Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sima bsplayer, media player classic viszi jó codecel, én is csak hd-t töltök, de nekem van egy 23,5' monitorom, ezen az avi minőség már full gagyi, rá is vagyok kényszerülve, hogy az ilyet töltsem. Laptopon én se látom értelmét, hogy hd-t nézzbarcafan0911 írta:Hát ez szívás. Amúgy találtam egy amcsi oldalt ahonnan full hd-s filmeket és sorozatokat lehet letölteni. A laptopom támogatja a hd-t, de úgy hallottam hogy le kell szedni valamilyen progit pluszba ha hd akarok nézni a gépemen. Igaz ez?
codectől függ, legújabbakat keresd: vlc,mpcbarcafan0911 írta:Hát ez szívás. Amúgy találtam egy amcsi oldalt ahonnan full hd-s filmeket és sorozatokat lehet letölteni. A laptopom támogatja a hd-t, de úgy hallottam hogy le kell szedni valamilyen progit pluszba ha hd akarok nézni a gépemen. Igaz ez?
Hát ez szívás. Amúgy találtam egy amcsi oldalt ahonnan full hd-s filmeket és sorozatokat lehet letölteni. A laptopom támogatja a hd-t, de úgy hallottam hogy le kell szedni valamilyen progit pluszba ha hd akarok nézni a gépemen. Igaz ez?roni009 írta:sz@rból nem lehet jót csinálni fordítva igen, amit youtubon látsz fent azt hd minőségű kamerákkal vették fel, 5Mp körül már hd minőségűt csinál, ha jól tudom, de nem tudom a pontos adatotbarcafan0911 írta:És ha egy dvd-t konvertálok fel hd-ra, akkor igazi hd minőségű filmet kapok? Valahogy csak lehet igazi hd minőségű műsort készíteni otthoni gépen, nem? Ha a you tube-ra is feldobálnak 1080 pixeles hd-s cuccokat, akkor csak lehet valamit ügyködni. Vagy azok a videók is gyenge minőségűek?
Dvd-ből se tudsz hd-t csinálni hacsak nem BD az a dvd
sz@rból nem lehet jót csinálni fordítva igen, amit youtubon látsz fent azt hd minőségű kamerákkal vették fel, 5Mp körül már hd minőségűt csinál, ha jól tudom, de nem tudom a pontos adatotbarcafan0911 írta:És ha egy dvd-t konvertálok fel hd-ra, akkor igazi hd minőségű filmet kapok? Valahogy csak lehet igazi hd minőségű műsort készíteni otthoni gépen, nem? Ha a you tube-ra is feldobálnak 1080 pixeles hd-s cuccokat, akkor csak lehet valamit ügyködni. Vagy azok a videók is gyenge minőségűek?
És ha egy dvd-t konvertálok fel hd-ra, akkor igazi hd minőségű filmet kapok? Valahogy csak lehet igazi hd minőségű műsort készíteni otthoni gépen, nem? Ha a you tube-ra is feldobálnak 1080 pixeles hd-s cuccokat, akkor csak lehet valamit ügyködni. Vagy azok a videók is gyenge minőségűek?nemtom99 írta:Hát szerintem értelmetlen ,mert elég gagyi lesz a minősége.De ettől függetlenül lehet hogy van.barcafan0911 írta:Ismer itt valaki olyan programot amivel a divx filmet, sorozatot 1080p-es HD-ra tudom felkonvertálni? Tudom hogy egy ilyen film kb 10 giga lenne de érdekelne a dolog.
Hát szerintem értelmetlen ,mert elég gagyi lesz a minősége.De ettől függetlenül lehet hogy van.barcafan0911 írta:Ismer itt valaki olyan programot amivel a divx filmet, sorozatot 1080p-es HD-ra tudom felkonvertálni? Tudom hogy egy ilyen film kb 10 giga lenne de érdekelne a dolog.
Hangra gondolok.kennyke04 írta:hangra gondolsz vagy videóra?sjay írta:Sziasztok!
Valaki nem tudna ajánlani egy olyan programot, mellyel skype hívásokat vehetek fel, korlátlan időben.
Értem. Én se értek nagyon ezekhez a nyomtatós dolgokhoz, de szerintem az MP drivers nevezetű kell hozzá: http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=, aztán feltelepíteni a driver bővítő modult: http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=Charlie írta:Igen néztem Zolinho, de őszintén megvallva, nem igazán értek hozzá és nem tudtam, hogy melyik is segítene, mikor átböngésztem ezt az oldalt.
C.
http://software.canon-europe.com/products/0010490.aspCharlie írta:Valaki tudna segíteni valami tanáccsal abban, hogy egy ismerősömnek van egy Canon MX300 nyomtatója,szkenner stb, szóval okos egy készülék, de valahol elhagyta a cd-jét, én próbáltam keresni a neten, de nem igazán találtam olyan dolgot ami segítene. Valami ötlet? Esetleg valaki járt már hasonló cipőben? Arra gondoltam, hogy a gyártóval kéne felvenni a kapcsolatot esetleg. Semmi ötletem.
C.
Illetve a Real Player Gold is megfelel erre, és ez nemcsak a youtube-os videókat szedi le, hanem rengeteg más helyről is képes lementeni. Ha kell, akkor pedig a Format Factory-val kedvedre konvertálhatod.faithnomore írta:http://www.video2mp3.net/hu/mekkora írta:sziasztok
tud valaki segiteni abban hogyan tudok letölteni zenet youtubrol? mert anno hasznältam youtubedownloadert meg egy mäsik progit is, de miota ujitottak a youtubeon mär nem engedi letölteni. sok zenet pedig csak innen tudok beszerezni.
köszi elöre is
am google-be beírod hogy youtube mp3 és első találat
http://www.video2mp3.net/hu/mekkora írta:sziasztok
tud valaki segiteni abban hogyan tudok letölteni zenet youtubrol? mert anno hasznältam youtubedownloadert meg egy mäsik progit is, de miota ujitottak a youtubeon mär nem engedi letölteni. sok zenet pedig csak innen tudok beszerezni.
köszi elöre is
Személy szerint aTube Catchert használok youtube videók, illetve zenék letöltésére. Bár nálam a torrent a no1., inkább videók letöltésére használom ezt a programot.mekkora írta:sziasztok
köszi elöre is