messideco írta:...
Na igen, az öreg tud egy, s mást!

Szeretem a zenéjét, az
Englishman In New York és a
Fragile kiváló alkotások! Nagyon szeretem a hangját, nagyon kellemes és nyugtató és amilyen zenei köret van mellé, tökéletes relaxáció mellé.
Az előbb néztem a Sziget fellépőket - no nem mintha megengedhetném magamnak, hogy kimenjek, csak azért mégis - és a
dEUS nevű zenekaron megakadt a szemem-fülem.

A néhány zene alapján, amit eddig tőlük hallgattam, az alapján tetszik a zenéjük, csak nekem valahogy nem tűnnek egy fesztiválra való zenekarnak. Egy fesztiválon véleményem szerint a pörgés dominál, tehát nem értem, hogy miért pont őket hívták le, na de ettől eltekintve igen jól játszanak, amolyan melodikusabb, de egyszerre dinamikával vegyített alternatív rockzenekar, esti lassulás mellé megfelelő!
The Architect
Constant Now7 days, 7 weeks
Nem tudom, hogy mennyire ismerik erre felé a
Rise Against nevű zenekart?

Ha van, aki nem és szereti az új generációs punkot, akkor annak a szívét könnyen meg fogják nyerni!

Pörgős, mozgalmas zenét játszanak, az énekes hangja is baromi jó, jót lehetne pogózni rájuk!

Ja és egy pillanatig se felejtsük el, hogy nagyon jó dalszövegeket írnak, de ez egy rock zenekartól, főleg egy punktól elvárható, ez a stílus nem az idióta hülye gyerekeknek szól.
Like The Angel
Injection
Savior
Under The Knife
Satellite - személyes nagy kedvencem, kívülről fújom már a dalszövegét, az egyik legnagyobb zene, amit életemben hallottam!