Ha időben lefekszel akkor állítsd vissza már este. Ha egész pontosan akarsz akkor 3kor felébredsz, visszaállítod 2re és alszol továbbVictor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy pontosan mikor kellene az órát vissza állítani? ( órára pontosan )

Ha időben lefekszel akkor állítsd vissza már este. Ha egész pontosan akarsz akkor 3kor felébredsz, visszaállítod 2re és alszol továbbVictor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy pontosan mikor kellene az órát vissza állítani? ( órára pontosan )
http://techline.hu/szubjektiv/20090923_ ... overy.aspxozsimiki írta: Nekem is hasonló gondom lenne, illetve a kötvetkező:
digitális fényképezőgépem Kingston memória kártyájáról véletlenül az összes képet töröltem, 1 db helyet, ha csatlakoztatom a géppel, milyen progival tudnám esetlegesen visszaállítani? vagy tegyek le az itthoni megoldásról? nagyon fontos lenne, ha lehetséges előbb itthoni megoldásokat írjatok, már aki tud.
köszönöm előre is
Tegnap összeomlott a firefoxom! Nem tudom, hogy hogy, tegnapelőtt este még nagyban böngésztem rajta, de tegnap délután, mikor kapcsoltam be a gépet, kiírta, hogy a Firefoy összeomlott. Rákérdeztem egy-két emberre, hogy tudnak e ajánlani valamit, mi a teendő ilyenkor, mivel akárhányszor mentem rá arra, hogy Firefox újraindítása, eltűnt ez a kis ablak, azttán jó 1-2 másodperc múlva megint visszajött. Szóval, kattingathatok napestig, semmit nem csinál. Már be is jelentettem vagy 6x a Mozilla felé, hogy javítsák ki, de semmi eredmény.
Megérdeklődtem 1-2 helyen, hogy mit is tudnék akkor kezdeni. Egyhangú válasz volt: trójai vírusok vannak a gépen és azok nem engedik megnyitni. Oké, nincs pánik, futtatom a víruskeresőmet. Talált is 8-at, meg is tisztíotta őket. Biztonság kedvéért le is töröltem a Firefoxot cakkumpakk, majd felinstalláltam újra a 3.6.12-t. Semmi változás, még mindig össze van omolva. Felraktam a 4.0 Beta verziót, ugyanezen eredménnyel.
Mivel a Foxtrick csak Firefoxon működik és ez a kedvenc böngészőm, tele könyvjelzővel és cookieval, nagyon jó lenne, ha ismét üzemképes lenne! Ha valaki tud segíteni, van valami ötlete, tudna tanácsot adni kérem írjon már a fur.arpi05@freemail.hu címre! Sürgős lenne!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Mellékelten egy kép a dolgoról: http://img709.imageshack.us/img709/6409 ... zeomls.jpg
Nekem is hasonló gondom lenne, illetve a kötvetkező:VIII.Henrik írta:Szia! Nekem egy külső merevlemezzel volt hasonló problémám. Akkor egy hónapokkal korábbi mapparendszer jelent meg, és nem láttam egyszerűen az utolsó állapotot. Egy számtech üzletbe vittem el, ahol 1 óra alatt visszaállították a legújabb állapotnak megfelelően. Léteznek rá programok, de én a tisztában voltam a képességeimmel, és inkább bevittem a szakikhoz. Memóriakártyákról is vissza tuják hozni a már törölt állományokat. Sok sikert!mekkora írta:
Üdv!
hát nem, csak asszonynak sms-t akarok küldeni, aztán ingyen sms-t egy német oldalról lehet küldeni, és a tegnapi adagot már elhasználtam, viszont még most sem engedi, hogy küldjek.chonggy írta:gondolom,valami csaj van az ügy mögött...Victor_Valdes írta: Tiéd lett a pacsi span.
Tiéd lett a pacsi span.chonggy írta:én úgy tudom,hogy egy időzónában vunk...Victor_Valdes írta:valaki help me!
mennyi most az idő német országban? fontos lenne. pls srácok.
aki megmondja kap egy virtuális pacsit.![]()
én úgy tudom,hogy egy időzónában vunk...Victor_Valdes írta:valaki help me!
mennyi most az idő német országban? fontos lenne. pls srácok.
aki megmondja kap egy virtuális pacsit.![]()
én az xp freedom 3-at ajánlom,ha igény lenne rá,tudok küldeni privátban "üzletet",ahonnan megszerezhetőLM10 írta:Én is komolyan gondolkozom, hogy a win-et felteszem. Mennyivel másabb mint az XP, nehéz megszokni?
