Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta: Szerintem meg az egész egy álom lesz. Doakes meg az örs is
Szerintem meg az egész egy álom lesz. Doakes meg az örs isDeus írta:Dexter
Doakes nem jön vissza. Hogy jönne már vissza? Az csak flashback vagy Dex visszaemlékezései...
Hannah -al kapcsolatban meg szerintem öngyilkos lesz a böriben.
Az lesz a legdurvább, amikor LaGuerta viszi be Dextert az őrsre. Fuh... Sztem úgy fogja tisztázni magát, hogy Deb fogja hamisítani a bizonyítékokat, vagy nem tudom...
Nekem Dr. Gregory House volt a "példaképem"messideco írta:Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Sanama írta:
Valamiért nekem is az az érzésem, h vmi csavar lesz ebben a gyógyszeres dologban. Azt mondjuk nem hiszem, h azért volt, h kicsalja a tollat, mert nem tudhatott róla sztem.
Doakes meg elég váratlan kísértet
Valamiért nekem is az az érzésem, h vmi csavar lesz ebben a gyógyszeres dologban. Azt mondjuk nem hiszem, h azért volt, h kicsalja a tollat, mert nem tudhatott róla sztem.CsacsMate írta:Én még azt is meg merném kockáztatni, hogy Deb csinálta a vizet, hogy kicsalja a bizonyítékot Dex-től. Ha így is lenne, akkor jól titkolják a készítők, de hát ez a Dexter itt minden lehetséges.Sanama írta:figyu Harrison 18éves korára megtanul annyit,hogy Hey,Dad!Nem elég?
![]()
![]()
Amúgy azért arra kíváncsi lennék, hogy Hannah hogy rakta bele a pirulákat Deb vizébe...illetve, hogy hogyhogy nem érezte az ízén, valami íze csak van.
Trailert megnéztem a 12.részről úgy olvasd tovább!
Hannah neki fog esni Debnek, jaja!
meg DOAKES: "surprise motherfuker" az mi??![]()
alig várom
Én még azt is meg merném kockáztatni, hogy Deb csinálta a vizet, hogy kicsalja a bizonyítékot Dex-től. Ha így is lenne, akkor jól titkolják a készítők, de hát ez a Dexter itt minden lehetséges.Sanama írta:figyu Harrison 18éves korára megtanul annyit,hogy Hey,Dad!Nem elég?
![]()
![]()
Amúgy azért arra kíváncsi lennék, hogy Hannah hogy rakta bele a pirulákat Deb vizébe...illetve, hogy hogyhogy nem érezte az ízén, valami íze csak van.
Trailert megnéztem a 12.részről úgy olvasd tovább!
Hannah neki fog esni Debnek, jaja!
meg DOAKES: "surprise motherfuker" az mi??![]()
alig várom
Igen, pont az a mondata jelentett sokat, de sztem elsősorban akkor még fájdalmában mondta, mivel ugye épp előtte mondta el Dexnek, h mennyire sokat jelent neki, meg h mellőle nem akar menni sehova... Szal mire Hannah is elhitte, h majd Dex lesz az igazi, az felnyomjaSanama írta:Hannah azért is mondta szerintem, hogy you should have killed me... lesznek itt még gondokmiihii írta:Dex
harrison meg igen csak leragadt egy szinten
amúgy nagyon bejött ez a rész, anniyra nem figyeltem az estrade szál mögöttes részeket, így baromi nagyot ütött!
Hannah azért is mondta szerintem, hogy you should have killed me... lesznek itt még gondokmiihii írta:Dex
Letudtam én is a mai penzumot és nem volt rossz a cuccos. Bár inkább azokat írom, ami nem tetszett annyira. Estrada ügye nekem már a telefon után nagyon gyanús volt, h ez csak vmi csapda. Túlságosan klappolt volna, h éppen véletlenül most engedik ki a "hiányzó láncszemet", amikor kezd megfáradni LaGuerta nyoma, legalábbis társa már nem maradt a Dex utáni nyomozásban. Amikor ott volt kiterítve a konténerben már vártam, h esetleg amikor belevágja a kést, elmetszi a lehallgatókészüléket is vagy vmi ilyesmi által derül ki a trükk. Végül csak elmondta a csóka a dolgot és ezzel beigazolta, amit gyanítottam. Így meg vhogy nem jött be, h kiszámítható volt. A másik a Hanna dolog. Oké, h feladta meg döbbenet, h így alakult meg minden, DE! Mivel mindent tud Dexről, nem lesz jó vége, ha csak simán böribe kerül. Mivel Dex volt számára az , aki mellett újra élvezte az életet meg ilyenek, most piszkosul be fog rágódni, az tuti. És ez, a tudásával karöltve veszélyes lesz, uh valszeg ki nem írják még. Legalábbis a következő részig, ahol esetleg levágja majd vhogy Dex. Sztem nem lesz más választása...
Ami még eszembe jutott közben. Harrisonnál nem fura, h a Die-Die-on kívül még meg sem makkant egész életében?Sok szerepe nincs, de egy hangot nem ad ki, csak bámul előrefele és kész. Nem egy egészséges dolog ez egy "ekkora" gyereknél, nem? Na, nem mintha már folyékonyan kellene kiselőadásokat tartania, de azért na, vmit mégis...
Am még belepillantottam az előzetesbe, de meg is bántam. Sok lesz ez az egy hét addig...
Hamarosan. Nem kicsit csigáztál fel. Nekem már az előző évad is nagyon bejött, ezért kicsit a mostanitól féltem is, de az általad leírtak alapján nem lesz gond.visca el barca írta: mikor esel neki a soa-nak?
mikor esel neki a soa-nak?kanty írta:Hank Moodymessideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Nekem Ted Mosby abszolút.
Walter White
Jax Teller
Hank Moodymessideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Nekem Ted Mosby abszolút.
végre egy ember akinek bejönmessideco írta:A Kés/alatt nagyon jó másfél évad utánAjánlom mindenkinek