Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Picit utánanéztem neten és az emberek 80% azt írta, hogy ha Routered van és ezt írja ki valószínű hogy lopják a neted.LM10 írta:http://img827.imageshack.us/img827/3465/nvtelenvi.jpg
Ez mitől lehet srácok? Win7-em van.
Routerem van, nem lehet, hogy a ház másik valamelyik gépét észlelte?
Akkor sikerült elérnem a célomFtcSikiHun írta: hát ideje lenne, mert az elején még komolyan is vettem
hát ideje lenne, mert az elején még komolyan is vettem, amekkora hülye vagyoksjd írta: (asszem lassan leállok)
sjd írta:Én a helyedben formáznám a HDD-t és elmennék 1-2 napra otthonról.FtcSikiHun írta:egy hülye kérdés...ha ncoreról töltök le, akkor nem lehet balhé, vagy büntetés vagy valami, ugye?mert letöltöttem a photoshop cs4-et
Ha utána hazajössz, és nem zárta le a házatokat a rendőrség és még a géped is megvan, akkor biztonságban vagy.
Remélem egy életre szóló lecke lesz, hogy nem szabad semmit illegálisan letölteni...
Én a helyedben formáznám a HDD-t és elmennék 1-2 napra otthonról.FtcSikiHun írta:egy hülye kérdés...ha ncoreról töltök le, akkor nem lehet balhé, vagy büntetés vagy valami, ugye?mert letöltöttem a photoshop cs4-et
Már átpakolgattam, az a baj hogy XP-n nem megy a 2011es MSN... Csak Win7-re van ...Lionel85 írta:Nekem hasonló gondom volt. Nem tudtam belépni, így feltettem a 2011-est. Szerintem próbáld meg és ha nem megy, akkor csinálj új címet. De ha megy a 2011-essel, akkor nem kell átpakolgatni az ismerősöket az új címre.L.Messi 10 írta:Lenne egy kérdésem:
Valamilyen okból kifolyólag blokkolták az MSN-em. Nem tudtam "megjavítani" semmilyen módszerrel, de szeretnék csinálni egy újat. Az ismerőseim e-mail címét meg tudom valahol nézni? Az a baj hogy nem egyedül használom a gépen az MSN-t, és a naplózott beszélgetésekben nem tudom melyik e-mail az én ismerősömé, és kihez tartozik. Ha valaki tud egy módszert, annak előre is köszönöm! (olyat ahol be kell lépni MSN-be, ne ajánljatok, emrt nem enged belépni)
Nekem hasonló gondom volt. Nem tudtam belépni, így feltettem a 2011-est. Szerintem próbáld meg és ha nem megy, akkor csinálj új címet. De ha megy a 2011-essel, akkor nem kell átpakolgatni az ismerősöket az új címre.L.Messi 10 írta:Lenne egy kérdésem:
Valamilyen okból kifolyólag blokkolták az MSN-em. Nem tudtam "megjavítani" semmilyen módszerrel, de szeretnék csinálni egy újat. Az ismerőseim e-mail címét meg tudom valahol nézni? Az a baj hogy nem egyedül használom a gépen az MSN-t, és a naplózott beszélgetésekben nem tudom melyik e-mail az én ismerősömé, és kihez tartozik. Ha valaki tud egy módszert, annak előre is köszönöm! (olyat ahol be kell lépni MSN-be, ne ajánljatok, emrt nem enged belépni)
Atya úr isten, hogy lehetek ilyen segghüle... KöszPerrero írta:nézz bele a naplózott beszélgetésekbe, ott írja h ki milyen nicken írt éppenL.Messi 10 írta:Lenne egy kérdésem:
most nézem, valami bug volt tényleg, és azt javíották, elvileg hamarosan működni fog most márFecooo írta: nekem is sokszor gáz van vele... sztem bugos ez a verzió...