sima bsplayer, media player classic viszi jó codecel, én is csak hd-t töltök, de nekem van egy 23,5' monitorom, ezen az avi minőség már full gagyi, rá is vagyok kényszerülve, hogy az ilyet töltsem. Laptopon én se látom értelmét, hogy hd-t nézzbarcafan0911 írta:Hát ez szívás. Amúgy találtam egy amcsi oldalt ahonnan full hd-s filmeket és sorozatokat lehet letölteni. A laptopom támogatja a hd-t, de úgy hallottam hogy le kell szedni valamilyen progit pluszba ha hd akarok nézni a gépemen. Igaz ez?
Segítség kéne
- kennyke04
- Entrenador del Barça
codectől függ, legújabbakat keresd: vlc,mpcbarcafan0911 írta:Hát ez szívás. Amúgy találtam egy amcsi oldalt ahonnan full hd-s filmeket és sorozatokat lehet letölteni. A laptopom támogatja a hd-t, de úgy hallottam hogy le kell szedni valamilyen progit pluszba ha hd akarok nézni a gépemen. Igaz ez?
kis megjegyzés mindössze, szép és jó a HD, de Laptopon tök felesleges azt nézni, mert nem lesz láthatóan szebb a kép, mint egy DVD-nek. Persze nem ledumálni akarlak, csak nem mindegy h xx GB vagy x GB tölt le az ember

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Hát ez szívás. Amúgy találtam egy amcsi oldalt ahonnan full hd-s filmeket és sorozatokat lehet letölteni. A laptopom támogatja a hd-t, de úgy hallottam hogy le kell szedni valamilyen progit pluszba ha hd akarok nézni a gépemen. Igaz ez?roni009 írta:sz@rból nem lehet jót csinálni fordítva igen, amit youtubon látsz fent azt hd minőségű kamerákkal vették fel, 5Mp körül már hd minőségűt csinál, ha jól tudom, de nem tudom a pontos adatotbarcafan0911 írta:És ha egy dvd-t konvertálok fel hd-ra, akkor igazi hd minőségű filmet kapok? Valahogy csak lehet igazi hd minőségű műsort készíteni otthoni gépen, nem? Ha a you tube-ra is feldobálnak 1080 pixeles hd-s cuccokat, akkor csak lehet valamit ügyködni. Vagy azok a videók is gyenge minőségűek?
Dvd-ből se tudsz hd-t csinálni hacsak nem BD az a dvd
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Mintás, vagyis inkább rajzfilm figurás pólókat szeretnék venni, most ez a "stílus"fajta tetszett meg. Pl: South Park.
Tudtok olyan oldalakat, vagy áruházakat mondani ahol lehet venni ilyen cuccokat? Nem 8ezertől kezdődő 1 pólókat, szal nagyjából olcsót, mert drágát én is tudok.
Köszi szépen
Tudtok olyan oldalakat, vagy áruházakat mondani ahol lehet venni ilyen cuccokat? Nem 8ezertől kezdődő 1 pólókat, szal nagyjából olcsót, mert drágát én is tudok.
Köszi szépen

sz@rból nem lehet jót csinálni fordítva igen, amit youtubon látsz fent azt hd minőségű kamerákkal vették fel, 5Mp körül már hd minőségűt csinál, ha jól tudom, de nem tudom a pontos adatotbarcafan0911 írta:És ha egy dvd-t konvertálok fel hd-ra, akkor igazi hd minőségű filmet kapok? Valahogy csak lehet igazi hd minőségű műsort készíteni otthoni gépen, nem? Ha a you tube-ra is feldobálnak 1080 pixeles hd-s cuccokat, akkor csak lehet valamit ügyködni. Vagy azok a videók is gyenge minőségűek?
Dvd-ből se tudsz hd-t csinálni hacsak nem BD az a dvd

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
És ha egy dvd-t konvertálok fel hd-ra, akkor igazi hd minőségű filmet kapok? Valahogy csak lehet igazi hd minőségű műsort készíteni otthoni gépen, nem? Ha a you tube-ra is feldobálnak 1080 pixeles hd-s cuccokat, akkor csak lehet valamit ügyködni. Vagy azok a videók is gyenge minőségűek?nemtom99 írta:Hát szerintem értelmetlen ,mert elég gagyi lesz a minősége.De ettől függetlenül lehet hogy van.barcafan0911 írta:Ismer itt valaki olyan programot amivel a divx filmet, sorozatot 1080p-es HD-ra tudom felkonvertálni? Tudom hogy egy ilyen film kb 10 giga lenne de érdekelne a dolog.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Jugador d'estrella
Hát szerintem értelmetlen ,mert elég gagyi lesz a minősége.De ettől függetlenül lehet hogy van.barcafan0911 írta:Ismer itt valaki olyan programot amivel a divx filmet, sorozatot 1080p-es HD-ra tudom felkonvertálni? Tudom hogy egy ilyen film kb 10 giga lenne de érdekelne a dolog.

