Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.03. 19:22:02

Fecooo írta: erre elég egy netbook is ;)
football manager-hez már kevés
a netbook tényleg csak netezésre jó, bár néha még a videólejátszáshoz is kevés
LM10
Director del Fútbol

2011.01.03. 19:07:19

Fecooo írta:
LM10 írta:Srácok. Egyszer ha tovább tanulok egyetemen vagy fősulin, egy laptop lehet jól jönne majd. Az a kérdésem, hogy egy egyszerű laptop amin játék max a football manager menne, meg csak neteznék rajta, az viszont jól lenne ha jól menne rajta. Mennyibe kerül kb egy ilyen gép, ami bírja is, ha sokat van használva?
erre elég egy netbook is ;)

egy jótanács: használtan NE VEGYÉL laptopot! újonnan 80ért már kapsz(netbookot jó esetben 60-70ért is...), vagy vmelyik mobilszolgáltatónál kamatmentes részletre megtudod venni mobilnettel úgy, h kb 6-7 ezerre jön ki a havi törlesztő+ mobilnet együtt...
De ez lenne olyan gyors, hogy néha vmiit le is töltsek a netről?
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.03. 19:06:00

LM10 írta:Srácok. Egyszer ha tovább tanulok egyetemen vagy fősulin, egy laptop lehet jól jönne majd. Az a kérdésem, hogy egy egyszerű laptop amin játék max a football manager menne, meg csak neteznék rajta, az viszont jól lenne ha jól menne rajta. Mennyibe kerül kb egy ilyen gép, ami bírja is, ha sokat van használva?
erre elég egy netbook is ;)

egy jótanács: használtan NE VEGYÉL laptopot! újonnan 80ért már kapsz(netbookot jó esetben 60-70ért is...), vagy vmelyik mobilszolgáltatónál kamatmentes részletre megtudod venni mobilnettel úgy, h kb 6-7 ezerre jön ki a havi törlesztő+ mobilnet együtt...
LM10
Director del Fútbol

2011.01.03. 19:00:28

Srácok. Egyszer ha tovább tanulok egyetemen vagy fősulin, egy laptop lehet jól jönne majd. Az a kérdésem, hogy egy egyszerű laptop amin játék max a football manager menne, meg csak neteznék rajta, az viszont jól lenne ha jól menne rajta. Mennyibe kerül kb egy ilyen gép, ami bírja is, ha sokat van használva?
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.03. 18:51:29

Messithebest írta:Üdv! Az lenne a gondom hogy egy patchet felszeretnék másolni az xboxomra pendriveval,de egyszerűen be sem adja a pendrivet a box. Semmit nem csinál,a music,video,picture libraryban ott van,rajta is vannak a cuccok de sehogy nem tudom rámásolni a boxra. Mi a baj?

Arcade konzolom van,hdd nincs a boxba,ha ez vmit segít.
Nekem nincs xboxom, de olvasgattam a PES Patchekről, és azt írta az egyik gyerek hogy nem volt HDDje és ezért nem tudta felrakni, mert miután vett egyből jó lett. Hogy a hiba annak volt-e betudható azt nem tudom.
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.03. 17:44:30

Üdv! Az lenne a gondom hogy egy patchet felszeretnék másolni az xboxomra pendriveval,de egyszerűen be sem adja a pendrivet a box. Semmit nem csinál,a music,video,picture libraryban ott van,rajta is vannak a cuccok de sehogy nem tudom rámásolni a boxra. Mi a baj?

Arcade konzolom van,hdd nincs a boxba,ha ez vmit segít.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 16:34:18

csababarca írta:
bowlinggolyo írta:
Valszeg van egy orrpolipod vagy vmi hasonló.Ajánlom h menj el egy fül-orr gégészhez és nézesd meg magad.

Üdv,Szabi

igen,ez tervben van. A héten megyek is oda.
Egyébként azzal mit tudnak csinálni? az orrpolippal. műtét?

Köszi Daffy a választ neked is.
Az allergia szerintem elvetendő,mert sose voltam allergiás,és pont ez előtt egy hónappal voltam allergia teszten.
Valószínű inkább az orrpolip,vagy az orrmandula megnagyobbodása.

Nah voltam ma füllorrgégészeten. Elvileg nincs semmi polip,vagy hasonló műtétre szoruló dolog az orromban. Annyi történt,hogy a kocsog orrsprayk miatt a nyálkahártyám megvastagodott. Ezért kaptam most egy speciális orrsprayt,illetve egy erős gyulladáscsökkentő antibiotikumot. ha minden jól megy, ezek használatával,és a eddig használt orrsprayk elhagyásával megjavulok 7-9 nap alatt. Remélem sikerülni fog. Igazi felüdülés lesz szagokat,illatokat érezni két hónap után :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kovacsmisn
Barça B

2011.01.03. 16:26:11

Sziasztok!!

Segítsetek nekem!

Kéne az a kép, amelyiken egy nagyon fiatal kis srác, aki Barca drukker, így bemutat :D

Már v 20 perce keresem de sehol nem találom.

Előre is köszi!

