Segítség kéne
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 0619389264 ilyen képet hogyan kell csinálni?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- LM10
- Director del Fútbol
Na srácok, kipróbáltam az aktiváló lemezzel is, de nemjó
Úgy írtam ki a dvd-t, mint ahogy szajkó küldted a linket, dupla rétegűre is, de nemjó.
Valami olyasmit ír ki a BOX a játéknál, hogy "ez a fajta kód nem ismer ezen a konzolon"(angolul írja ki, és xbox-ra töltöttem le a játékot is).
Van még valami egyéb ötletetek?

Valami olyasmit ír ki a BOX a játéknál, hogy "ez a fajta kód nem ismer ezen a konzolon"(angolul írja ki, és xbox-ra töltöttem le a játékot is).
Van még valami egyéb ötletetek?

Szuper! Igen, erre gondoltam. Köszönöm szépen!!!!Drigo írta:http://web.archive.org/collections/web.htmlhaze71 írta:Hogy lehet egy honlapot úgy megnyitni, hogy ne a mai állapotot lássam, hanem mondjuk a 2004-est? Autógyártó honlapról van szó, régi típus felszereltségi adatait szeretném megtudni.
Előre is köszi!
Remélem tudtam segíteni.
-
- Eurobarca Staff
http://web.archive.org/collections/web.htmlhaze71 írta:Hogy lehet egy honlapot úgy megnyitni, hogy ne a mai állapotot lássam, hanem mondjuk a 2004-est? Autógyártó honlapról van szó, régi típus felszereltségi adatait szeretném megtudni.
Előre is köszi!
Remélem tudtam segíteni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ez egészen új távlatokat nyit előttem az idő beosztását figyelembe véveszajko írta:Felesleges berakni előtte a játékot.daffy írta:nem
először beteszed a játékot,amivel majd játszani szeretnél. beolvassa és kiírja,hogy nem megy. kiveszed,beteszed az iso-t. beolvassa és arra is kiírja,hogy nem megy. kiveszed,visszateszed a játékot. beolvassa és megy
ha pesti vagy,7. kerben tudok írni neked iso dvd-t,ha nem menne
Berakod az aktiválót behozza a sok szöveget,kiveszed berakod a gamet és annyi.

csak ha játszani szeretnélKb 80km-re vagyok Pestől, de kösz szépen Wink Very Happy Holnap leszedek majd egy ilyen aktiváló lemezt. És ezt csak most 1x kell majd megcsinálnom, vagy minden alkalommal?

- LM10
- Director del Fútbol
Kb 80km-re vagyok Pestől, de kösz szépendaffy írta:nemLM10 írta: Értem, szóval a pár megás cuccot duplarétegűre kell kiírni, ahogy a vidin a csávó csinálja. És ha kiírtam tegyem be a cuccot az XBOX-ba a többi meg jön magától?
először beteszed a játékot,amivel majd játszani szeretnél. beolvassa és kiírja,hogy nem megy. kiveszed,beteszed az iso-t. beolvassa és arra is kiírja,hogy nem megy. kiveszed,visszateszed a játékot. beolvassa és megy

Felesleges berakni előtte a játékot.daffy írta:nem

Berakod az aktiválót behozza a sok szöveget,kiveszed berakod a gamet és annyi.
nemLM10 írta: Értem, szóval a pár megás cuccot duplarétegűre kell kiírni, ahogy a vidin a csávó csinálja. És ha kiírtam tegyem be a cuccot az XBOX-ba a többi meg jön magától?

