üdv mindenkinek! még korábban írtam a problémámról(akkor azt írták hogy rossz lehet az alaplapi gombelem) ami az hogy bekapcsolnám a gépet , de az nem indul el egyből , 2x újraidul és aztán amikor elindul akkor kidob egy hibaüzenetet:MAIN BIOS CHECKSUM ERROR akkor kiírja hogy recovering.. kikapcsol újraindul és jó minden!
de érdekes módon, ez csak akkor fordul elő amikor én kapcsolom be a gépet, bátyám még sose találkozott ilyesmivel és volt nekem is 1-2x olyan hogy nem történt meg ez..
és leesett mi lehet a gond (szerintem legalábbis minden jel erre mutat) a bekapcsoló gomb!
egy jó nagy darab gombról van szó ami abszolút nem stabil, kicsit hozzá érek már izeg- mozog és ahogy megnyomod benyomódik ,de ha másképp nyomom meg benyomódik majd kiugrik..olyan fura az egész nem az hogy megnyomod és úgy marad hanem mozog ki-be nyomódik és az lehet a gond ahogy én nyomom meg úgy nem jó, mert bátyám ahogy bekapcsolja neki beindul egyből szépen, semmi error. nem tudom hogy kéne, hogy mos sokáig nyomom amig ki be mozog a gomb vagy hirtelen elengedem nem tudom
ötlet? előre is köszi!
"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."