BÚÉK mindenkinek :)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.03. 15:47:07

Saviola írta:
L.Messi 10 írta:Egyébként nem tudod miért nem tudok felmásolni egy 1.3 gbos filet egy 2gbos üres memóriakártyára? Fel akartam másolni a PES 11 demot, de megáll és kiirja hogy írásvédett...
..mert FAT32-re van formázva a memóriakártyád..formázd újra NTFS-re,s menni fog! :wink:
Köszi, és lenne még egy kérdésem, ezt hogy kell csinálni? A gépekhez nagyjából értek, ha egy oldalt linkelnél vagy leirnád PÜ-ben azt megköszönném! :wink: (egy Nokia memóriakártyájáról lenne szó)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.02. 22:31:54

bowlinggolyo írta:
Valszeg van egy orrpolipod vagy vmi hasonló.Ajánlom h menj el egy fül-orr gégészhez és nézesd meg magad.

Üdv,Szabi

igen,ez tervben van. A héten megyek is oda.
Egyébként azzal mit tudnak csinálni? az orrpolippal. műtét?

Köszi Daffy a választ neked is.
Az allergia szerintem elvetendő,mert sose voltam allergiás,és pont ez előtt egy hónappal voltam allergia teszten.
Valószínű inkább az orrpolip,vagy az orrmandula megnagyobbodása.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.01.02. 22:30:54

csababarca írta:
Leomessi14 írta:Valakinek volt mar "farkasnyaka?".Szall mikor alvas kozben megmered a nyakizom....Szeretnem tudni hogy kb mikorra mulik el a fajdalom,mert a mai napom katasztrofa volt :x Szinte konnyezve neztem
meg a meccset.
Orvosi kérdés:D
Ezért én is megkérdezem: volt már valakinek olyan,hogy 2 hónapon át mindig bedugult az orra? nekem ez megy már több mint két hónapja,és nem javul. Voltam már arcüregtisztításon,infralámpát is használok, orrspray-ket is,de semmi javulás. Semmi más tünet nincs, sem fejfájás,sem fülfájás, semmi,csak dugul az orrom.
Bosszantó,főleg éjszakánként arra kelni, hogy tátott kiszáradt szájjal veszem a levegőt... :?
2 dolgot tudok elképzelni:
1. allergia
2. orrpolip
az első eset gyógyíthatatlan,nekem is van.
a második esetben egy műtét indokolt lehet
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:29:26

csababarca írta:Orvosi kérdés:D
Ezért én is megkérdezem: volt már valakinek olyan,hogy 2 hónapon át mindig bedugult az orra? nekem ez megy már több mint két hónapja,és nem javul. Voltam már arcüregtisztításon,infralámpát is használok, orrspray-ket is,de semmi javulás. Semmi más tünet nincs, sem fejfájás,sem fülfájás, semmi,csak dugul az orrom.
Bosszantó,főleg éjszakánként arra kelni, hogy tátott kiszáradt szájjal veszem a levegőt... :?

Üdv,Szabi
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.02. 22:11:39

Leomessi14 írta:Valakinek volt mar "farkasnyaka?".Szall mikor alvas kozben megmered a nyakizom....Szeretnem tudni hogy kb mikorra mulik el a fajdalom,mert a mai napom katasztrofa volt :x Szinte konnyezve neztem
meg a meccset.
Orvosi kérdés:D
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:03:44

Valakinek volt mar "farkasnyaka?".Szall mikor alvas kozben megmered a nyakizom....Szeretnem tudni hogy kb mikorra mulik el a fajdalom,mert a mai napom katasztrofa volt :x Szinte konnyezve neztem meg a meccset.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.01.02. 21:53:04

Köszönöm a tanácsokat, nekem is régebbi NOD futott, a 4-es azonban helyretette a hibát. Kösz még1x srácok!! :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2011.01.02. 21:13:45

L.Messi 10 írta:Egyébként nem tudod miért nem tudok felmásolni egy 1.3 gbos filet egy 2gbos üres memóriakártyára? Fel akartam másolni a PES 11 demot, de megáll és kiirja hogy írásvédett...
..mert FAT32-re van formázva a memóriakártyád..formázd újra NTFS-re,s menni fog! :wink:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.02. 20:54:04

Tim írta:
L.Messi 10 írta: Szerintem csak a NOD "ratyiskodik" mert gyári Nokián csak nincs vírus :wink: Megkaptam, és amikor rádugtam a gépre, a NOD egyből elkezdte tépni a haját, és már dobta is a kis piros ablakot. A Finnek meg csak nem raktak rá semmi "rosszat".
SD kártya van benne? El sem hinnéd mi mindenhez kapsz "ajándékot" :lol:
Dobozból kivett mp3 lejátszó,pendrive,gyári telepítő lemez,hivatalos frissítés..
A legszebb mikor a vírusírtó tévedésből rendszerfájlokat pakol a karanténba,hozzáférni nem tudsz ráadásul a rendszer sem működik. Na azt nevezem kihívásnak :lol:
:shock: Az igen :lol: Egyébként nem tudod miért nem tudok felmásolni egy 1.3 gbos filet egy 2gbos üres memóriakártyára? Fel akartam másolni a PES 11 demot, de megáll és kiirja hogy írásvédett...
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.02. 20:08:27

