akartam másolni a PES 11 demot, de megáll és kiirja hogy írásvédett...
bowlinggolyo írta:
Valszeg van egy orrpolipod vagy vmi hasonló.Ajánlom h menj el egy fül-orr gégészhez és nézesd meg magad.
Üdv,Szabi
2 dolgot tudok elképzelni:csababarca írta:Orvosi kérdés:DLeomessi14 írta:Valakinek volt mar "farkasnyaka?".Szall mikor alvas kozben megmered a nyakizom....Szeretnem tudni hogy kb mikorra mulik el a fajdalom,mert a mai napom katasztrofa voltSzinte konnyezve neztem
meg a meccset.
Ezért én is megkérdezem: volt már valakinek olyan,hogy 2 hónapon át mindig bedugult az orra? nekem ez megy már több mint két hónapja,és nem javul. Voltam már arcüregtisztításon,infralámpát is használok, orrspray-ket is,de semmi javulás. Semmi más tünet nincs, sem fejfájás,sem fülfájás, semmi,csak dugul az orrom.
Bosszantó,főleg éjszakánként arra kelni, hogy tátott kiszáradt szájjal veszem a levegőt...
Valszeg van egy orrpolipod vagy vmi hasonló.Ajánlom h menj el egy fül-orr gégészhez és nézesd meg magad.csababarca írta:Orvosi kérdés:D
Ezért én is megkérdezem: volt már valakinek olyan,hogy 2 hónapon át mindig bedugult az orra? nekem ez megy már több mint két hónapja,és nem javul. Voltam már arcüregtisztításon,infralámpát is használok, orrspray-ket is,de semmi javulás. Semmi más tünet nincs, sem fejfájás,sem fülfájás, semmi,csak dugul az orrom.
Bosszantó,főleg éjszakánként arra kelni, hogy tátott kiszáradt szájjal veszem a levegőt...
Orvosi kérdés:DLeomessi14 írta:Valakinek volt mar "farkasnyaka?".Szall mikor alvas kozben megmered a nyakizom....Szeretnem tudni hogy kb mikorra mulik el a fajdalom,mert a mai napom katasztrofa voltSzinte konnyezve neztem
meg a meccset.
..mert FAT32-re van formázva a memóriakártyád..formázd újra NTFS-re,s menni fog!L.Messi 10 írta:Egyébként nem tudod miért nem tudok felmásolni egy 1.3 gbos filet egy 2gbos üres memóriakártyára? Fel akartam másolni a PES 11 demot, de megáll és kiirja hogy írásvédett...
Tim írta:SD kártya van benne? El sem hinnéd mi mindenhez kapsz "ajándékot"L.Messi 10 írta: Szerintem csak a NOD "ratyiskodik" mert gyári Nokián csak nincs vírusMegkaptam, és amikor rádugtam a gépre, a NOD egyből elkezdte tépni a haját, és már dobta is a kis piros ablakot. A Finnek meg csak nem raktak rá semmi "rosszat".
![]()
Dobozból kivett mp3 lejátszó,pendrive,gyári telepítő lemez,hivatalos frissítés..
A legszebb mikor a vírusírtó tévedésből rendszerfájlokat pakol a karanténba,hozzáférni nem tudsz ráadásul a rendszer sem működik. Na azt nevezem kihívásnak
SD kártya van benne? El sem hinnéd mi mindenhez kapsz "ajándékot"L.Messi 10 írta: Szerintem csak a NOD "ratyiskodik" mert gyári Nokián csak nincs vírusMegkaptam, és amikor rádugtam a gépre, a NOD egyből elkezdte tépni a haját, és már dobta is a kis piros ablakot. A Finnek meg csak nem raktak rá semmi "rosszat".
Szerintem csak a NOD "ratyiskodik" mert gyári Nokián csak nincs vírusTim írta:Akkor abban egyet értünk,hogy ez nem igazán támasztja alá a megbízhatóságát. Ettől függetlenül a telefonon simán lehet vírus.L.Messi 10 írta:
Nekem NOD 4.2.42.7 van. (egyszóval az új), és eddig szerencsérefb] mindig riasztott, még akkor is ha nem kellett volna.[/b].. (telefonon mindig valami vírust jelez...)
Akkor abban egyet értünk,hogy ez nem igazán támasztja alá a megbízhatóságát. Ettől függetlenül a telefonon simán lehet vírus.L.Messi 10 írta:
Nekem NOD 4.2.42.7 van. (egyszóval az új), és eddig szerencsérefb] mindig riasztott, még akkor is ha nem kellett volna.[/b].. (telefonon mindig valami vírust jelez...)
Nekem NOD 4.2.42.7 van. (egyszóval az új), és eddig szerencsére mindig riasztott, még akkor is ha nem kellett volna... (telefonon mindig valami vírust jelez...)Tim írta:Az első kettő okés,a nod már nem annyira..Bár a négyes szériát nem ismerem,lehet hogy javult valamelyest.daffy írta:adaware+sbybot search and destroy,esetleg nod32
Az első kettő okés,a nod már nem annyira..Bár a négyes szériát nem ismerem,lehet hogy javult valamelyest.daffy írta:adaware+sbybot search and destroy,esetleg nod32
adaware+sbybot search and destroy,esetleg nod32Gauchomester írta:Srácok!
Kb 1 hete folyamatosan a semmiből megjelennek különböző reklámok a gépemen, ha van internethozzáférésem. Amikor szétkapcsolom, akkor megszűnik, de amint újra van net, fél percenként jönnek a felugró ablakok. Mozilla-val böngészek, ezek meg mind iexplorer ablakok. Fogtam, letöröltem az explorer böngészőt, de azóta sem tűntek el a reklámok, mit tehetnék?
Beszedtél egy vírust,ha nem rég telepítettél valamit,akkor meg is van a bűnös.Egy tisztességes vírusírtónak+tűzfalnak ez nem okozna problémát mondjuk..Mindenesetre futtass egy víruskeresést,a leírásból azt gondolom elég egyszerű lesz elintézni.Gauchomester írta:Srácok!
Kb 1 hete folyamatosan a semmiből megjelennek különböző reklámok a gépemen, ha van internethozzáférésem. Amikor szétkapcsolom, akkor megszűnik, de amint újra van net, fél percenként jönnek a felugró ablakok. Mozilla-val böngészek, ezek meg mind iexplorer ablakok. Fogtam, letöröltem az explorer böngészőt, de azóta sem tűntek el a reklámok, mit tehetnék?