Karácsonyra lenne, de csak a Lion Sportban volt egy db Juventusos, azt is elvitték

te komolyan pinyózol? vagy vmelyik ismerősöd?Andris írta:Hölgyek, urak. Budapesten keresek ping-pont üzletet, szaküzletet, ahol széles választékot találok Butterfly ütőkből.
Valaki tud nekem segíteni?![]()
Gugli nem segített.
A Gugli mindig segítAndris írta:Hölgyek, urak. Budapesten keresek ping-pont üzletet, szaküzletet, ahol széles választékot találok Butterfly ütőkből.
Valaki tud nekem segíteni?![]()
Gugli nem segített.
Nem agár?Corvy írta:Nemtudja vki véletlen milyen fajta Sherlock Holmes kutyája?:D
győr plázában van a match előtt egy sportbolt. tele van mezekkel,ajándéktárgyakkal stb. vannak barcások is. érdemes benéznicripwalker írta:Sziasztok !
Nem tudom jó helyre írom-e de lenne kérdésem.A sulinkban minden évben húzunk az osztályban h. ki kinek vesz valamit az adott évben és úgy adódott h. a kedves osztályfőnököm húztam aki velem együtt nagy barcelona rajongó.Tudni kell róla h. jobban preferálja ha valaki saját maga készít valamit,nem csak bemegy a boltba és megveszi.Szóval én arra gondoltam h. rendelnék 1 kis focizó bábut(remélem érthető:D) barcelona mezben és ráíratnám a nevét.Esetleg tud valaki segíteni hol tudnám ezt megtenni neten,vagy Győr közelében.Előre is köszönöm
Üdv.
Elképzelhető, hogy meghibásodott a szoftver (ez csak egy TIPP!) hasonlóan viselkedett néhány éve az én nokiám és akkor ez volt a gond. Ha tényleg ez a gond amire csak úgy jössz rá hogy egy hozzáértő ember megvizsgálja akkor vidd be a szolgáltatóhoz akinél vagy és ők vagy frissítik a szoftvert vagy elküldik pestre.Hunter91 írta:Nekem olyan problémám van,hogy a telefonom valamiért megzavarodott.
Nokia 6500 Slide készülékem van(2éves) és az a baja,hogy beállítom a témát valamint csengőhangot. (ezek a fájlok a memóriakártyán vannak).
Egy idő után a telefon elfelejti ezeket a beállításokat és visszavált alap T-mob.le-s témára valamint csengőhangra.
Ez miért lehet? A fájlokat tudom használni,vagyis memo-kártyának nem hiszem hogy baja van.
Brazília ofkórszMichaaBee írta:Kellene egy kis segítség:
http://www.youtube.com/watch?v=XokkJZ7EW0w
Ez melyik ország himnusza?
L.Messi 10 írta:Itt egy kifejezetten gyerek mez 15.000.- és Mez+Nadrág+Zokni:MrVertigo írta:Sziasztok!
Az 5 éves kisfiamnak szeretnék Barca mezt venni. Tudtok segíteni, hol próbálkozzak? Ahol esetleg relatív emberi árban is kapható egy mez.
köszi
Gábor
http://www.focimix.com/focimix_shop/ind ... ductID=818
(és itt az oldal "nyersen" is: www.focimix.com )
Szerintem hívd ki a szerelőt (kb. 6000forint) ő tudni fogja mit hogyan kell beállítani. Nálunk is volt hasonló probléma,kijött megcsinálta:) Kb. 2órán át szarakodott,de végül jó lett.Én azóta nem birizgálom a router-t.Bob_Marley írta:Valaki kérem segítsen![]()
Komoly problémával küzdök!Váltottam internetcsomagot, s most a T-Home IPTV minden xir bizo egybe jön csomagban vagyok!Na már most ezzel nem is lenne baj, de !!!!
Egy modem van ami routernként is működik, s állítólag ehhez nincsen felhasználónév jelszó hanem a gép automatice generálja!
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy Routerbe beletudtam lépni közvetett IP címmel, s tudtam állítgatni benne dolgokat!
Most meg nem tudok!
És hát olyan furcsaságok vannak, hogy rákattintok egy linkre és nem jelenik meg, hanem kiszolgáló nem található bla bla....
Eddig úgy működött a net, hogy ip cím fixálva volt windowson keresztül a helyi kapcsolat tulajdonságok manuális ip cím...stb!
És voltak ehhez kapcsolódva megnyitva portok a routeren!
De most nincs!
És így pl passzív vagyok torrentezés közben, s mondom sima internet oldalak böngészésénél is vannak problémák!
1412-t már nem hívom fel, mert már így is szétidegeltek, mert magyarázok azt az se tudja mi van, annyit mondott egy csávó, ha problémám van, ki tudnak jönni, s megnézi, na hát nincs kedvem 8000ret kidobni arra, hogy kijöjjön valaki, aki szintén azt se tudja mi van....!
Zval a kérés az lenne, valaki esetleg le tudja írni, hogy tudok portokat létrehozni, fixálni az ip-t stb....
AVG tűzfalat használok, ha ez számít.!!!!!!!!