Én egy fél éve semmi pénzért nem váltottam volna át, szerettem az xp-t és megszoktam, de amikor megvettem a laptopot akkor muszáj volt felraknom a 7-est. Azt kell mondanom hogy nem rossz, meg kell szokni, de szerintem jó. Bár azzal számolnod kell hogy régebbi játékok nem nagyon mennek majd rajta. De mindent egybevéve inkább megéri váltani, idővel tetszetősebb a w7.LM10 írta:Én is komolyan gondolkozom, hogy a win-et felteszem. Mennyivel másabb mint az XP, nehéz megszokni?
Ha win7re gondolsz, semmi extra, én legalábbis nem haltam bele az elmúlt 4 hónap során. De Office szigorúan csak 2003as!LM10 írta:Én is komolyan gondolkozom, hogy a win-et felteszem. Mennyivel másabb mint az XP, nehéz megszokni?
hm, netről van a telepítő v kaptad géphez és CD-ről?LM10 írta:Mikor még fent volt a program nem jelezte sárgával. Sőt, mindenhol azt írta, hogy jó minden, mégsem érzékelte maga a gép a hangkártyát.kennyke04 írta:Start-> vezérlőpult->teljesítmény és karbantartás->rendszer-> hardver fül ->Eszközkezelő és itt nézd meg h nincs-e felkiáltó jel v sárga háromszög vagy valami ilyesmi a hangnál. Ha van, akkor szerintem csak rakd újra a Realteket.LM10 írta:Alaplapi, de akkor sem jó...XP SP2-es oprendszerem van.
Letöröltem a realteket, és mikor újra telepíteném ezt írja ki:
http://img72.imageshack.us/img72/3533/nvtelenz.jpg
Erre tudsz valami megoldást?
Mikor még fent volt a program nem jelezte sárgával. Sőt, mindenhol azt írta, hogy jó minden, mégsem érzékelte maga a gép a hangkártyát.kennyke04 írta:Start-> vezérlőpult->teljesítmény és karbantartás->rendszer-> hardver fül ->Eszközkezelő és itt nézd meg h nincs-e felkiáltó jel v sárga háromszög vagy valami ilyesmi a hangnál. Ha van, akkor szerintem csak rakd újra a Realteket.LM10 írta:Alaplapi, de akkor sem jó...XP SP2-es oprendszerem van.
Start-> vezérlőpult->teljesítmény és karbantartás->rendszer-> hardver fül ->Eszközkezelő és itt nézd meg h nincs-e felkiáltó jel v sárga háromszög vagy valami ilyesmi a hangnál. Ha van, akkor szerintem csak rakd újra a Realteket.LM10 írta:Alaplapi, de akkor sem jó...XP SP2-es oprendszerem van.
Nem tudok neked pontos adatokat szolgálni, de én is úgy olvastam, hogy valamit javítani tudd rajta, de nem kell csodát várni. Amíg a bitrate-je egy DVD-nek, nem fogsz látni képi hibát rajta. Fél centiről nézve, pixeleket számolva, már csúnya lehet, de filmnézés közbe semmit nem lehet észrevenni. Az avi viszont tényleg tud csúnya lenni HD-n.barcafan0911 írta:Akkor a laptopos hd nézésről lemondok. De lenne még egy ide kapcsolódó kérdésem. Ha az embernek full hd-és lcd tv-je van és beszerez egy bluray lejátszót, akkor az a sima dvd filmet felkonvertálja 1080p hd-re? Vagy ez is csak kamu?
Alaplapi, de akkor sem jó...roni009 írta:winnek alapból fel kéne ismernie, ha alaplapi a hangkártya legalábbis nekem mindig így voltLM10 írta:Srácok! Újratettem megint a gépet, de nincs hang. Valami ilyesmit írt mikor telepítette, hogy valami segédcucc nem volt jó, ezért nem teljes a telepítés. Feltette a Realtek progit, meg fut is, de mégsem érzékeli a gép a hangot. Miért van ez?
winnek alapból fel kéne ismernie, ha alaplapi a hangkártya legalábbis nekem mindig így voltLM10 írta:Srácok! Újratettem megint a gépet, de nincs hang. Valami ilyesmit írt mikor telepítette, hogy valami segédcucc nem volt jó, ezért nem teljes a telepítés. Feltette a Realtek progit, meg fut is, de mégsem érzékeli a gép a hangot. Miért van ez?
ugyanaz a szitu, ahogy avi-ból se tudsz csinálni dvd minőséget, dvd-ből se blue ray-t, a minőségen általában csak rontani lehetbarcafan0911 írta:Akkor a laptopos hd nézésről lemondok. De lenne még egy ide kapcsolódó kérdésem. Ha az embernek full hd-és lcd tv-je van és beszerez egy bluray lejátszót, akkor az a sima dvd filmet felkonvertálja 1080p hd-re? Vagy ez is csak kamu?