Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Formázd meg ntfs-re. Alapból fat fájlrendszer van a usb-n, ami nem kezeli a 4 gb-nál nagyobb fájlokat.18Barca99 írta:Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ma vettem egy 8 gigás Kingston pendrive-t. Van egy 6.53gigás fájl a gépemen amit rászeretnék tenni de egyszerűen akárhányszor másolni akarom rá, mindig azt írja ki, hogy már nincs elegendő hely. A pendrive-ra azt írja ki, hogy 7.45 giga hely szabad. Akkor mi lehet a gond?
Vagy a nagylábujj körmük hosszának növekvő sorrendjére....Ne már srácok!bence-barca írta:Amúgy nem azért, de most, h itt közösen próbáltuk megoldani kiderült, h több játékos ill. gondolatmenet jó. Tehát lehet, h most már mindenki rájött, h a mezszámos megoldás a jó, de mivan, ha a teszt írója nem arra gondolt? Hanem például a magasság csökkenő sorrendesre?
Az oldalon írták hogy ezesetben több megoldást is elfogadnak.bence-barca írta:Amúgy nem azért, de most, h itt közösen próbáltuk megoldani kiderült, h több játékos ill. gondolatmenet jó. Tehát lehet, h most már mindenki rájött, h a mezszámos megoldás a jó, de mivan, ha a teszt írója nem arra gondolt? Hanem például a magasság csökkenő sorrendesre?
Bakkerbence-barca írta: Ha kettővel nő, akkor Jeffren! Számolni tudni illik
3,5,7,9,11? Jeffren?detabarca írta:
Legalább a mezszámokig már eljutottatok....Most írjátok le egymás után a felsorolt játékosok mezszámait! Ha így se jöttök rá a megoldásra akkor már baj van!
Ha kettővel nő, akkor Jeffren! Számolni tudni illikmessideco írta:mezszám nő kettővel...ú.h. Pedro
Legalább a mezszámokig már eljutottatok....Most írjátok le egymás után a felsorolt játékosok mezszámait! Ha így se jöttök rá a megoldásra akkor már baj van!Bányász írta: Én a magam részéről a mezszámokból indultam ki...
Én erre nem is gondoltam.fcbarca0827 írta:Kábé, annyi hasonlóságot tudok felfedezni, hogy mind a 4-en spanyolok és 5 betűből áll a nevük. Ez alapján: Pedro.Messithebest írta:Tényleg nem vágom,de aki megakarja nézni,tessék:
Kivel folytatódik a sor? Piqué, Puyol, Villa, Bojan, ?
Nekem is Pedro, de nekem az alapján, h csökkenő sorrendbe lennének magasságuk alapjánfcbarca0827 írta:Kábé, annyi hasonlóságot tudok felfedezni, hogy mind a 4-en spanyolok és 5 betűből áll a nevük. Ez alapján: Pedro.Messithebest írta:Tényleg nem vágom,de aki megakarja nézni,tessék:
Kábé, annyi hasonlóságot tudok felfedezni, hogy mind a 4-en spanyolok és 5 betűből áll a nevük. Ez alapján: Pedro.Messithebest írta:Tényleg nem vágom,de aki megakarja nézni,tessék:
Bakker, nagyon szidni fogod magad, mikor megtudod a választ!Messithebest írta:
Tényleg nem vágom,de aki megakarja nézni,tessék:
Tényleg nem vágom,de aki megakarja nézni,tessék:detabarca írta:A 2. az egyik legkönnyebb!Messithebest írta: Te jó ég ez nagyon nehéz
De a 2ikat nem vágom.Azt hogy?
szerk.: Na a 3ikat és az utolsót már megfejtettem
Gondolj csak bele, ez egy sor! És már sokat segítettem
A 2. az egyik legkönnyebb!Messithebest írta:Te jó ég ez nagyon nehézdetabarca írta:Kérések kipostázva! Lehet törni a buksit és gyepálni a guglit!
De a 2ikat nem vágom.Azt hogy?
szerk.: Na a 3ikat és az utolsót már megfejtettem
Te jó ég ez nagyon nehézdetabarca írta:Kérések kipostázva! Lehet törni a buksit és gyepálni a guglit!
Küld el nekem is, most épp kódfejtek, de ezt is megpróbálomdetabarca írta:Ha érdekel titeket a másik 10 kérdés és még nem jöttetek rá, hogy honnan van akkor kérésre beírom, vagy elküldöm PÜ-ben. Nagyon jó a többi kérdés is. Kell hozzá logika és lexikális tudás egyaránt. Utóbbit lehet helyettesíteni guglival, de nem olyan egyszerű.
Érdekel.detabarca írta:Ha érdekel titeket a másik 10 kérdés és még nem jöttetek rá, hogy honnan van akkor kérésre beírom, vagy elküldöm PÜ-ben. Nagyon jó a többi kérdés is. Kell hozzá logika és lexikális tudás egyaránt. Utóbbit lehet helyettesíteni guglival, de nem olyan egyszerű.
Áhá, szóval ígyfcbarca0827 írta:Miért? 10+10+11+8+8=47
2-en Stoichkovnak, 3-an Rivaldonak öltöztek.
szerk.: Háhá, most én voltam a gyorsabb.
Dehogynem!Bob_Marley írta:Jaja volt 11es Rivaldo, de akkor sem jön ki a 47!