L.Messi 10 írta: Szerintem csak a NOD "ratyiskodik" mert gyári Nokián csak nincs vírus :wink: Megkaptam, és amikor rádugtam a gépre, a NOD egyből elkezdte tépni a haját, és már dobta is a kis piros ablakot. A Finnek meg csak nem raktak rá semmi "rosszat".
SD kártya van benne? El sem hinnéd mi mindenhez kapsz "ajándékot" :lol:
Dobozból kivett mp3 lejátszó,pendrive,gyári telepítő lemez,hivatalos frissítés..
A legszebb mikor a vírusírtó tévedésből rendszerfájlokat pakol a karanténba,hozzáférni nem tudsz ráadásul a rendszer sem működik. Na azt nevezem kihívásnak :lol:
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.02. 19:06:06

Tim írta:
L.Messi 10 írta:
Nekem NOD 4.2.42.7 van. (egyszóval az új), és eddig szerencsérefb] mindig riasztott, még akkor is ha nem kellett volna.[/b].. (telefonon mindig valami vírust jelez...)
Akkor abban egyet értünk,hogy ez nem igazán támasztja alá a megbízhatóságát. Ettől függetlenül a telefonon simán lehet vírus.
Szerintem csak a NOD "ratyiskodik" mert gyári Nokián csak nincs vírus :wink: Megkaptam, és amikor rádugtam a gépre, a NOD egyből elkezdte tépni a haját, és már dobta is a kis piros ablakot. A Finnek meg csak nem raktak rá semmi "rosszat".
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.02. 19:04:08

L.Messi 10 írta:
Nekem NOD 4.2.42.7 van. (egyszóval az új), és eddig szerencsérefb] mindig riasztott, még akkor is ha nem kellett volna.[/b].. (telefonon mindig valami vírust jelez...)
Akkor abban egyet értünk,hogy ez nem igazán támasztja alá a megbízhatóságát. Ettől függetlenül a telefonon simán lehet vírus.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.02. 18:53:56

Tim írta:
daffy írta:adaware+sbybot search and destroy,esetleg nod32
Az első kettő okés,a nod már nem annyira..Bár a négyes szériát nem ismerem,lehet hogy javult valamelyest.
Nekem NOD 4.2.42.7 van. (egyszóval az új), és eddig szerencsére mindig riasztott, még akkor is ha nem kellett volna... (telefonon mindig valami vírust jelez...)
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.02. 18:18:39

daffy írta:adaware+sbybot search and destroy,esetleg nod32
Az első kettő okés,a nod már nem annyira..Bár a négyes szériát nem ismerem,lehet hogy javult valamelyest.
Kép
daffy
Madridista

2011.01.02. 17:56:11

Gauchomester írta:Srácok!
Kb 1 hete folyamatosan a semmiből megjelennek különböző reklámok a gépemen, ha van internethozzáférésem. Amikor szétkapcsolom, akkor megszűnik, de amint újra van net, fél percenként jönnek a felugró ablakok. Mozilla-val böngészek, ezek meg mind iexplorer ablakok. Fogtam, letöröltem az explorer böngészőt, de azóta sem tűntek el a reklámok, mit tehetnék?
adaware+sbybot search and destroy,esetleg nod32
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.02. 17:51:53

Gauchomester írta:Srácok!
Kb 1 hete folyamatosan a semmiből megjelennek különböző reklámok a gépemen, ha van internethozzáférésem. Amikor szétkapcsolom, akkor megszűnik, de amint újra van net, fél percenként jönnek a felugró ablakok. Mozilla-val böngészek, ezek meg mind iexplorer ablakok. Fogtam, letöröltem az explorer böngészőt, de azóta sem tűntek el a reklámok, mit tehetnék?
Beszedtél egy vírust,ha nem rég telepítettél valamit,akkor meg is van a bűnös.Egy tisztességes vírusírtónak+tűzfalnak ez nem okozna problémát mondjuk..Mindenesetre futtass egy víruskeresést,a leírásból azt gondolom elég egyszerű lesz elintézni.
Kép
tomabence
Jugador d'estrella

2011.01.02. 16:24:26

Srácok a segítségekre lenne szükségem!
Holnap jön hozzánk a festő, hogy ráfesse az új szobám falára a Barca címerét. Azt mondta h nyomtassam neki ki 1 lapra, és reggel adjam oda.
Eddig sajnos nem sikerült ezt megcsinálnom, sok volt a tennivalóm. Nemtudok olyan ismerőst sem akinél lenne otthon színes nyomtató ( vagy bele patron - tehát csak fekete-fehérben tudok nyomtatni ). Valakinek nincs valami ötlete??? Kb reggel 7re jön a festő így sehova nem tudok már elmenni ( könytvár stb... ) Ugye pontosan meg kéne adni a színárnyalatokat neki, formát stb...
( Lehet hogy nem tisztán írtam le de siettem nagyon :lol: )

Köszi előre is.
Válasz küldése