- LM10
- Director del Fútbol
Értem, szóval a pár megás cuccot duplarétegűre kell kiírni, ahogy a vidin a csávó csinálja. És ha kiírtam tegyem be a cuccot az XBOX-ba a többi meg jön magától?szajko írta:Igen, úgy kell megírni a játékokat ahogy mutattam anno. De az aktiváló lemezt így kell megírni ahogy a videón látod. Mert a játékhoz két réteg szükséges,míg az aktiválóhoz 1 réteg,de muszáj dupla dvd-re írni.LM10 írta:Nekem van imgburnom, és be is van állítva, még te mutattad egyszer. Van ilyen írási segédlet is, minden gamehez ezt használtam.
Igen, úgy kell megírni a játékokat ahogy mutattam anno. De az aktiváló lemezt így kell megírni ahogy a videón látod. Mert a játékhoz két réteg szükséges,míg az aktiválóhoz 1 réteg,de muszáj dupla dvd-re írni.LM10 írta:Nekem van imgburnom, és be is van állítva, még te mutattad egyszer. Van ilyen írási segédlet is, minden gamehez ezt használtam.
- LM10
- Director del Fútbol
Nekem van imgburnom, és be is van állítva, még te mutattad egyszer. Van ilyen írási segédlet is, minden gamehez ezt használtam.szajko írta:imgburnhoz segítség->http://www.youtube.com/watch?v=KKS1jLV6htcLM10 írta:Okés. Ki fogom próbálni. Kösz szépenDe hogy írjam akkor ki? Simán Neroval mint egy adat lemezt?
imgburnhoz segítség->http://www.youtube.com/watch?v=KKS1jLV6htcLM10 írta:Okés. Ki fogom próbálni. Kösz szépenDe hogy írjam akkor ki? Simán Neroval mint egy adat lemezt?
- LM10
- Director del Fútbol
Okés. Ki fogom próbálni. Kösz szépenszajko írta:Írd meg az aktiváló diszket. Keress rá gugliba töltsd le és írd meg. De vigyázz,mert nem úgy kell írni ahogy a gameket. De ez csak egy tipp nem 100%,hogy ez a baja.LM10 írta:És akkor most mit csináljak?
Neve: activate.iso

Írd meg az aktiváló diszket. Keress rá gugliba töltsd le és írd meg. De vigyázz,mert nem úgy kell írni ahogy a gameket. De ez csak egy tipp nem 100%,hogy ez a baja.LM10 írta:És akkor most mit csináljak?
Neve: activate.iso
- LM10
- Director del Fútbol
És akkor most mit csináljak?szajko írta:Ehez szükséges az aktiváló lemez, bármilyen flash van a gépeden és bárhogy patcheled meg előtte a gamet.LM10 írta:Nem hiszemEddig minden játék ment így simán.

Ehez szükséges az aktiváló lemez, bármilyen flash van a gépeden és bárhogy patcheled meg előtte a gamet.LM10 írta:Nem hiszemEddig minden játék ment így simán.

- LM10
- Director del Fútbol
Nem hiszemszajko írta:Aktiváló lemezt használsz?LM10 írta:Ó srácok már a f****m tele van. Letöltöttem a PES11-et XBOXRA. Már 2x írtam ki, de az XBOX nem tudja beolvasni a lemezt. Már csomó játékot írtam ki ugyan így, és azok jók lettek. Tipp valaki?

Aktiváló lemezt használsz?LM10 írta:Ó srácok már a f****m tele van. Letöltöttem a PES11-et XBOXRA. Már 2x írtam ki, de az XBOX nem tudja beolvasni a lemezt. Már csomó játékot írtam ki ugyan így, és azok jók lettek. Tipp valaki?
- LM10
- Director del Fútbol
Ó srácok már a f****m tele van. Letöltöttem a PES11-et XBOXRA. Már 2x írtam ki, de az XBOX nem tudja beolvasni a lemezt. Már csomó játékot írtam ki ugyan így, és azok jók lettek. Tipp valaki? 

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
valaki tudna hogy a photoshop cs2vel hogyan lehet egy fényképből mesés képet csinálni???régen sokat csináltam de totál elfelejtettem!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Én szerintem(javítsatok ki ha nem) csak úgy lehet,hogyha van egy biztonsági mentés 2004ből az oldalról,akkor úgy hogy azt betöltöd/betöltik az oldalra.(előtte csinálj 1et a mostaniról is)haze71 írta:Hogy lehet egy honlapot úgy megnyitni, hogy ne a mai állapotot lássam, hanem mondjuk a 2004-est? Autógyártó honlapról van szó, régi típus felszereltségi adatait szeretném megtudni.
Előre is köszi!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Hogy lehet egy honlapot úgy megnyitni, hogy ne a mai állapotot lássam, hanem mondjuk a 2004-est? Autógyártó honlapról van szó, régi típus felszereltségi adatait szeretném megtudni.
Előre is köszi!
Előre is köszi!
- Hunter91
- Capitá del Barça
Ha van rajt olyan gomb amivel le lehet zárni(billentyűzár) azt nyisd ki.messideco írta:Egy kérdésem lenne:
Adott egy mp3 lejátszó. Amikor beszúrom a gépbe, és le akarok törülni róla valamit, akkor azt írja ki, hogy írásvédett. Formázni sem lehet :S
Valakinek valami ötlete?
Nekem az LG mp3 lejátszóm szokott így szórakozni.