- LM10
- Director del Fútbol
Srácok! Újraraktam a gépet, SP3 helyett SP2-t tettem fel(hátha eltünteti a crash hibát). Az SP3 full felismerte a telepítésénél a hangot, de most a telepítés után nem volt hang. Újratettem a progit, majd mikor kiakartam újra telepíteni:
http://img72.imageshack.us/img72/3533/nvtelenz.jpg
És újabb verziót is letöltöttem, egyszerűen nemjó
Ötletek?
Az illesztőprogrammal van a gond:
http://img521.imageshack.us/img521/9215/illeszto.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/3533/nvtelenz.jpg
És újabb verziót is letöltöttem, egyszerűen nemjó

Ötletek?
Az illesztőprogrammal van a gond:
http://img521.imageshack.us/img521/9215/illeszto.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.10.29. 16:43:51-kor.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Ismer itt valaki olyan programot amivel a divx filmet, sorozatot 1080p-es HD-ra tudom felkonvertálni? Tudom hogy egy ilyen film kb 10 giga lenne de érdekelne a dolog.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem ismer valaki olyan számítógépes boltot,ahol foglalkoznak notebook billentyűzettel?
Mert kiesett a numerikus 0(insert) gombom,és eléggé zavaró.
Googlen keresgéltem,de nem találtam.
Ebayról meg nem merek rendelni teljes gombsort.
egyébként asus k50ab típusú notiról van szó.
Mert kiesett a numerikus 0(insert) gombom,és eléggé zavaró.
Googlen keresgéltem,de nem találtam.
Ebayról meg nem merek rendelni teljes gombsort.
egyébként asus k50ab típusú notiról van szó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaádám
- Capitá del Barça
na gyerekek nagy kakiban vagyok kéne a segítség!
már korábban is írtam hogy gondok vannak a netemmel és mostmár rájöttem arra, hogy nem hálózati hiba van hiszen 3. nap nem jó a net bekapcsolásnál és eddigi 2 nap újraindítottam a modemet nem volt semmi aztán a gépet és jó lett, ma pedig csak a gépet restartoltam és lám van net...
most mit tudok tenni?hívjam fela szolgáltatót hogy hívjanak szerelőket? ez ugye nem hardver probléma?mert képtelen vagyok nagy pénzeket költeni..
help!!
előre is hálás köszönet!
már korábban is írtam hogy gondok vannak a netemmel és mostmár rájöttem arra, hogy nem hálózati hiba van hiszen 3. nap nem jó a net bekapcsolásnál és eddigi 2 nap újraindítottam a modemet nem volt semmi aztán a gépet és jó lett, ma pedig csak a gépet restartoltam és lám van net...
most mit tudok tenni?hívjam fela szolgáltatót hogy hívjanak szerelőket? ez ugye nem hardver probléma?mert képtelen vagyok nagy pénzeket költeni..
help!!
előre is hálás köszönet!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nahm sikerült megoldani a problémát, vagyis megoldotta. Ki akartam kapcsolni, feladtam erre megint elkezdett valami indítási javítást, kb 3-4 órán át dolgozott, de most minden működik, kíváncsi lennék mi lehetett a hiba azért.. 
Amúgy, programozik valami C-ben, windows7-n? Szükségem lenne egy programra, hogy tudjak itthon is gyakorolni, a michrosoft visual studio 2010 túl komplikált nekem, meg ott is hibákat talál a fordítás amikor nincs is.
Nem rég kaptam egy C free 5.0 Professional programot, ami tök jó lenne, de ez is hibákat talál, olyanokat amik teljesen jók, mivel tankönyvből szedett példák. Tudna linkelni nekem egy jó C programot, ami fut windows 7-n?

Amúgy, programozik valami C-ben, windows7-n? Szükségem lenne egy programra, hogy tudjak itthon is gyakorolni, a michrosoft visual studio 2010 túl komplikált nekem, meg ott is hibákat talál a fordítás amikor nincs is.
Nem rég kaptam egy C free 5.0 Professional programot, ami tök jó lenne, de ez is hibákat talál, olyanokat amik teljesen jók, mivel tankönyvből szedett példák. Tudna linkelni nekem egy jó C programot, ami fut windows 7-n?

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- sjay
- Entrenador del Barça
Hangra gondolok.kennyke04 írta:hangra gondolsz vagy videóra?sjay írta:Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy olyan programot, mellyel skype hívásokat vehetek fel, korlátlan időben.
- Charlie
- Öreg Harcos
Mindenképp megpróbálom. Köszönöm!!
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Értem. Én se értek nagyon ezekhez a nyomtatós dolgokhoz, de szerintem az MP drivers nevezetű kell hozzá: http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=, aztán feltelepíteni a driver bővítő modult: http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=Charlie írta:Igen néztem Zolinho, de őszintén megvallva, nem igazán értek hozzá és nem tudtam, hogy melyik is segítene, mikor átböngésztem ezt az oldalt.
C.
a többi szerintem csak kiegészítő alkalmazás.
Egy próbát megér.

