Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, nekem valahogy lejött az egész, legalábbis az mindenképp, hogy lesznek ők még 1 ágyban mielőtt meghalgergo9 írta:Dexter![]()
A vége az WTF. Végig azt gondoltam hogy Hannah nem végzi simán szatyor alatt aztán mikor már beletörődnék jön az újabb fordulat.
Batista, Quinn duóból úgy tűnik legalább az egyik tölteléket eltávolítják.
Bár Quinn is gyanítom hogy ott hagyja majd a fogát Nadia miatt.
Az első rész után ez volt az első értékelhető.
visca el barca írta:nekem is ez jutott eszembe rögtönsoadroli írta: The Walking Dead
Amúgy a babát mivel etetik majd?![]()
mert hogy tej nem sok lesz a környéken az is biztos
![]()
nekem is ez jutott eszembe rögtönsoadroli írta: The Walking Dead
Amúgy a babát mivel etetik majd?![]()
Köszi
Tessék.soadroli írta:Valaki megdobna egy Dexter felirattal? Nem jön be az openstubtitles, és csak ott van fönt, mert ez nem a hivatalos
Baromi ütős eddig a harmadik évad. Komolyan olvadok minden rész után. És tudják fokozni.visca el barca írta:TWD
azért örömmel látom, h a rossz második évad után most aránylag egész jol tudják tartani a színvonalat
gyorsan kiírtak két karaktert, elég meglepő, nem gondoltam volna h lorit ilyen hamar kiteszik. egy-két könnycseppet elmorzsoltam, de azért hianyozni nem fog, ahogy t-dog sem. pedig mostanaban volt olyan rész, ahol már majdnem kapott 2 teljes mondatot![]()
előzetes alapján jó lesz a következő rész is, várós.
(másikkal kapcsolatban ment PÜ)messideco írta: Amúgy az Arrow-t nézed?
Stephen Hawking, Stephen Hawking, Stephen Hawkingmessideco írta:TBBT S06E6
Ez a rész a sorozat egyik legjobbja volt szerintem. Ha leszámítjuk Raj ökörködését az elején, akkor simán a legjobb lehetett volna szerintem
Viszont be kellett vezetni a céget. Arra tökéletes volt a 3.évadA Szökés 3. évadában meg számomra pont az volt nagyon rossz, hogy az elejétől lehetett tudni, hogy úgy is kijönnek megint, és folytatódik az ami abbamarat, csak tizenx résszel később. Very Happy
Írtam én is a 8. elején, h mennyire leült már ez az évad, olyan na még egy bürkét szedjünk le érzésem volt közben. Aztán valóban a közepe felé, olyan 12-13 körül már voltak jó részek is, a többi meg a korábban említett "töltelékepizód" szint.lui1698 írta:Ha már 13, akkor az is elég érdekes, hogy mennyire kihasználatlanul otthagyták a betegségét. Mikor bekerült a sorozatban, meg még utána is volt párszor téma, aztán szépen elfelejtődött, mint egy nátha.visca el barca írta:később beindul a 8. évad is, sztem elég jó. a koreai kiscsaj jot tett a sorozatnak, bár 13 jol nézett ki, de a house történetének legunalmasabb, legsótlanabb karaktere volt.
Ja amúgy a kínai kiscsaj tényleg nem rossz eddig, Masters-nél mondjuk csak jobb lehet ő kb. Cameron szintjén idegelt. Akkor, hogy örültem mikor azt az álszent ribancot kiírták végre a rákba, édes istenem.![]()
Ha már 13, akkor az is elég érdekes, hogy mennyire kihasználatlanul otthagyták a betegségét. Mikor bekerült a sorozatban, meg még utána is volt párszor téma, aztán szépen elfelejtődött, mint egy nátha.visca el barca írta:később beindul a 8. évad is, sztem elég jó. a koreai kiscsaj jot tett a sorozatnak, bár 13 jol nézett ki, de a house történetének legunalmasabb, legsótlanabb karaktere volt.
később beindul a 8. évad is, sztem elég jó. a koreai kiscsaj jot tett a sorozatnak, bár 13 jol nézett ki, de a house történetének legunalmasabb, legsótlanabb karaktere volt.lui1698 írta:Nézem a hauzt is közben. 8. évad elejére ez is szépen kifulladt, sőt már a hetedikre is.
Én nem tudom, oké, hogy pénz nagy úr, de egy sorozatnál a készítők nem érzik, hogy fiúk ez már kb. egy éve kifulladt?
Mi volt ebben olyan rossz?lui1698 írta: 3. évad: értékelhetetlen, förtelem. Szerencséje, hogy asszem ez rövidebb is volt.