Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig semennyire. Most hogy meghallgattam pár számot, beszerzem a számaikat.Rinku írta:Hinder mennyire ismerős?
Az már nem igazán tetszik nekem...Úgy gondolom, azért találni itt is bőven System of a Down fant, és azt is gondolom, hogy Serj Tankian szólókarrierjét is nyomon követik sokan.![]()
Pár számukat ismertem, adok egy esélyt.A Franz Ferdinandet említeném még meg ebben az ajánlásban.Kicsivel az ezredforduló után alakult együttes, színtiszta independient
Sosem maradsz magadra, cimbora!davi10 írta:Micsoda?? Hogy találni? Régóta legeslegkedvencebb együttesem
Aszittem egyedül vagyok, de láttam, talán soadrolinak is innen jön a neve?
Serjzsel nincs bajom, de zenészként Daront (a gitárost) többre tartom, neki, amikor 2006-ban feloszlottak új bandája lett Johnnal (a dobos).
Ha nem ismered, akkor csekkold le őket Scars on Broadway a banda neve. Nem egy System, de a lassú számaik nagyon bejönnek.
Azt vágod, hogy 2011 óta újra turnézik a SOAD? Mondjuk Serjnek elég gyenge hangja lett, de azért ha csak egyszer jönnének Magyarországra tuti, hogy kimennék rájuk.
És hogy ne legyen off, berakom az egyik leghíresebb számukat:
System of a Down - Chop Suey
Micsoda?? Hogy találni? Régóta legeslegkedvencebb együttesemRinku írta:
Úgy gondolom, azért találni itt is bőven System of a Down fant, és azt is gondolom, hogy Serj Tankian szólókarrierjét is nyomon követik sokan.Ha esetleg mégsem, mert talán nem is tudtak erről, vagy csak szimpatizálnak a SOAD néhány populárisabb zenéivel és ezáltal Serjzsel is, akkor azt hiszem nekik tetszeni fog ez a néhány zene!
Nagyon bírom a srácot, az igazi elvont előadóművész mintája, aki a köznép számára katyvasznak és zavarodottnak tűnő zenét játszik, másoknak fel sem tűnő komoly háttértartalommal, ami egyszerre jelenik meg a képi és hangi ábrázolásban.
Empty Walls
Lie Lie Lie
Saving Us
Baby
Fú, azt hiszem új kedvencem vanRinku írta:Hinder mennyire ismerős?Nagyon jó dallamos hard rockot játszanak és van rengeteg, az ember érzékenyebb részét érintő zenéjük is.
Egyszerűen egy élmény hallgatni az albumaikat, az ilyen remek, modern hard rock zenekarokat hiányolok a zenei a palettáról nagyon, de most legalább bővült egy a kis lita még egy taggal!
Lemezek közül igaz nem jött ki sok, de az a kevés is igen magas színvonalú, remek zenékkel!
Nem ismertem, de tényleg faja. Gyorsan le is húztam mindkét albumukat és ma azt hallgatom majd melóban.Rinku írta:Hinder mennyire ismerős?![]()
Hallgasd meg az akusztik verziót:albicelesteX írta:http://www.youtube.com/watch?v=M1wTYen8kEk
Erre a számra vagyok a legkíváncsibb...
Úgy szint jöhetne ide is..lui1698 írta:Engem is érdekelne, aki tud linket hozzá a dobjon egy pü-t legyen szíves.albicelesteX írta:Nincs meg valakinek Deniz-Eufória album?
Engem is érdekelne, aki tud linket hozzá a dobjon egy pü-t legyen szíves.albicelesteX írta:Nincs meg valakinek Deniz-Eufória album?
Komám, ezért megérdemelnél tőlem egy Gibson SG-vel való medvepuszit!
Mindegyiket nagy kedvenc. Ska-P koncertre pedig nagyon elmentem volna, Ska-Pécsen voltam már (Ska-P Tribute Band), az is ütős, de még sok magyar csapat van, ami jó.Rinku írta:Srácok, skaval hogy álltok?Én nagyon szeretem, olyanokat lehet a ska zenékre táncolni!
A Pannonia Allstar Ska Orchestra /PASO/ Hegyalján mindig jó bulit csinál, igazi fesztiválra való együttesek a ska bandák!
Kingston Cruisers - Rockin' It Right
PASO - Budapest
PASO - Mo'Fyah
PASO - Tell Me Why
Skafunderz - Move It
Skafunderz - Szép emlék
Na és a végére egy érdekes fúzió:
Ska-P - Niño Soldado
Ska-P - La Estampida
Ska-P - Mis Colegas
Ska-P - Intifada
Ej, de kár!detabarca írta:...