lui1698 írta:House-zal én is már a finisben vagyok, de a 8. évadnál nagyon alábbhagyott a lelkesedésem.
6. résznél tartok, és egyre inkább azt veszem észre, hogy már nem érdekel.

Az elején még volt, hogy majd egy egész évadot ledaráltam húzóban most meg jó, ha 1 részt megnézek napjában.
Mindegy azért végig tolom most már, de nem hiszem, hogy sok újat tudna még mutatni a sorozat.
Így egy kis elő-összegzésként annyit én is elmondhatok, hogy Greg House a világtörténelem legnagyobb sorozat karakterei között van, ráadásul az élmezőnyben.
Maga a karakter, a dumák, a drámai bociszemek nagyon fognak hiányozni, de talán majd most, hogy a doki kiírta a vicodin-omat könnyebben viselem majd a hiányát...
A többi karakterről is 1-2 mondat: nekem 4-man volt a kedvencem, szerintem House után a legkarakteresebb szereplő, mellette talán még csésznek voltak jó időszakai.
Kemeron-t jobb lett volna, ha elcsapja egy traktor az álszent kis ribancot fhúj, de rühelltem mindig is, 13-ban sokkal több volt, mint amit kihoztak belőle, Wilson is elment, főleg azokat bírtam mikor oblákoltatták egymást hauzzal.

Többiek nem nagyon érdemelnek több szót, jó kiegészítő emberek voltak.
Zsír, akkor tényleg nem én voltam rosszul bekötve már a végére, ez a 8. évad már egyfajta kivéreztetése volt a sorozatnak. Én is itt a 6.-7. körül bizonytalanodtam el, h érdemes e ezt végigszenvednem, de nem illik a célegyenesben abbahagyni

Azért told végig, mert úgy a tizenvalahányadiktól még lesznek jó részek, kicsit beindul a dolog.
Múltkor én is elgondolkodtam ezen a ranglistán és be is akartam írni, de aztán a végére elfelejtettem

De így, h te is bevésted, én is megírom a sajátom.
Überkedvenc természetesen A Doki. Ahogy mondod, a világtörténelem egyik legnagyobb karaktere, hatalmas forma a tag és nagyon jó választás volt Laurie a szerepre. Az ő arca telibe visszaadta a kiélt, búskomor, stb... vonásokat, viszont amikor kellett, a fapofán egy-egy apróbb rezdüléssel is "beszélt". Nekem a kedvenc képsoraim tőle azok voltak, amikor párszor némaságot fogadott és a stáb találgatott, ő meg ilyen szomorú fejjel, vidám fejjel, kézjellel mutatta, h hideg-meleg a dolog

Azokat többször is visszapörgettem és a könnyeim folytak
Aztán nekem Wilson volt a kedvencem. Azok a szövegek, ahogy rezignáltan konstatálta a dolgokat, meg szarkasztikusan visszaoltotta a dokit, óriásiak voltak. Meg tényleg, ahogy szívatták egymást...
A dobogóra még Chase került fel. Vmiért az ő karaktere is megtalált. Az ő stílusa is bejött, a humora meg úgy ánblokk.
Aztán asszem Taub jön a listán, mert ő is elég korrekten adta elő. Ahogy tűrte, amikor kapta az ívet és ahogy reagált, tetszett.
Hmm, innét már nehezebb, mert nem sok különbséget tudok tenni. Talán 13, mert szép

Igaz, több is lehetett volna a karakterében, mert nem annyira forrt ki, de a külső vitte a prímet.
Foreman olyan felemás lett nekem. Voltak jó időszakai, de olykor egyáltalán nem jött át, ezért végzett ilyen hátul.
Aztán még Cuddy is említést érdemel, mert jól adta a szerepet, ahogy évődtek a dokival időtlen időkig. És ugye az ominózus évadzáró jelenet, amikor megjelent a fürdőben a dokinál, amikor ott voltak a vicodinok a kezében...
A többiek futottak még kategória. Cameron kicsit idegesítő volt, Adams és főleg Park meg színtelen-szagtalan. Amber nekem túl sok volt, Kutner meg nem sok nyomott hagyott bennem.
Összegezve, felért a sorozat a top10-em középmezőnyéhez a sorozatok terén. Sanszos, h majd még újranézős lesz. Bár a részeket könnyű elkapni, mert elég sok adón megy, ezekbe tuti még bekapcsolódok ezután is.
House 4 prezident!