Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
24 az egyetlen sorozat amit abbahagytam 2 évad utánPrimitive írta:Most, hogy vége a vizsgáimnak, van egy kis szabadidőm, és arra gondoltam, hogy elkezdenék valami értelmes sorozatot.
Dexter, Kaliforgia, Így jártam..., Maffiózók, Nancy ül a a fűben, Blue mountain state, és hasonlók kizárva, vagy mert láttam vagy mert láttam pár részt, és nem jöttek be.
24, Szökés vagy Trónok harcán gondolkodom?! Esetleg valaki tud valami értelmesebbet ajánlani? (értem ez alatt azt, hogy legyen a sorozatnak valami története)
Letöltöm az első évadot, és megskubizom, aztán majd szólok, hogy folytatásra kerül e a dolog.bence-barca írta:Eddig nem sokan fogadták meg az ajánlásom, mert ananászok, de azért neked is ajánlom a Sírhant műveket!Primitive írta:
24, Szökés vagy Trónok harcán gondolkodom?! Esetleg valaki tud valami értelmesebbet ajánlani? (értem ez alatt azt, hogy legyen a sorozatnak valami története)
Btw, Lui, hogy állsz vele?
Most elmondanád nekem ezt, mint halandó földi embernek, hogy mit jelent a high concept?sjd írta: Ez a "legyen története" az átívelő szál / high concept akar lenni amúgy?
Hát ezek közül a Szökés és a Trónok harca nálam komoly meccset vívna, 24 sztem nem olyan jó. Szökést mondanám inkább azért, mert már befejezték, úgyhogy akkor nem fogsz itt ülni két hét múlva komoly Trónok harca elvonási tünetekkel. De talán minőségben utóbbi az egyenletesebb.Primitive írta:24, Szökés vagy Trónok harcán gondolkodom?! Esetleg valaki tud valami értelmesebbet ajánlani? (értem ez alatt azt, hogy legyen a sorozatnak valami története)
Eddig nem sokan fogadták meg az ajánlásom, mert ananászok, de azért neked is ajánlom a Sírhant műveket!Primitive írta:M
Ezen az Alyson Hanniganen mindíg meglepődök mennyire jó szinészmessideco írta:HYMYM S08E13
Ha lesz 35 évad, akkor is nézni fogomNagyon jó sorozat, zseniális. Volt ebben a részben minden ami kellett.
lassan ráveszem maga én is. ahogy nézem pont ma lett vége a 3. évadnakDeus írta:No, ledaráltam a Haven első évadját. Összességében nem volt rossz sorozat. Szerintem nézhető. Évadzárója meg rendesen durrantott egy nagyot o.O
No, ma írják sorozatjunkie-n, hogy tényleg jún 30., de csak 12 részes lesz.davi10 írta:BRÉKING NYÚZ !!!
A Dexter 8. évadja június 30.-án kezdődik, és úgy néz ki, hogy 16 részes lesz.
Valahol itt lesz az igazság. Most hogy keresgéltem,elméletileg két évados sorozat+3 mozifilm lett volna a tervsjd írta:Nem tudom milyen jellegű sztori ez a Setét Torony, de amennyit összeolvasgattam róla ilyen sorozatos blogokon, ha jól emlékszem nem 2 forint...
Már párszor olvastam róla, h sorozatot készítenének belőle, de valahogy mindig elfelejtik.Tim írta:Azért túlzásokba ne essünkvisca el barca írta:haven,
stephen king, csak jó lehetInkább azt mondd meg,hogy a Setét Torony
miért nem kell egy stúdiónak sem,pedig minden adott lenne egy jó mini sorozathoz. Nem értem.jpg
Azért túlzásokba ne essünkvisca el barca írta:haven,
stephen king, csak jó lehet
Igen, nagyjából egyetértek. Ez már 'ismétlődése' a negyedik évadnak.Deus írta:Az a baj, hogy már nagyon lapos lett az egész... Ott kellett volna lezárni az egészet, mikor legyőzték Lucifert.CsacsMate írta:
Köszi! Akkor a démonvadászat is beindul jövő héttől.![]()
Köszi! Akkor a démonvadászat is beindul jövő héttől.Deus írta:
Bár még mindig van egy kérdés a fejemben: Mi van William Bell -el? 4. évad végén átutazott a másik univerzumba, oszt kész? Ennyi volt?
Más: Nem volt nehéz kitalálni, hogy ki volt az a kis kopasz fiú. Már korábban kiagyaltam, h ő a Szeptember fia.
Bell-t az 5-dik évad elején megszabadították a kezétől, és ott beszéltek is róla valamelyik részben pár mondatot, hogy miért nem segítettek rajta. Valószínűleg még mindig a borostyántömbben van, amit elvittek a kopaszok, vagy lehet meg is semmisítették.