Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? 10+10+11+8+8=47Bob_Marley írta:Jaja volt 11es Rivaldo, de akkor sem jön ki a 47!Itt csavar van srácok, alapból 47 egy prímszám......Ez csak szorzásnál jelent problémát, de összeadásnál is problémát okoz.......
Sejtettem, hogy ez lesz a megoldás, csak nem találtam rá bizonyítékot. Köszi a segítséget!kurdt írta:Valamilyen szinten szerintem ez a megoldás...Rivaldo volt 11-es is
No, hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy:detabarca írta:Hali!
A szomszédban készült egy nagyon jó kvíz, de ez a kérdés kifogott rajtam...
Biztos, hogy mindig 10-esbe és 8-asba játszottak a Barcelonában?detabarca írta:A 2 mezszám ugye 8 és 10.
Valamilyen szinten szerintem ez a megoldás...Rivaldo volt 11-es isLionel85 írta:Szerintem volt két Rivaldo, két Sztoicskov és volt egy valaki, aki Overmars (11).detabarca írta:Hali!
A szomszédban készült egy nagyon jó kvíz, de ez a kérdés kifogott rajtam....
"A (...) blog legutóbbi szerkesztőségi ülésére mindenki egy régi, eredeti Barca-mezében érkezett. Néhányan Sztoicskovnak öltöztek, a többiek Rivaldónak. (Másfajta mezt nem viselt senki.) A mezszámaik összege 47 volt. Hányan voltak az összejövetelen, és ki milyen mezt viselt? (értsd: hány darab Sztoicskov és hány darab Rivaldo mez volt?)"
Vhol van benne vmi csavar, de nem sikerül rájönnöm. A 2 mezszám ugye 8 és 10. A 47 nem lehet közös többszörös, és nem vágom mi lehet a gond...Biztos vmi apróság, amitől szétba.... majd az ideg...
Plíz help me!
Lionel85 írta:Szerintem volt két Rivaldo, két Sztoicskov és volt egy valaki, aki Overmars (11).detabarca írta:Néhányan Sztoicskovnak öltöztek, a többiek Rivaldónak. (Másfajta mezt nem viselt senki.)
Plíz help me!![]()
Ez a gond....detabarca írta:Néhányan Sztoicskovnak öltöztek, a többiek Rivaldónak. (Másfajta mezt nem viselt senki.)
Szerintem volt két Rivaldo, két Sztoicskov és volt egy valaki, aki Overmars (11).detabarca írta:Hali!
A szomszédban készült egy nagyon jó kvíz, de ez a kérdés kifogott rajtam....
"A (...) blog legutóbbi szerkesztőségi ülésére mindenki egy régi, eredeti Barca-mezében érkezett. Néhányan Sztoicskovnak öltöztek, a többiek Rivaldónak. (Másfajta mezt nem viselt senki.) A mezszámaik összege 47 volt. Hányan voltak az összejövetelen, és ki milyen mezt viselt? (értsd: hány darab Sztoicskov és hány darab Rivaldo mez volt?)"
Vhol van benne vmi csavar, de nem sikerül rájönnöm. A 2 mezszám ugye 8 és 10. A 47 nem lehet közös többszörös, és nem vágom mi lehet a gond...Biztos vmi apróság, amitől szétba.... majd az ideg...
Plíz help me!
Elméletileg igen,de xp telepítővel nem fog működni. Vagy a win7 telepítője kell,vagy linux live cd. Esetleg valamilyen particionáló progi. Ha összefügg avval a problémával ami a dühöngőben is említve volt,akkor van egy rossz hírem valószínűleg sérült a vinyón a boot szektor(fizikailag).torrentkiller írta:Mondjuk ha leformázod az egész rendszer partíciót, és felteszed azt az OP rendszert amit akarsz...Hunter91 írta:Hogyan tudom letörölni a Windows 7et?
Mondjuk ha leformázod az egész rendszer partíciót, és felteszed azt az OP rendszert amit akarsz...Hunter91 írta:Hogyan tudom letörölni a Windows 7et?
bármilyen op rendszer telepitőjét berakod, arról bebootlsz, s azokban van partició manager!Hunter91 írta:Hogyan tudom letörölni a Windows 7et?
a kis gané,már mozdult isTim írta:Úgy ám! De ne is reménykedj,megközelíthetetlen..LM10 írta:
Szandi te vagy a baloldali lány?![]()
Wow. Még életemben nem beszéltem igazi Barca szurkoló lánnyal.Tim írta:Úgy ám! De ne is reménykedj,megközelíthetetlen..LM10 írta:
Úgy ám! De ne is reménykedj,megközelíthetetlen..LM10 írta:
Szandi te vagy a baloldali lány?Szandi írta:Uh ma van az utolsó záró nap és egy csajnak ugyanannyi van mint nekünk, szóval kérlek szépen titeket lájkoljátok a képünket ^^
http://streetfashionbudapest.hu/browse/image/727
Sziigetjegyért folyik a küzdelem.
asszonynak egy szót se:DPerrero írta: Szandival jársz![]()
avatárba kéneLeomessi14 írta:Milyen kepet akarsz felrakni? Avatarba? Vagt csak siman?barszagyerek írta:H.E.L.P.
ez a rohatt gép nem akar egy képet se felrakni![]()
![]()
Ment részemről is a lájk.Szandi írta:Uh ma van az utolsó záró nap és egy csajnak ugyanannyi van mint nekünk, szóval kérlek szépen titeket lájkoljátok a képünket ^^
http://streetfashionbudapest.hu/browse/image/727
Sziigetjegyért folyik a küzdelem.