messideco írta:szajko írta:
Inkább vettél volna egy chipset.Év hsz-e. A Barca lőtt ki veled, Matyi
Köszivarnagykrisztian írta:Angliában a Championship kiszámíthatatlan, háromesélyes a mérkőzés.Ha nem nyer az én szelómon lévő Palermo akkor szurkolok nekedLM10 írta:Csak én voltam akkora állat, hogy a QPR-Nottinghamet V-re tettem?![]()
Angliában a Championship kiszámíthatatlan, háromesélyes a mérkőzés.Ha nem nyer az én szelómon lévő Palermo akkor szurkolok nekedLM10 írta:Csak én voltam akkora állat, hogy a QPR-Nottinghamet V-re tettem?![]()
Ha nyer a Palermo akkor rakok még egy ilyen vaddisznócskát:varnagykrisztian írta:Ahogy ti nevezitek, az én "vaddisznóm"![]()
QPR - Nottingham H 2.12
Palermo - Fiorentina H 1.74
Manchester Utd. - Manchester City H 1.78 2-1
500 HUF3285 HUF
csak nehogy a végén ez is bejöjjön.szajko írta:Inkább vettél volna egy chipset.S.Agüero írta:Csak úgy ötletként ilyet tennék helyetekbe:
*(1-0) Sp. Gijón - Barcelona H 4
Juventus - Internazionale V 2.5
*(1-0) Espanyol - Real Madrid H 2.45
odds.: 24.5
2004900 HUF
ennyit megér, 200-at.![]()
Most elég biztos vagyok a Barca pontvesztésében, de cáfoljanak rám.
Én is ráálltam a vaddisznó szelóraLM10 írta:200 ft-ból ezt a malac szelót néztem ki![]()
QPR - Nottingham V 2,80
Derby County - Leicester V 2,06(0-2)
Rennes - Nice H 1,50
Juventus - Internazionale V 2,50
Cesena - Udinese V 2,05
2008800
Ez zsinorban a 4. vaddisznód, ami bejön?Fernando írta:Vaddisznó:
Birmingham vs. Stoke City H 2.38
St. Etienne vs. Lyon V 2.35
Feyenoord vs. Heracles H 1.60
Monaco vs. Lorient H 2.16
Odds: 19
Bordeaux is kikapott ha ez megnyugtatkanty írta:A Dortmund az utolsó percben kapott gólt, 1-1 lett a vége.kanty írta: Egy biztonságibb:
Roda-Ajax 2
Bordeaux-Caen 1
Espanyol-Real Madrid 2
Arsenal-Wolves 1
Kaiserslautern-Dortmund 2
A Dortmund az utolsó percben kapott gólt, 1-1 lett a vége.kanty írta: Egy biztonságibb:
Roda-Ajax 2
Bordeaux-Caen 1
Espanyol-Real Madrid 2
Arsenal-Wolves 1
Kaiserslautern-Dortmund 2