Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tőlük az egyik legszebb a Child in Timemessideco írta:És akkor, Deep Purple
Lui tudom és igazad van, nem is kell leírni adott számra, hogy jó vagy nemlui1698 írta:Csabi írt vmi hasonlót anno asszem.Bob_Marley írta:Igazából rájöttem, hogy mindenki linkel, de senki mást nem érdekel
Meg se nézi senki amik itt mennek, ugyanaz a szám harmadjára lett belinkelve az elmúlt pár napban, hozzáteszem jó![]()
De ez annyi, hogy nálam úgy van, hogy hiába van egy jó zene belinkelve, ha nincs mit igazán hozzáfűzni akkor nem is idézem be, mert minek?
Azért sztem felesleges, hogy oda írjam, hogy jó, mert azt úgy is tudja aki betolta is.
Szóval én szinte minden zenét megnézek amit belinkeltek ide, elég vegyes sávon mozgok mondjuk azért a napi zenehallgatás 80 % hipphápp.
Ez a szám meg még mindig szétszed:
http://www.youtube.com/watch?v=P3oBZ4_TNys
én is,abszolút.lui1698 írta: Szóval én szinte minden zenét megnézek amit belinkeltek ide
Jóvanna, láttam én, hogy írtad is a magyar hippháppos érzelmeidetS.Agüero írta:Nem is gettáztam mostanában olyan sokat.![]()
Cover-t linkeltem be, ami meg tényleg jó.
Csabi írt vmi hasonlót anno asszem.Bob_Marley írta:Igazából rájöttem, hogy mindenki linkel, de senki mást nem érdekel
Meg se nézi senki amik itt mennek, ugyanaz a szám harmadjára lett belinkelve az elmúlt pár napban, hozzáteszem jó![]()
Ez tényleg zseniális, de rossz belegondolni, hogy a mai számok 90%-a tényleg ilyen, és ők még komolyan is gondoljákForcabarca8 írta:Ennek az embernek örök riszpekt, a zeneileg se marad le,de a szövegei, egyszerűen hatalmasak:
Jon Lajoie - WTF Collective 2
Jon Lajoie - Pop song
egy zseni![]()
akinek ezek tetszenek,annak a klasszikus I kill People, Everday normal guy, Show Me Your Genitals is kötelezőek
Ezt én is észrevettem olyan is volt, hogy szinte egymás után ugyanaz a zene. Azért én belehallgatok, hátha találok egy-két általam még nem hallott gyöngyszemet, mint ez a Worldwide Roughness.Bob_Marley írta:Igazából rájöttem, hogy mindenki linkel, de senki mást nem érdekel
Meg se nézi senki amik itt mennek, ugyanaz a szám harmadjára lett belinkelve az elmúlt pár napban, hozzáteszem jó
Na én is rakok párat a magam szórakoztatása kedvéért
Dj Low Cut feat. Ruste Juxx - Worldwide Roughness
Ez milyen beat????Óriási
![]()
Hehe, nagyon sok jó száma van a Picsának.Scooby Bent Bwoy írta:Az ő nevüket szeretem a legjobban, legalább is a közepét
HétköznaPI CSAlódások - Már semmi se fáj
Sírok...P.U.Y.O.L. írta:Kár, hogy időnként felszippant egy adag turhát, mert ezzel megzavarja az amúgy tökéletes produkciót. Szerintem simán Megasztár!
Én szoktam. Suliba menet főleg Punnany-t, rock-ot, dubstep-et hallgatok, kicsit furcsának tűnhet, de amerikai hipphápp-ot keveset hallgatok.MessiFan írta: Egyébként van itt a fórumon aki mikor megy valahova egyedül akkor heatseten düb-düb, party, dubstep zenéket hallgat?
Lana (fordítva Anal) Del Rey-t én is bírom, bár élőben azért nem jön be annyira:messideco írta:
Adeleben, és még egy pár nőben látom a fény az alagút végén a popszakmában. Lana del Rey stb, elég tehetséges énekesek, és nem botrányaikkal és a testükkel szerzik a hírnevet egyelőre.