FC Barcelona Campions Del Mon
- Charlie
- Öreg Harcos
Igen néztem Zolinho, de őszintén megvallva, nem igazán értek hozzá és nem tudtam, hogy melyik is segítene, mikor átböngésztem ezt az oldalt.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
http://software.canon-europe.com/products/0010490.aspCharlie írta:Valaki tudna segíteni valami tanáccsal abban, hogy egy ismerősömnek van egy Canon MX300 nyomtatója,szkenner stb, szóval okos egy készülék, de valahol elhagyta a cd-jét, én próbáltam keresni a neten, de nem igazán találtam olyan dolgot ami segítene. Valami ötlet? Esetleg valaki járt már hasonló cipőben? Arra gondoltam, hogy a gyártóval kéne felvenni a kapcsolatot esetleg. Semmi ötletem.
C.
itt nézted már?
FC Barcelona Campions Del Mon
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha hálókártyán keresztül van neted, lehet az adta meg magát. Vagy ha másnál is fellép a probléma akkor szhar a szolgáltató. Esetleg próbáld meg megújítani az ip címed, hátha segít. Bár kétlem.
Hirtelen nincs több ötletem.

Hirtelen nincs több ötletem.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Barcaádám
- Capitá del Barça
Charlie! ha neten se találsz ,(ha hivatalos canon oldalon nincs) akkor sehol, esetleg meg lehetne próbálni hogy elmész a helyre ahol vettétek, hátha van szoftverük , vagy ügyfélszolgálatot felhívni.
hello mindenki!
tegnap történt, gépezek egyszer csak feltűnik hoppá nincs net, erre kihúztam a modemet majd vissza újra töltődik a modem ugyan úgy semmi ,ezt eljátszottam estig kb 3x semmi, gép restart pár perc van net..
ma ugyanez csak 1x..
ez minek tudható be?előre is köszi a választ!
hello mindenki!
tegnap történt, gépezek egyszer csak feltűnik hoppá nincs net, erre kihúztam a modemet majd vissza újra töltődik a modem ugyan úgy semmi ,ezt eljátszottam estig kb 3x semmi, gép restart pár perc van net..
ma ugyanez csak 1x..
ez minek tudható be?előre is köszi a választ!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Charlie
- Öreg Harcos
Valaki tudna segíteni valami tanáccsal abban, hogy egy ismerősömnek van egy Canon MX300 nyomtatója,szkenner stb, szóval okos egy készülék, de valahol elhagyta a cd-jét, én próbáltam keresni a neten, de nem igazán találtam olyan dolgot ami segítene. Valami ötlet? Esetleg valaki járt már hasonló cipőben? Arra gondoltam, hogy a gyártóval kéne felvenni a kapcsolatot esetleg. Semmi ötletem.
C.
C.
- vlxe
- Capitá del Barça
Ronaldinho&Barca!
Előttem valaki írta, hogy próbáld meg a csökkentett módban való indítást!
Elő kell hívni egy parancssort és a következőket lefuttatni! Persze csak Csökkentett módban vagy win 7 telepítő lemez segítségével!
chkdsk /f /r /p
Természetesen ezt a rendszer partíción próbáld meg megcsinálni!
Lényeges, hogy erre eredményre mit kapsz! Esetleg szektor hiba van e!
Ha ez után sincs eredmény, akkor folytatjuk! Elsőre én is vincsire gyanakszom, de nem 100%!
Előttem valaki írta, hogy próbáld meg a csökkentett módban való indítást!
Elő kell hívni egy parancssort és a következőket lefuttatni! Persze csak Csökkentett módban vagy win 7 telepítő lemez segítségével!
chkdsk /f /r /p
Természetesen ezt a rendszer partíción próbáld meg megcsinálni!
Lényeges, hogy erre eredményre mit kapsz! Esetleg szektor hiba van e!
Ha ez után sincs eredmény, akkor folytatjuk! Elsőre én is vincsire gyanakszom, de nem 100%!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Illetve a Real Player Gold is megfelel erre, és ez nemcsak a youtube-os videókat szedi le, hanem rengeteg más helyről is képes lementeni. Ha kell, akkor pedig a Format Factory-val kedvedre konvertálhatod.faithnomore írta:http://www.video2mp3.net/hu/mekkora írta:sziasztok
tud valaki segiteni abban hogyan tudok letölteni zenet youtubrol? mert anno hasznältam youtubedownloadert meg egy mäsik progit is, de miota ujitottak a youtubeon mär nem engedi letölteni. sok zenet pedig csak innen tudok beszerezni.
köszi elöre is
am google-be beírod hogy youtube mp3 és első találat

- faithnomore
- Entrenador del Barça
http://www.video2mp3.net/hu/mekkora írta:sziasztok
tud valaki segiteni abban hogyan tudok letölteni zenet youtubrol? mert anno hasznältam youtubedownloadert meg egy mäsik progit is, de miota ujitottak a youtubeon mär nem engedi letölteni. sok zenet pedig csak innen tudok beszerezni.
köszi elöre is
am google-be beírod hogy youtube mp3 és első találat

Személy szerint aTube Catchert használok youtube videók, illetve zenék letöltésére. Bár nálam a torrent a no1., inkább videók letöltésére használom ezt a programot.mekkora írta:sziasztok
köszi elöre is

Üdv.
- mekkora
- Jugador d'estrella
sziasztok
köszi elöre is
köszi elöre is
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .