a. Vidd el szerelőhöz és cseréltesd ki a gombot, vagyBarcaádám írta:...
ötlet? előre is köszi!
b. próbáld meg azt, hogy az első gombot mindig benyomva hagyod, és a tápegységen lévő hátsó billenővel kapcsolod ki/be
a. Vidd el szerelőhöz és cseréltesd ki a gombot, vagyBarcaádám írta:...
ötlet? előre is köszi!
ment PÜ.chonggy írta:Tudna valaki egy linket adni a PowerPoint 2007 re?Nagyon fontos lenne!
Hát én ncore-ról szedtem, de elvileg ez jó:csababarca írta:
esetleg valami lnket hozzá nem tudsz?mert googlen csak 64bites verziót találok.
Nekem is csinált ilyet, aztán kereken 4 nap múlva magától helyreállt és mutatta, hogy klubmeghívást kaptam - lehet, nálad is ez lesz a helyzet...Lionel85 írta:Iwiwen a fejlécen azt írja ki a gép, hogy 4 db értesítésem van, de ha rámegyek, alább kiírja, hogy nincsenek értesítéseim. Pedig az e-mailemre is jön egy üzenet, hogy iwiwes értesítésem érkezett. Mi lehet a hiba?
Slither írta:Szedjetek le egy portable verziót, annál nem kell törni semmit, és még telepíteni sem kell.csababarca írta:Photoshopban kérnék segítséget.
Barátnőm Photoshopját egyszerűen nem tudjuk semmilyen crackel,seriallal véglegessé tenni.
Mindig csak próbaidősre sikerült,de már arra se,minden egyes újraindulásnál kéri a serialt.
Valaki tudna ebben segíteni,hogy milyen verziót töltsünk le,és hozzá cracket?
Szedjetek le egy portable verziót, annál nem kell törni semmit, és még telepíteni sem kell.csababarca írta:Photoshopban kérnék segítséget.
Barátnőm Photoshopját egyszerűen nem tudjuk semmilyen crackel,seriallal véglegessé tenni.
Mindig csak próbaidősre sikerült,de már arra se,minden egyes újraindulásnál kéri a serialt.
Valaki tudna ebben segíteni,hogy milyen verziót töltsünk le,és hozzá cracket?
A DVD tök tiszta, és csak álltalában akkor csinálja ezt, amikor a film egyben van, vagyis ha két részre van szedve, akkor rendesen végig viszi.Kidb írta:Lehetséges, hogy rosszul írta meg a program a másodikat vagy pedig a DVD karcos.nagyjudit89 írta:A minap kiírtam egy DVD-t, két DivX - es film volt rajta. Az egyiket az asztali lejátszó is végig lejátszotta, a másikat viszont csak a feléig vitte. A gép meg mind a kettőt rendesen lejátszotta. Akkor most ez hogy is van??
nekem is ezt csinálja az asztali, random nem játszik le, megáll, végére ugrik stb.nagyjudit89 írta:A minap kiírtam egy DVD-t, két DivX - es film volt rajta. Az egyiket az asztali lejátszó is végig lejátszotta, a másikat viszont csak a feléig vitte. A gép meg mind a kettőt rendesen lejátszotta. Akkor most ez hogy is van??
Lehetséges, hogy rosszul írta meg a program a másodikat vagy pedig a DVD karcos.nagyjudit89 írta:A minap kiírtam egy DVD-t, két DivX - es film volt rajta. Az egyiket az asztali lejátszó is végig lejátszotta, a másikat viszont csak a feléig vitte. A gép meg mind a kettőt rendesen lejátszotta. Akkor most ez hogy is van??
Nincsen semmi.FtcSikiHun írta:Ha rámész utána nincs bal oldalt a a postaláda, körüzenetek, klubok üzenetei stb. között?Lionel85 írta:Iwiwen a fejlécen azt írja ki a gép, hogy 4 db értesítésem van, de ha rámegyek, alább kiírja, hogy nincsenek értesítéseim. Pedig az e-mailemre is jön egy üzenet, hogy iwiwes értesítésem érkezett. Mi lehet a hiba?
Sajna letöröltem már az e-mailt.daffy írta:nem tudom,de próbáld meg megnyitni az e-mailen keresztül.
Múlt héten bikicsunáj volt.zola8787 írta:A Kaposvári helyre majd elugrok, Highlander tényleg jóVictor_Valdes írta:Mátészalka, Luca pub
Jármi út.
Ha a sok füves állatot, a verekedő cigányokat, és a drága piát szereted, akkor ott a helyed. A hétvégén ráadásul SP lesz a sztárvendég.![]()
![]()
Szerk.: Egyedül nem ajánlom a belépést, csak saját felelősségre.Mellesleg, nem szeretem az ilyen helyeket, de elég kellemes, leszámítva a felső 3 dolgot.
Én maradok a kocsmázásnál.
és Victor_Valdes: borsodi vagyok, nem riaszt el a kisebbség
De nem ilyen helyre gondoltam ahol SP a "sztárvendég" XDXDXD
Köszi a válaszokat
Ha rámész utána nincs bal oldalt a a postaláda, körüzenetek, klubok üzenetei stb. között?Lionel85 írta:Iwiwen a fejlécen azt írja ki a gép, hogy 4 db értesítésem van, de ha rámegyek, alább kiírja, hogy nincsenek értesítéseim. Pedig az e-mailemre is jön egy üzenet, hogy iwiwes értesítésem érkezett. Mi lehet a hiba?
nem tudom,de próbáld meg megnyitni az e-mailen keresztül.Lionel85 írta:Iwiwen a fejlécen azt írja ki a gép, hogy 4 db értesítésem van, de ha rámegyek, alább kiírja, hogy nincsenek értesítéseim. Pedig az e-mailemre is jön egy üzenet, hogy iwiwes értesítésem érkezett. Mi lehet a hiba?
A Kaposvári helyre majd elugrok, Highlander tényleg jóVictor_Valdes írta:Mátészalka, Luca pub
Jármi út.
Ha a sok füves állatot, a verekedő cigányokat, és a drága piát szereted, akkor ott a helyed. A hétvégén ráadásul SP lesz a sztárvendég.![]()
![]()
Szerk.: Egyedül nem ajánlom a belépést, csak saját felelősségre.Mellesleg, nem szeretem az ilyen helyeket, de elég kellemes, leszámítva a felső 3 dolgot.
Én maradok a kocsmázásnál.
zola8787 írta:Sziasztok! Tervezek 1 olyat, hogy bejárom az országot a legjobb disco/bulis helyeket keresve. Tudtok ajánlani? Hozzátok közelieket, mind1 melyik megye, arcképesem van, ingyenes a vonat XD
Köszi mindenkinek
Somogy megye - Kaposvár - Retrozola8787 írta:Sziasztok! Tervezek 1 olyat, hogy bejárom az országot a legjobb disco/bulis helyeket keresve. Tudtok ajánlani? Hozzátok közelieket, mind1 melyik megye, arcképesem van, ingyenes a vonat XD
Köszi mindenkinek
nyáron: mosonmagyaróvár bacardi beachzola8787 írta:Sziasztok! Tervezek 1 olyat, hogy bejárom az országot a legjobb disco/bulis helyeket keresve. Tudtok ajánlani? Hozzátok közelieket, mind1 melyik megye, arcképesem van, ingyenes a vonat XD
Köszi mindenkinek
mekkora írta:sziasztok
nem tudja e valaki hogy lehet e playstationon mobil nettel tehät olyan usb bedugossal netezni/online jätszani? mert sztem azt telepiteni kell es az ps3-näl nem megy.
tapasztalat valaki?